| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Plenky látkové

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1540] Názory 15411550 z 39013  [Dalších 37463 >>]
Afrodite.s 70802

Re: .

1.2.2008 16:13:36
Mickey a už jsi je zkoušela? Pak sem hod reference, ju? ;)
Dandy+Vojtíšek a 3 Mušketýři 27764

.

1.2.2008 16:12:41
Trouble a jak Maxík kaká - v pořádku? Nebo často a spíš průjmovitě??? Protože pokud můžu napsat mou zkušenost - když se ukázal ekzém a by1 průjem - problém bylo něco co jsem snědla ...když nebyl průjem - byl podnět z venčí .... u nás za atop mohlo vejce, kuřecí maso, mléko a cokoliv z něj ...

Amazonka 4D 12917

1.2.2008 16:09:51
Lucko,píšeš,že mu nevadí flís a přitom to má na bříšku a ty flís používáš...nechceš ho zkusit vynechat?
Já bych teď zkusila to prostě to vyhojit a pak pomalu zkoušet,čím to vlastně bylo...klidně bych i sázela na nějaké tvoje jídlo (mléko,vejce,čokoláda,ořechy...)
Mickey16 40737

1.2.2008 16:07:17
Ahojky,
tak nám došel balíček s plínkama, mám doma ty PULky od Swadlebees~s~~s~~s~ jo a chtěla jsem se zeptat, mám tady dvě nový TB bamboozles , oranžovou a tyrkysovou, můžu je vyprat normálně se světlým prádlem, nepouští ze začátku? Já mám na Míšu akorát přírodní, tyhle mám v ruce poprvý a mají tak sytý barvičky až je mi to podezřelý~j~
Afrodite.s 70802

1.2.2008 16:07:17
No já se právě taky divím...BL je taková hrubší oproti one size, ta je měkoučká i bez pošudlání. BL až po pošudlání :-)
Trouble a Maxík 8/07 64086

1.2.2008 16:02:35
jo a nevíte proč mi automaticky napsala Imazol,když má prdelku jak z alabastru?To nějak souvisí?

1.2.2008 16:01:12
holky,on to má hlavně na bříšku a bocích.A jinak po těle takové suché flíčky.ale na tom bříšku je to děs
Dandy+Vojtíšek a 3 Mušketýři 27764

.

1.2.2008 15:56:42
Trouble můžeš zkusit flísáky, ale po pravdě pokud vadí vlna tak si mylsím že flís bude taky - resp. atopu bude vadit cokoliv umělého ... ale zkusit to můžeš - zkoušela jsi flís? napadá mě že bys mohla ty nohavičky jen vypodložit flísem - nebo bavnou -třeba kiko čtvercem a až na to flís (aby nebyl na pokožce)a na to vlńáky ...prostě oddálit umělotinu z těla .... a hlavně po zahojení už to možná bude ok ...já se někdy trápila s atopem u vojty měsíc mastma a nic nepomáhalo akorát jsem byla na nervy,pak jsem šáhla po kortikoidech mázla 2x a bylo to pryč a už se to tam třba nevrátilo .... neříkám že kortikoidy to zachrání, ale prostě nejsem takový ten odpůrce co by je nikdy nedal - někdy fakt není zbytí a je to menší trápení ... ted už je malý bez problémů - někdy jen pár pupínků na líčkách třeba od límce bundy nebo od čepice atd... ale jinak v poho - jen nesnese nic umělého - třeba punčocháče byl obrovský problém - snese fakt jen 100% bavlnu -vlňáky naštěstí nevadí zatím ...

1.2.2008 15:56:26
ach jo....;((;((;((;((;((;((;((;((;((;((;((;((
Amazonka 4D 12917

1.2.2008 15:56:23
Lucko,sice se stává,že vlna atop dráždí,ale není to vůbec nutné...stačí třeba mechanické dráždění čehokoliv...můžeš pro začátek zkusit,pokud by mu nevadil flís,tak nechat koukat separačku přes kalhotky.Můžeš zkusit mazat malou část pokožky lanolinem,jestli nereaguje na ten...nemusíc házet flintu do žita...atopiky mám všechny děti...ani Tom,ani Jůla nereagují na vlnu,ani na lanolin.Tomík má ložisko na kotníku,na který přišla jen bavlna,Jůla v loketních jamkách a na zápěstí...taky nic než bavlna...oba nosí především vlňáčky.
Můžeš zkusit ty nejjemnější,Loveybums,jsou jak trikovina a přitom fakt vydrží i tři hodiny,nijak extra nelanolinované...
[<<Předchozích 1540] Názory 15411550 z 39013  [Dalších 37463 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.