Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Želvíra | 73955 |
|
|
Re: .1.2.2008 15:14:04
Ahoj, Klárko,
já do těch kapsovek dávám buď 2 HD nudle nebo 1 prefold složený na třetiny (nebo co je po ruce) a vydrží krásně. Jinak ta Popo one size (já mám takovou červenou) - jak jsem z ní nebyla nadšená, tak teď do ní malá dorostla a je krásně - akorát širší mezi nožkama. A ještě mám ráda HD pastelky, sedí nám perfektně - otázka je, jak dlouho. TB bamboozle sedí krásně, je štíhlounká, ale mám barevnou na SZ a zvrchu na těch SZ je taková jako vydřená - prostě tam nějak zmizelo to froté - a to ji mám tak 2 měsíce. A klidně se někdy stav, jestli se chceš podívat! ![]() |
| Afrodite.s | 70802 |
Re: .1.2.2008 14:52:18
Dandy a ty jsi lanolinovala jen ty gumičky? nebo celá katata zevnitř?
|
| Dandy+Vojtíšek a 3 Mušketýři | 27764 |
|
|
.1.2.2008 14:31:58
Kláro konopka je hodně štíhlounká ...jen někomu vadí že je pocitově hodně mokrá - i když ještě míní sát tak je prostě na povrchu mokrá a taky po vyprání dost tvrdne - je to takový hadr na podlahu - nežž ji chceš použít tak ji musíš pošmudlit v ruce
ale jinak myslím ok ....Dost štíhlé jsou taky teda ještě bambusky od Tots bots, na 8kg a více vypadají štíhle i One size od Popo - two size bambusová je taky štíhlá a super savá ... v podstatě haipa daipa je hodně štíhlá - ne každému vyhovuje, ale má i dost příznivců :) |
| Dandy+Vojtíšek a 3 Mušketýři | 27764 |
|
|
.1.2.2008 14:27:09
Medli - namažeš to a lepí to - dáš první plínu a lepít to skoro přestane - zůstane to žluté - tak dva dny - po dvou dnech je to jen mírně nažloutlé kolem toho sešití ...jinak fakt v poho a hlavně drží!!!!
|
| Bumbi&05,08,10 | 42508 |
|
|
Re: návleky1.2.2008 13:33:32
jenže v těch Alpách jsme použili MioFresh, takže to bylo taky s minimální námahou
![]() |
| Bumbi&05,08,10 | 42508 |
|
|
Re: návleky1.2.2008 13:30:58
Petrasku,
bavila jsem se o tom se svoji mamou - a došly jsme k tomu, že ona prostě měla na starost akorát děti a domácnost. Já jsem měla dítě, domácnost, školu a od 5 měsíců i práci... Takže rozdíl dost jasný. Taky říkala, že s námi nikam nejezdili, poprvé snad až po roce. My jsme už v šestinedělí jeli z domova pryč, k babičce. Pak jsme byli skoro každý víkend u někoho na chalupě, takže i v tom byl velký rozdíl. Nedovedu si to se čtvercema takhle moc představit. I když je fakt, že třeba do Alp jsme čtverce brali, že budou rychle schnout a ten týden to s nima bylo fajn. |
| Klár@ | 18353 |
|
|
Re: .1.2.2008 13:26:54
Zdravím všechny! Prosím o typ na nějakou štíhlou dobře savou plenku-mám nějaké BL, jsou super, tak něco v tom stylu,abychom vyzkoušely i něco jiného- co třeba EHkonopka?? Ještě se chystám na nějaké vlňáčky-favotité jsou IV a BI- od nich mám BE na sucháče a zdá se mi dost objemná a neforemná- na noc fajn, ale přes den do gatí je dupka a roztomilý úsměv mého zlatíčka
![]() Jsou ty vlňáčky taky tak velké?Jinak vřelý dík Trouble za HHS-jsou fajn ![]() Chystala jsem se převážně používat čč, ale asi fakt nejsou, co bývaly, porád jen přebaluju a přebaluju-dávám je do kapsovek Mommyś touch, ale navrch. |
| Medlina (Matýsek, Hanulka) | 28819 |
|
|
Re: .1.2.2008 13:17:50
Jo a taky mi uniklo (jestli to tu proběhlo, že vypadají lemy nehezky jen dva dny :)
Tak my do nich asi půjdeme Ještě jednou moc díky! |
| Peťule, Elí, Áňa | 25771 |
|
|
Re: .1.2.2008 13:17:46
Já se vůbec divím že se v tom orientujete já totiž vůbec.
Ale mam 9 mesicu cas se tím probrat. Tedak pokud o to neztratim zájem a nepřijde mě jednodušší používat jednorázovky hihi |
| Medlina (Matýsek, Hanulka) | 28819 |
|
|
Re: .1.2.2008 13:16:06
Aha, díky, já si spletla Soft a fox
|
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.