| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Plenky látkové

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1520] Názory 15211530 z 39013  [Dalších 37483 >>]
Mickey16 40737

Re: .

1.2.2008 16:36:28
a ještě bych potřebovala konzultaci ohledně počtu vložek na šestinedělí- troje IV night, troje IV normal, dvoje MAM night, popoliny 5ks, jedna haipa- dá se s tím vystačit při každodenním praní? Stejně budu prát každej den pračku plen za obě děti...
Oggová 34603

1.2.2008 16:35:24
Pátrání je děsný, vysadila jsem mléko a mléčné výrobky už dávno a stejně má Majda pořád průjem, nebo hleny, občas i nitky krve.....a teď se jí ten atop hrozně rozjel po první dávce hexy....
Dove? Já se po něm děsně osypala v obličeji a to normálně snesu snad úplně všechno.

Mickey16 40737

1.2.2008 16:34:10
Míša nemá ekzém nijak dramatickej, ale když vyraší mažu bambuckým máslem, olivovým olejem, olejem Lavera Neutral, případně lanolinem... něco z toho většinou zabere.

Sím sím, co s těma bamboozle? Nepouštěj na 60 ani při prvním praní???
Trouble a Maxík 8/07 64086

1.2.2008 16:31:00
Zkusím to,ale jestli fleece vadí,tak mě asi odvezou...mám kromě nočních plín jen je........

1.2.2008 16:29:12
Oggi díky-dr. nám něco napsala,tak vyzkouším to a když nezabere zkusím buď tu Holtovku nebo jak Dandy psala ,že je dobrý ten Dove,tak jsem nahlodaná
Dandy+Vojtíšek a 3 Mušketýři 27764

.

1.2.2008 16:28:48
No leda by to bylo tím, že mu vadí ten flís jen počůraný , proto lemy a v předu - vlastně místa kde čůrá nejvíce ... Matýkovi od Skapika taky nevadí flís na těle ale vadí jim když je počůraný - to by mohl být i váš problém ... no rozhodně nic nedáš za to když na kapsovku nebo co používáš dáš prostě čtverec - aspon na 4 5 dnů... uvidíš co to udělá ... ale problém by to mohl být to je fakt ...

a co se týká toho ekzému tak to mu něco vadí - dáváš příkrmy? nebo nejsi si vědoma že by to začlo s něčím novým - bud u tebe v jídle nebo u něj ... protože to může souviset - prostě něco co mu tělo nebere - vylučuje to a tím je ta moč agresivní ..jediné co mě zaráží že ustal ten průjem ...
Ty to je pátrání horší než u vraždy .. my tak taky pátrali - já byla týden na rýži a mrkvi abych věděla co mu vadí ...na to mlíko jsem přišla hned ale hledala jsem dál ... nevětší práci mi dalo vychytat že mu vadí když sním kuřecí maso ...
Amazonka 4D 12917

1.2.2008 16:27:09
Lio,LB na noc hodlám dávat,ale ještě tak 2x je nalanolinuju.Nicméně teď udržely totálně nacuclou vv a byly uvnitř trochu vlhké...budou určitě OK.Rozhodně potřebuju ještě jedny,Mka...jsou prostě úžasný...
Dandy+Vojtíšek a 3 Mušketýři 27764

.

1.2.2008 16:24:40
A se spaním bych vám půjčila Vojtu :) od narození spal sice třeba i 3x denně (taky od těch cca 2 měsíců) ale jen klidně 25 minut a hotovka - všichni se mi smáli co to mám za děcko :o)
Ted to pokračuje - má rok a spí hodinu před den - kecám ted už více jak týden spí přesně hodinu a 15 minut po obědě :) Pak usne třeba až v 11 v noci a ráno v 6 už zase hijá hijí a hooooo hooo a nevím co vše vydává za zvuky :o))

1.2.2008 16:24:19
myslíš dandy,že může vadit fleece,když pod plínkou nic?Mám raději změnit plíny?pro zdraví všecko
Oggová 34603

1.2.2008 16:23:46
Troublegirl, Majdína má taky atop, měla ho převážně na bříšku a na zádech a v podkolenních jamkách, úplně suprově jí na to zabrala taková černá smradlavá mast, co nám napsala kožařka..holky říkaly, že je to prý Holtova mast...do tří dnů má kůži fakt dobrou....
[<<Předchozích 1520] Názory 15211530 z 39013  [Dalších 37483 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.