| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Plenky látkové

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1330] Názory 13311340 z 39013  [Dalších 37673 >>]
Amazonka 4D 12917

Re: .

3.2.2008 12:24:05
Bez větrání... :-D v plenách byla v kuse
Amazonka 4D 12917

3.2.2008 12:23:24
Dandy,ale já tak taky začínala,3 kapsovky a asi 20čč,přebalila jsem a přemáchla kapsovku...než došlo na tu třetí,tak ta první uschla...taky se dalo... ;)
Dandy+Vojtíšek a 3 Mušketýři 27764

.

3.2.2008 12:11:57
No joo no ale to taky musíte napsat - protože jinak to vypadá fakt divně ;) .... já taky nechávám běhat na holo jen v návlecích ... ale i tak někdy prostě přebalím jen tak po dvou hodinách - protože se mi chce ... a hlavně někdy třeba kaká více - já bych těch 6 plen na den brala jako minimum ...takže těch 12 až 15 mi na praní co dva až tři dny příjde fakt ideál. Nemusí to být všechno kalhotovky to je jasné - i vícevrstvé s vázačkou nebo aspon IV čtvercem či normálním čtvercem na draka ...
Amazonka 4D 12917

3.2.2008 12:07:00
No,já se přiznám,že mám taky na den 4plenky...ráno vybalím a zabalím až v 9,kdy jde spát,pak vybalím a zabalím ve 2,kdy jde spát,a totéž v 5...a pak noční...
U nás se praktikuje časté větrání :-D a občas převlíkám postýlku (tak 3x týdně ;) )
MarkétaP + 4 dcerky 13148

3.2.2008 11:59:27
Ty 3-4 jsem psala na den, protože Magdalena zmiňovakla, že na noc bude dávat jednoráz. Takže na den mám 4-5 plen celkem. Teď teda míň, páč běhá doma s nahým zadkem klidně celé dopoledne :)

3.2.2008 11:57:56
Dandy, no však jo: v osm vstane, nechám běhat naostro, v devět plína, ve 12 po obědě na spaní další, po spaní se vykakala, tak ve tři další, v šest sundám, v sedm se jde koupat, a pak už noční :) Takhle to vypadalo od těch pěti měsíců skoro pořád, občas jsem jí na ty krátké ranní a večerní úseky dala vv narovno. Po těch třech hodinách mi to vycházelo poměrně přesně :)
Dandy+Vojtíšek a 3 Mušketýři 27764

.

3.2.2008 11:54:14
Market 3 až 4 plíny na den?? To mi teda příjde brutálně málo ... mi třeba Vojta i v roce kakává zhruba 2x denně - počítám že třeba kolem 7 dám plínku - v osm se pokaká dám druhou - v 11 přebaluju, pak přebalím třeba kolem druhé - kolem třetí znova protož se pokaká, pak kolem šesté a pak kolem osmé dávám noční ... a to je ideální stav - takže denně min. 6 plín a noční by se mělo počítat. My tady píšem jak je nehygienické že maminy co mají jednorázovky je mění jen 3x denně a samy to pak píšem ~f~ to je blbost ~j~ ...mi by teda 3 denně rozhodně nestačily - já malého nenechám v plíně déle jak 3 hodiny. Jasně když usne nebo co já vím co tak ano ...ale jinak ani náhodou.
Mickey16 40737

Re: extendor

3.2.2008 11:12:44
Ještě jsem ti nepsala, to bude tím~k~ ale už se dneska vrhnu konečně na maily. Já jsem poslední dobou líná jak prase, sedím sice furt u počítače ale jsem i líná otevřít nový okno...~j~
Já začínala nevím na kolika plínách ale bylo jich míň jak 10, dodneška nechápu... večer jsem je vyprala a rozhodila po topení (byla zima a v paneláku vedro a suchej vzduch, takže byly snad za 3 hodiny suchý)a ráno jela nanovo. Fakt netuším, dneska jich mám mnohem, mnohem víc a tak akorát:-D záleží jak často přebaluješ...Míša vstával v 8 a teď jdem potřetí, ozvalo se "fuuuuj":-D Minimálně 8krát denně přebaluju i teď v roce a půl... jednak čůrá fest a jednak vždycky kadí na třikrát... Mít jednorázovky asi bych zuřila;)

Re: extendor

3.2.2008 10:53:07
Afrodite, prostě vzaly malé, ale kompatibilní bodýčko, vystřihly "trojúhelník" s patentkami z přední a zadní části, a přišily je na širokou gumu, na každý konec jeden :)

3.2.2008 10:51:24
Na práci sušičky není třeba nic moc počítat, když vypereš večer, tak taky hned pak sušíš, zatímco je dítě v noční plíně :) Z mojí zkušenosti nevylézají po jednom cyklu pleny úplně suché (zrovan slovenské bambusky výrazně mokřejší než TB bambusky, o BE nemluvě), ale do rána proschnou kromě BE všechny.

Od těch pěti měsíců mi to vycházelo 3-4 pleny na den a jedna na noc, při praní jenou za tři dny mi stačily 3 noční pleny (a kombinace HHS+vv+BH jako náhradní) plus 15 denních plen, a to bylo i s rezervou na sušení bez sušičky. Takže pro začátek (na rozjezd) a bez noci ti bude myslím 8 plen stačit na dva dny (při plném látkování, i ven), 12 na tři dny bohatě.

Pokud je dítko mladší, bude to zase trochu jiné, zejména kvůli četnosti kakání.
[<<Předchozích 1330] Názory 13311340 z 39013  [Dalších 37673 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.