| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Plenky látkové

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 39013  [Dalších 38873 >>]
Trouble a Maxík 8/07 64086

Kyselina citrónová

11.2.2008 19:17:05
Holky objednala jsem si prací prášek a aviváž od Sonettu,ale právě ta aviváž obsahuje kyselinu citrónovou.opravdu to rozežírá pleny?Díky
Želvíra 73955

Re: .

11.2.2008 19:05:58
Inish,
napiš kam a kolik... hned pošlu!
Ty vlňáčky jsou mooc pěkná inspirace - asi sem na diskusi pošlu mamku!!;)
Amazonka 4D 12917

Re: Prosím o radu

11.2.2008 18:31:58
Maesto,především by bylo potřeba si uvědomit,že OPRAVDU NENÍ POTŘEBA VYVÁŘKA...prostě není,je to zvyk,nic jiného,totéž žehlení...není nutné z hlediska hygieny,jen pokud máš třeba radši vyžehlené prádlo...
Pokud si tohle připustíš,bude se ti látkovat daleko lépěji.
Navíc si vem,že kalhotky se neperou po každém použií,nechávají se větrat...pereš je při umazání od stolice,nebo prostě jednou za čas...a rozhodně ne na 90st

Co se týče testovacích balíčků,tak nic moc...je mnoho daleko lepších variant,kombinací...
Jukni třeba na www.latkovani.cz a až se tím prokoušeš,budeš už mít otázky konkrétnější

Třeba tréningovky...BM i Popo opravdu zachytí jen prvních pár kapek,jsou fakt tréningové...kdy si dítě uvědomí,že čůrá až když to začne ale stihne doběhnout...o něco lepší jsou Imse Vimse,ale pokud je dítě ještě plně čůravé,tak jsou super třeba kapsovky...
Maesta a zlatíčka 15791

11.2.2008 18:21:58
Moc se omlouvám za chyby, snad pochopíte a poradíte i tak. M.
Maesta a zlatíčka 15791

11.2.2008 18:21:51
Moc se omlouvám za chyby, snad pochopíte a poradíte i tak. M.
Maesta a zlatíčka 15791

Prosím o radu

11.2.2008 18:17:46
Moc prosím o radu, mám 3 děti rok a něco po sobě. Nejstaršímu jsou4 roky - tam to s plinkama už neřeším - jen na noc bych potřebovala dobré tréninkové kalhotky - občas,hl.při nachlazení a nemocech, to totiž nedoběhnem a pokud dám papírovku, ta se stejně zežmolkuje a po několika nocích až suchou musím vyhodit a kalhotky které mám mi stejně protečou. Do roku dostával jen klasické látkové plinky, na nočník s radostí chodil od 8.m. - byla to ovšem má šikovnost, protože jsem věděla kdy čurá i kaká, v roce přišel zlom a my střídavě byli týden bez pinek a pak nastalo obdobní odmítání a nezájmu a tak stále dokola. Plně si svou potřebu vykonával až od2,5 roku a bylo to téměř den ze dne. Střídavé období bylo i z důvodu narození 2.sourozence, kdy si hned1.noc doma s mimčem donesl na postel plinku a řekl taky přebaluj.
2.synu jsem začala v šestřineděli dávat klasické plinky, ale do papírové - řeším stále problém s dobrýma kalhotkama, ale se samotnou papírovou byl daleko spokojenější a tak jsem přešla nejen z časových důvodů na papírové plinky,3. syn látkovky ani nedostal. Ale znepokojuje mně určitá škodlivost - prokázaná i neprokázaná a tak jsem začala hledat řešení. Teď kombinuju látkovky s papírovkama. Moderní plinky jsem odsuzovala - nelíbila se mi pratelnost jen na 60 - dřív, dnes možné i 90,víc se prý opotřebovávají. Mám objednaný testovací balíček s plinek.cz. Ale vůbec se v tom nemůžu vyznat. Vyslovila jsem dotaz a byla uklidněna, že postačí sůl na praní k dostatečné desinfekci - jsem zvyklá vyvařovat - co se dalo i z normálního prádla - klasické košilky atd. od půl roku už nevyvařuju, ale i tak. Potřebovala bych vaše zkušenosti a rady, hlabvně ohledně nejmladšího 10m. syna, jak řešíte přebalování, praní, cestování, noci apod. U prostřeního2letého už budu potřebovat taky treninkové kalhotky - měla jsem z bambinomio včetně svrchních kalhotek a jsem nespokojená - kalhotky dělají alerg.reakce a zapařenini i kd. se plinka uvnitř ještě neznečistí a trenink.k.protékaly už nové.Budu vděčna za každou radu a zkušenost. díky M.
inishkea + 2 lupínci 24955

11.2.2008 17:16:47
No z dobroty srdce se pokusím uštrikovat Tuli kaťátka pro Elišku. Vzhledem k tomu, že tu mám několik kilo vlny pro sebe, tak nevím, nevím. Já totiž nějak nevím, jak od toho nápletu dál..... :-D :-D To mám z toho, že lozím po světě a lovím plenkové zajímavosti.

Ale možné je všechno... ~j~ Já jsem totiž všehoschopná.
*S 15300

11.2.2008 16:44:25
Inish a keď už máš galantérku, nechceš rovno poskytovať aj pletacie služby? :-D
inishkea + 2 lupínci 24955

11.2.2008 16:35:23
Jasné, spáchám tu nějaký elaborát a odešlu. Jen nevím jestli hromadný, nebo vám zachovám soukromí a každý bude mít svůj :) asi možnost B ~j~

Stejně mi zbyde, někde je objednáno zatím jen třeba 5 ks, tak tady pak bude burza. A nebo to střelím přes MMB, myslím, že za tuto cenu by to neměl být extra problém... Ještě jsem to vyvěsila na Nošení a BC, tak hyn sa hukáže.

a už mám náplet na jedny vlňáčky z čistého merina barvy kiwi.. ~k~ Mimino se má narodit v březnu, tak snad stíhám.
*S 15300

11.2.2008 16:30:15
Á, Inish bude ať doma sklad, čo by sme jej ešte vymysleli? Napíšeš mailíky s cenou?
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 39013  [Dalších 38873 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.