Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Afrodite.s | 70802 |
Re: extendor3.2.2008 10:50:12
zuzko,
z Plzně ![]() |
| Afrodite.s | 70802 |
Re: extendor3.2.2008 10:49:15
amaz, to mě láká...a jak? nevíš?
|
| Dandy+Vojtíšek a 3 Mušketýři | 27764 |
|
|
.3.2.2008 10:42:45
Já jedu na bodyčkách z HaM a tamnení třeba - jsou tak pružné že je nosíme dokud nemá krátké rukávy
![]() Jinak léčení opruzenin jednorázovkou je takový krok - pokus-zkouška ....někdy postě pomůže jen dát opruzení do "sucha" - už ji třeba nevadí že nevětrá ...je to prostě jednodušší - dá se ale dávat třeba vyžehlené čtvercovky a na to vlňáčky a měnit klidně co půl hodiny. Tak jsme léčili my - my ale byli opruzení tak nějak více jen 2x - jednou po reakci na flís a podruhé po tom co jsme zjistli že fakt nemůžem brokolici :) Počet látkovek když bys prala co dva dny a máš sušičku to je záludná otázka ... máš větší dítko? Já už zas nevím :) to je totiž rozdíl ...větší dítko přebaluješ třeba co 3 hodiny s tím že od cca 8 večer do cca 8 ráno je v noční plíně - takže beru že potřebuješ tak 6 plín denně - což by bylo 12 abys pak vyprala - něco málo co dáš než sušička vykoná práci - takže těch 15 bych brala jako optimální řešení ... ae záleží co to budou za plíny - ne všechny ty 3 hodiny vydrží ....ty slovenské ale jo :) ty jsou fakt bezva :) A na noc až si troufneš tak je super do plíny přidat Prefold čtverec (třeba na www.mamaja.cz ) a ten většinou zvládne s plínkou krásně i noc :) |
| ZuzkaN | 7401 |
|
|
Re: extendor3.2.2008 10:37:57
Kecám velikost 86/92!
|
| ZuzkaN | 7401 |
|
|
Re: extendor3.2.2008 10:36:52
Afrodite,
moje kamarádka si ode mně vzala extendor, ale chce jen jeden kus (v balení jsou 2). Snad to ještě platí, zeptala bych se jí. Mohla bych jí napsat na tebe kontakt, že byste se domluvily. Odkud jsi??? Mickey, nevím jestli ¨jsi někde reagovala na ty froté čtverce, nedočítala jsem.... a mail žádný ![]() Jo a v nejbližší době budu prodávat Disana vlŇáčky na suchý zip, vel.92/98. Ony se zdály nepoužité děsně ¨velké, tak jsem vzala tuhle velikost, ale scvrkly se a tím pádem by pro nás byly ty větší Ale jsou zažloutlé- používala jsem je na noc, fakt nevím jak se těch fleků zbavit ![]() Cenu dohodou. TEda já toho mám na prodej víc, budu nad tím muset sednout a vykoumat. Taky ty ceny dávat příznivější, ale mně se tak špatně s těma plínkama loučí )) Si pořád říkám, co když bude to třetí dítko???????? :D |
| MarkétaP + 4 dcerky | 13148 |
|
|
Re: extendor3.2.2008 9:59:54
Afrodite, používala jsem ho, teda až okolo roku, dřív nebyl na trhu. Pak přišlo léto a od té doby jedeme na tričkách, ale mám ho schovaný na další prtě :)
|
| Amazonka 4D | 12917 |
|
|
Re: extendor3.2.2008 9:59:24
Na prodej ne
,ale používám ho jak zběsilá...ale holky si dělaly extendor ze starého bodýčka... |
| Afrodite.s | 70802 |
Re: extendor3.2.2008 9:53:55
a používáte ho některá? Nám jsou právě bodíčka akorát na rukách, ale v rozkroku už je nezapneme! tak na to je ten extendor ideální,ne?
![]() ![]() |
| Afrodite.s | 70802 |
extendor3.2.2008 9:49:35
holky, opravdu nemáte žádná na prodej extendor???
![]() ![]() |
| Amazonka 4D | 12917 |
|
|
Re: .3.2.2008 9:05:07
Čauky
Lucko,s tou alergií...ber to tak,že ÚPLNĚ VŠECHNO je potencionální alergen,takže i vanilin a etylvanilin,ale kdybys jela podle toho,tak nemůžeš dát nic.Vynech ty nejzákladnější a vydupej si kr. testy...jinak musíš jet stylem pokus x omyl... Petro,sice ne vyloženě jen čvercovky,ale Jůla začínala na kapsovkách,pak jsme přešly na vícevrstvé narovno a má je dodnes.Jde to i bez kalhotovek,neboj Jinak Tom mívá kalhotovky jen,pokud očekávám nálož...jinak má taktéž vv narovno,už BM 2...jen to chce fakt najít dobré kalhotky... |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.