Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| EvaK, Kryštof04,Rozulína11/07 | 32801 |
|
|
sobotěnka2.2.2008 11:53:48
ahoj holky, snažím se prokousat včerekšími příspěvky a je to nekonečné (asi 130)
Lio, poslal jsem ti emila atop- tak u Krýši se projeví právě, když má zácpu JInak ho má na potraviny, lanolin, konopí a podobně ho nedráží. Rozárka měla malé ložisko, když jsem se nehorázně nacpávala vánočním cukrovím (asi oříšky a čokoláda). Je pravda, že po tom, co jí zmizelo to ložisko se objevila sermatitida. Nemůže to mít nějakou souvislost? Má ji už 14 dní, vždycky to děsně zčervená, zestrupatí, pak se téměř vyhojí a nanovo. Je jedno, zda má flís či ne. |
| anuska E | 54854 |
|
|
Re: .2.2.2008 11:25:39
Ahoj jdu Vás pozdravit :)
Mám tu jednu BE nový typ na sucháče barva růžová používaná asi 2 měs - nezžili jsme se s ní ![]() Prodám a nebo vyměním za Eh nudle nebo BH vkládačky :) |
| Dandy+Vojtíšek a 3 Mušketýři | 27764 |
|
|
.2.2.2008 11:16:10
Inis - mluvíš mi naprosto z duše ....taky ještě i ted v roce aspon jednou denně blinknem ... do půl roku byl blinkací hodně fakt hodně ... pak to trochu přestávalo, ale kolikrát dostal jen příkrm - začínala jsem v 7 měsících mrkví a vyhodil to na mě ... naprosto stejné potíže jsem měla i já a odezněly - i dr. mi řekla, že jsem pravděpodobně měla stejnou nesnášenlivot a proto mi bylo pořád zle - nikdo mě nikdy nevyšetřoval na potravinovou alegii a tak jak jsem šla s Vojtou nechala jsem otestovat i sebe - nic mi ale nenašli - resp. řekli že testují jen alergie - to co jsem měla já mohla být nesnášenlivost (projevuje se stejně třeba jako alergie - jen se prostě nenajde z krve) ...Vojtovi našli jen na vajíčko - přitom reakce na cokoliv mléčného je katastrofická ...už po troše čehokoliv mléčného má mokvavé puchýře po pusince a kaká krev ... ale testy to neodhalily - proto jsem se na alergolga vykašlala - nenechám ho pořád trápit odběry co 3 měsíce když to stejně k ničemu nevede a na vše jsem si musela přijít sama ..
|
| Mickey16 | 40737 |
|
|
Re: .2.2.2008 10:19:55
Inis, a jak starý je to dítko blinkající, to jsem nějak nepostřehla- jestli ještě malý mimi, nemůže to bejt akorát reflux? S tím se nenadělá v podstatě nic, zvýšená poloha a modlit se aby to přešlo co nejdřív... Míšovi jsem musela odstříkávat mlíko a zahušťovat Nutritonem, pak jsme přešli na Nutrilon AR, prostě musí to být hustší aby to nešlo tak snadno ven...částečně se to spravilo až když začal lézt, ale vodu nebo pití mi občas ublinknul snad až do roka.
|
| MarkétaP + 4 dcerky | 13148 |
|
|
Re: .2.2.2008 10:12:39
Holky, co píšete, že se ulevilo i vám od trávicích obtíží, asi holt v té rodině nějaké nesnášenlivosti máte, ale u vás to nikdo jako u dítěte neřešil a pak už to nikoho nenapadlo ... musí to být drsné, taky jsem vděčná za to, že se mi holky "jen tak občas osypou" - obvykle při virózích, po některých lécích, některém nesezónním ovoci a zelenině (rajčata a jahody v zimě), jinak v podstatě dobrý ...
|
| inishkea + 2 lupínci | 24955 |
|
|
Re: .2.2.2008 10:03:17
Dandy.. od té doby co jsme ho donesli z porodky průjmy a příšerný koliky. Mudr se mi snažil vsugerovat, že jsem jen "něco špatnýho snědla" což sice není tak daleko od pravdy, ale .... Takže jsem nejdřív vyřadila kravský mlíko, pak lepek a bílý cukr. Tuli, jako laktační poradkyně, mi řekla, že to může být i tím, že pije jen přední mléko, i když je přicucnutej třeba půl hodiny
Nic moc teda, po zavedení příkrmů se to trochu zlepšilo. Ale ublinkává furt a všechno, v různém množství a intenzitě. Kůže je úplně v pohodě. Starší byl taky "blicí" a je pro změnu atopik, zlepšilo se to věkem. Dietu žádnou neměl.Dělám nemléčný kaše do vody, dávám zeleninový a ovocný příkrmy, bez masa a lepku. Kaše jen rýži, proso, kukuřice. Zkusila jsem oves a zas průjem. Docela mě tyhle "pokusy na lidech" štvou, ale tuším, že zatím je na exaktní diagnostiku brzo. Mě se teda tou dietou ulevilo značně, konečně nemám tak často trávicí potíže co jsem měla léta letoucí... ale jak říkám, za kus dortu bych vraždila. Je docela pakárna vařit pro sebe a vybírat příkrmy pro mimino, sortiment je teda dost chudej. ![]() |
| Afrodite.s | 70802 |
Re: .2.2.2008 9:55:53
ahoooj holky,
nemáte některá navíc extendor??? Koupííííím ![]() |
| Dandy+Vojtíšek a 3 Mušketýři | 27764 |
|
|
.2.2.2008 9:23:43
Petro malý měl teď rok ...a těstoviny normální nesnese - nebo třeba dušenou mrkev kterou jsem zahustila moukou a vařila 10 minut tak to byla katastrofa. Pak jsem zkoušela takové noky z mouky a vody uvařit k masu - vařila jsem asi 17minut a bylo to ok - ale podruhé už ne - nicméně neměl průjem jako po nudlích - kakal jen dvakrát ale průjmovitě ....
Llevelyn no tak to máš taky zajímavé - jak se to projevuje u vás? Průjmy nebo "jen" zvracení? |
| inishkea + 2 lupínci | 24955 |
|
|
Re: Dieta2.2.2008 8:22:25
Jdete mi do rány s dietama... Š. nesnese lepek, mléko, oves... jsem na švestku. A nakonec budou problematické i brambory... pořád ublinkává, ohodí kde co i dlouho po jídle / tak to není z přežrání/ no děs. Netuším už co mám jíst, za kus dortu bych vraždila... zatím je bez problému rýže, kukuřice, proso. Ještě vysleduju vejce, maso... a pak si to asi hodím.
![]() |
| Klár@ | 18353 |
|
|
Re: Tygr :)2.2.2008 8:14:04
Dobré ráno. Tygr v plence a pulkách je parádní
Já už mám modelku, ale zase jsem na látku přešla pozdě a jestli se rychle odplíní, zbyde mi možná náš los Emil.Holky, když tu tak čtu o těch dietách,nesmírně si vážím toho,že prvorozená snese skoro všechno a u druhé si budu dávat sakra bacha s přidáváním nových příkrmů. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.