Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Mickey16 | 40737 |
|
|
Re: .1.2.2008 16:36:28
a ještě bych potřebovala konzultaci ohledně počtu vložek na šestinedělí- troje IV night, troje IV normal, dvoje MAM night, popoliny 5ks, jedna haipa- dá se s tím vystačit při každodenním praní? Stejně budu prát každej den pračku plen za obě děti...
|
| Oggová | 34603 |
|
|
Re: .1.2.2008 16:35:24
Pátrání je děsný, vysadila jsem mléko a mléčné výrobky už dávno a stejně má Majda pořád průjem, nebo hleny, občas i nitky krve.....a teď se jí ten atop hrozně rozjel po první dávce hexy....
Dove? Já se po něm děsně osypala v obličeji a to normálně snesu snad úplně všechno. |
| Mickey16 | 40737 |
|
|
Re: .1.2.2008 16:34:10
Míša nemá ekzém nijak dramatickej, ale když vyraší mažu bambuckým máslem, olivovým olejem, olejem Lavera Neutral, případně lanolinem... něco z toho většinou zabere.
Sím sím, co s těma bamboozle? Nepouštěj na 60 ani při prvním praní??? |
| Trouble a Maxík 8/07 | 64086 |
|
|
Re: .1.2.2008 16:31:00
Zkusím to,ale jestli fleece vadí,tak mě asi odvezou...mám kromě nočních plín jen je........
|
|
|
Re: .1.2.2008 16:29:12
Oggi díky-dr. nám něco napsala,tak vyzkouším to a když nezabere zkusím buď tu Holtovku nebo jak Dandy psala ,že je dobrý ten Dove,tak jsem nahlodaná
|
| Dandy+Vojtíšek a 3 Mušketýři | 27764 |
|
|
.1.2.2008 16:28:48
No leda by to bylo tím, že mu vadí ten flís jen počůraný , proto lemy a v předu - vlastně místa kde čůrá nejvíce ... Matýkovi od Skapika taky nevadí flís na těle ale vadí jim když je počůraný - to by mohl být i váš problém ... no rozhodně nic nedáš za to když na kapsovku nebo co používáš dáš prostě čtverec - aspon na 4 5 dnů... uvidíš co to udělá ... ale problém by to mohl být to je fakt ...
a co se týká toho ekzému tak to mu něco vadí - dáváš příkrmy? nebo nejsi si vědoma že by to začlo s něčím novým - bud u tebe v jídle nebo u něj ... protože to může souviset - prostě něco co mu tělo nebere - vylučuje to a tím je ta moč agresivní ..jediné co mě zaráží že ustal ten průjem ... Ty to je pátrání horší než u vraždy .. my tak taky pátrali - já byla týden na rýži a mrkvi abych věděla co mu vadí ...na to mlíko jsem přišla hned ale hledala jsem dál ... nevětší práci mi dalo vychytat že mu vadí když sním kuřecí maso ... |
| Amazonka 4D | 12917 |
|
|
Re: .1.2.2008 16:27:09
Lio,LB na noc hodlám dávat,ale ještě tak 2x je nalanolinuju.Nicméně teď udržely totálně nacuclou vv a byly uvnitř trochu vlhké...budou určitě OK.Rozhodně potřebuju ještě jedny,Mka...jsou prostě úžasný...
|
| Dandy+Vojtíšek a 3 Mušketýři | 27764 |
|
|
.1.2.2008 16:24:40
A se spaním bych vám půjčila Vojtu :) od narození spal sice třeba i 3x denně (taky od těch cca 2 měsíců) ale jen klidně 25 minut a hotovka - všichni se mi smáli co to mám za děcko :o)
Ted to pokračuje - má rok a spí hodinu před den - kecám ted už více jak týden spí přesně hodinu a 15 minut po obědě :) Pak usne třeba až v 11 v noci a ráno v 6 už zase hijá hijí a hooooo hooo a nevím co vše vydává za zvuky :o)) |
|
|
Re: .1.2.2008 16:24:19
myslíš dandy,že může vadit fleece,když pod plínkou nic?Mám raději změnit plíny?pro zdraví všecko
|
| Oggová | 34603 |
|
|
Re: .1.2.2008 16:23:46
Troublegirl, Majdína má taky atop, měla ho převážně na bříšku a na zádech a v podkolenních jamkách, úplně suprově jí na to zabrala taková černá smradlavá mast, co nám napsala kožařka..holky říkaly, že je to prý Holtova mast...do tří dnů má kůži fakt dobrou....
|
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.