Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Liaa | 29716 |
|
|
Re: .2.2.2008 15:38:21
Díky za odpovědi!
Dandy, to se týkalo organic, bamboo nebo obojího? Mám teď objednané 2x M/L na snappi a přemýšlím, zda vyzkoušet i organic. Kortikoidy - líbí se mi názor naší kožařky. Šimon je atopik a máme doma jednu kortikoidovou mast - pro jistotu. Vysvětlila mi, že když už by AE došel do stádia, kdy si ho děcko rozškrábe do krve, peklně to bolí a svědí, je lepší dát pár dní kortikoidy, které pomůžou z nejhoršího a ihned po zlepšení zase něco méně "drastického". V podstatě je taky bere jako léky poslední volby, nicméně se domnívá, že v určitých případech mají své opodstatnění. Tvrdí, že dřív se jimi plýtvalo, teď se zase někdy až zbytečně démonizují, občas jsou skutečně na místě. Šimonovi je necelých 20 měsíců a tu kotrikoidovou mast jsme zatím nasadit nemuseli... |
| briggitta | 13066 |
|
|
Nováček2.2.2008 15:20:31
Nazdárek látkařky, začínám zvažovat látkovky a vůbec nevím, kde začít, na co se zaměřit a tak. Můžete mi poradit? Dcerka má skoro 4 měsíce, váží necelých 6 kg. Teda, chci začít až po zavedení příkrmů, ale to už bude za 2 měsíce, takže ať to dám nějak dohromady.
![]() |
| Dandy+Vojtíšek a 3 Mušketýři | 27764 |
|
|
.2.2.2008 14:53:13
Lio ted ty M/L už šijou tak malinké krásně že určo budou sedět už i vám ..
|
| inishkea + 2 lupínci | 24955 |
|
|
Re: .2.2.2008 14:52:21
Na atop i plenkovou dermatitidu kortikoidy jen v případě nejvyšší nouze a jen po krátký čas, je to velký svinstvo. Určitě jen jako lék poslední volby.
|
| Saxána, Jáchym, Hermína | 24343 |
|
|
Re: .2.2.2008 14:49:52
Lio, bamboo schnou rychleji, protože nemají všité jádro,organiky mi schnou i 2 dny, bamboo ca jeden den. Velikost si myslím že by M/L šlo, protože se dají zapnout přes sebe. Když dáš dobře padnoucí svrchní gatě, mohlo by to dobře sedět. Organiky 3v1 si líp přizpůsobíš,ale to schnutí. My raději bamboo.
|
| Liaa | 29716 |
|
|
Re: .2.2.2008 13:27:29
Taky dotaz k plienka.sk - jak sedí velikosti? Lea má cca 5,5 kg, má cenu brát ještě ty menší plenky, nebo už větší? A jak dlouho schnou organic ve srovnání s bamboo?
|
| Bargottka,Šimi07,Madlenka09 | 75715 |
|
|
Re: .2.2.2008 13:12:52
Dandy, díky, mám právě ty modré, ale už používané, takže moje první praní jsem raději prala s barevným, ale to další už přihodím k ostatním
ale běda jak se to zabarví ![]() |
|
|
.2.2.2008 12:54:24
Evi já si myslím, že když je atop v rodině že řádí skoro na všech dětech pak ... já jako malá měla atop do 3 let - kdysi nikdo nepátral po příčině(ostatně ani dnes se moc nepátrá - u mě bylo první co mi řekli na kožním at moc nezjišťuju proč to je protože stejně na nic nepříjdu a že to určitě není z mlíka - no haha ) ... kdysi se daly kortikoidy a mazalo se než to prostě přešlo - většina z toho prostě vyrostla - stejně jako já - já ted problémy nemám žádné - alergii mám jen na nikl a na latex - jinak na nic ...resp. alergii ale nesnášenlivosti jak jsem psala níž no ... brácha tak samo ekzém jak blázen a děcka jeho nemají nic - on sám v dospělosti astmatik ... a druý brácha nebyl atopik a děcka atopické obě a hoodně.
Podle mě atipik mívá a větší problémy v oblasti plen ... může to být prostě proje atopu ... možná by fakt pomohly kortikoidy na čas a pak by byl už úplně klid no ... nevím ... |
|
|
.2.2.2008 12:49:52
Bargot - barivly jen 2 praní ty tmavě modré - jinak žádné ...ale i ty fakt jen první dvě praní pak už ne.
|
| Bargottka,Šimi07,Madlenka09 | 75715 |
|
|
Plenky Baby Lucy2.2.2008 12:28:14
Ahoj holky, chci se zeptat, jestli barví BL bambusky nebo je můžu prát s ostatníma plínama? Díkec
![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.