| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Plenky látkové

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1390] Názory 13911400 z 39013  [Dalších 37613 >>]
Vilíková 17005

Vanilin

2.2.2008 22:50:13
Trouble- taky mě s tím ty výrobci štvou (cpou do všeho buď cukr nebo jiný různě schovaný cukre nebo aspoň vanilin . Jedovatý to není ale zbytečný jo.
Já sehnala instantní rýžovou Hami - bezmléčnou a bez chuti - je to JEN rýž. mouka a když jí malému dělám přihodim ovoce nebo frutapuru tak to stačí. On teda moc po kaši netouží ale občas mu jí dám.
MarkétaP + 4 dcerky 13148

Re: Svrchní kalhotky

2.2.2008 22:49:55
Petro, mám dcerku rok a půl, ale pleny teda kalhotkové. Určitě bych pořídila hodně savé vkládačky Bamboo Hour http://www.mamaja.cz/scripts/podrobnosti.php?IDZ=291 a/nebo Bamboo prefold http://www.mamaja.cz/scripts/podrobnosti.php?IDZ=303, protože s bakulí mezi nohama ti nebude chtit běhat, a tohle vydá za nejméně dvě klasické čtvercové pleny. Pokud chceš skládat na draka a do toho vkládat, tak PUL kalhotky jakékoli - tipy nechám na ostatních, já jedu hlavně ve vlňácích, miluju ImseVimse Wool, tipovala bych L, ale nevím, kolik synek váží.

Pak máš ještě jednu možnost, nakoupit nějaké kapsovky (Moomys Touch, ale jsou i další) a do nich dávat poskládané čtvercovky doplněné vkládačkou. Dcerka už tolik nečurá, a tak mi už vydrží i celkem dlouho (ty tři hodinky), dřív to bylo horší.
Trouble a Maxík 8/07 64086

Re: .

2.2.2008 22:48:59
Dandy a ty netušíš jak s tím vanilinem?
Dandy+Vojtíšek a 3 Mušketýři 27764

.

2.2.2008 22:47:30
Mickey těsto je truhé a vůbec se s ním netrap dlouho, pomíchej at je hladké a je ...kynutá těsta se mají zadělávat dlouho ...já tohle růčo flákala a bylo to taky ok :)

Peti a chceš používat jen obyčejné čtvercovky? Protže rok a půl staré dítko už čůrá dost - nevím jestli to bude stačit ... když tak kukni aspon na vícevrstvé Popoliny - jsou levné - že bys je přikoupila - a z té čtvercovky udělala sklad na draka a dovnitř dala vícevrstvou ve vel. M ... kalhotky na to Imse Soft nebo Fox - můžeš i Organic ale bude lepší když jim vnitřní švy natřeš lanolinem z lékárny aby neprovlhaly. Každopádně tuším žes psala že jich máš 20 - to je málo ...takže opravdu koukni na ty vícevrstvé - to by bylo dobré řešení.
EvaK, Kryštof04,Rozulína11/07 32801

2.2.2008 22:46:19
Markéto, jsi jak Sherlock Holmes,už jsi dopátrala, kdo je uprostřed ? Zbytek je správně :)
Trouble a Maxík 8/07 64086

Re: Opruzeniny

2.2.2008 22:45:37
ach jo...tak asi zas koupíme tu Hipp a tu fakt odložíme.Díky moc:-)

2.2.2008 22:45:17
Mickey, babiččiny kynuté buchty jsem dělal naposledy před 3 roky (a to asi popáté v životě), kynutý knedlíky jen z donucení- no a pekárnička mi teď udělá krásně vykynuté těsto, takže už jsme měli jak buchty, tak buchtičky s krémem a v týdnu dojde i na kynuťáky :)
MarkétaP + 4 dcerky 13148

Re: Opruzeniny

2.2.2008 22:43:48
Trouble, no, jedovaté to není, myslím, že tam dokonce snad dávají pravý vanilin (ale jistá si tím nejsem), nemám to ráda spíš z principu - koncerny se snaží už malé děti navyknout na ochucené věci. Asi bych ji smíchala s nějakou, neovoněnou jinou kaší nebo ji nechala na pzději, ona se nezkazí :)

2.2.2008 22:43:42
Petro, krom svrchních kalhotek (tady neporadím kolik, nemůžu srovnat s novorozencem), separaček (hodně se osvědčily viskozové PoPoliny) bych to viděla hlavně na nějaké vkládačky (aby jsi nemusela balit do 2pleny a přebalovat po hodině).
Mickey16 40737

Re: Housticky

2.2.2008 22:41:55
Že já nemám pekárnu;(( no, mám ji v plánu, v létě... hele to těsto bude asi takový tuhý co? To chci vidět jak se bude dělat růčo... jako neděste se že se tak blbě ptám, ale co já v životě upekla se dá spočítat na prstech jedné ruky, a kynutý těsto jsem neviděla ani z rychlíku:-D
[<<Předchozích 1390] Názory 13911400 z 39013  [Dalších 37613 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.