Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Dandy+Vojtíšek a 3 Mušketýři | 27764 |
|
|
.1.2.2008 13:14:14
Medli ale Imse jsou fakt super v tom že pasují na to i na to ...fox provlhahí mnohem méně než Organic ..Soft taky (u těch Soft stačí otočit sucháče o 90 stupňů) ...jinak natřít lanolinem lem vypadá nehezky 2 dny - pak se to tak ojede že to tam není vidět a lavně natíráš to zevnitř ne z venku :)
|
| Amazonka 4D | 12917 |
|
|
Re: .1.2.2008 13:12:30
Medlino,ideální jsou IV Soft,jen jim odpářeš sucháč a přešiješ o 90% (prostě naležato) mám ty samé už 2 roky,neprotékají,nešustí,drží kalhotovku i vv narovno..jsou teninké a hodně elastické
O něco tužší jsou Bummis,ale taky do nich dám v pohodě oboje...a drží a neškrábou... |
| Medlina (Matýsek, Hanulka) | 28819 |
|
|
Re: .1.2.2008 13:06:59
Ahoj holky,
můžete mi poradit svrchní kalhotky? Hanulka už mi vyrůstá z Vento S od Popolin i BM vel.S. Potřebuju nějaké pulky, Vento jsme měli na kalhotkové plíny a BM na vícevrstvé a s oběma jsme byla spokojená, až poslední dobou se začaly u BM přetáčet sucháče, tak se větší velikosti bojím, četla jsem tady, že to dělá i vám... tak co poradíte? Jí myslela ty Imse Vimse Fox, ale když píšete , že provlhají okolo lemů, tak zase nevím... a lanolínovat lemy se mi nechce, když budou novéa parádní.. díky za tipy! |
| Amazonka 4D | 12917 |
|
|
Re: .1.2.2008 13:06:04
Dandy,já to mám blíž...jednak mám o hodně mladší sourozence,takže jsem i tehdy přebalovala,a jednak má ségra 8mi letá dvojčata,tehdy byly jednorázovky drahý a v "plenkách"...
Takže se opravdu dával igelit,opravdu používané kalhotky vůbec netěsnily,opravdu,pokud se nepřebalilo po každém čůrání(skoro),tak se převlíkalo dítě,občas i postýlka (igelit byl nezbytný) Opravdu se pokalané plenky a všechno namáčelo,drhlo,namáčelo a pak se to stejně nevypralo (pamatuju ještě doby s vířivkou,automatky byly jen z "tůzu" ...takže se moc nedivím,když se zakoření látka=dřina |
| Liaa | 29716 |
|
|
Re: BE - prosím o radu1.2.2008 13:05:01
Tak jo, díky. Měla jsem 200 Kč a pošta nebo obě za 400 bez pošty. Je mi jasné, že ty fleky kazí prodej. A vůůůbec netuším, kde se vzaly
![]() Ještě jsem koukala, že na Mamaje je výprodej starého typu BH se slevou 30%. Já znám jenom nové typy - má cenu starý za tuhle cenu vzít? Flís Šimonovi nevadí, BH je na noc naše nej... nebo mám vyzkoušet něco jiného, nového? Nedávno volal tchán ze Slovenska, ať si objednám něco z plienka.sk a nechám poslat k nim, že to zaplatí BYly by třeba ty organic na noc? |
|
|
.1.2.2008 12:59:50
Lio na ceně 200zůstaň chvíli ... uvidíš - já je pak prodala po 180Kč + pošta ...
|
|
|
.1.2.2008 12:58:35
Petrasku co vím z vyprávění naší mamky tak říkala že přebalovala po každém počůrání - resp. třeba co půl hodiny, co hodinu .. prostě kdykoliv začlo mimi plakat přebalovalo se protože plakalo kvůli mokru - což je blbost samozřejmě u malinkého mimi podle mě ale tak to bylo ... mamka ale práci s plínama měla strašně ráda a tak říká že jsem se dala na ni jak mě viděla jak věším plínky a ňuchám se s nima
....ono v podstatě je to jen tak složité jak si to uděláš ...ale je pravda že ty čtverce jsou prostě nejpracnější - i co se přepírání pokakaných týče - zůstávají tam nejvíce fleky atd... |
| Liaa | 29716 |
|
|
BE - prosím o radu1.2.2008 12:57:48
Poraďte, prosím - chci se zbavit 2 BE, Šimonovy příliš nesedly, budu dál na noc vycpávat bum hugger - ale nevím, jakou nasadit cenu. Používané jsou asi 4,5 měsíce na střídačku s 2 BH, stav řekla bych vynikající, bohužel se mi ale podařilo vyrobit na nich záhadné oranžové skvrny na přední části, zkusím hodit fotku. Kolik si podle vás mám říct? Zkusila jsem 200 Kč/kus, hned se mi ozvala paní, ale chtěla za tu cenu obě dvě. MOžná je 200 moc, ale 100 za jednu mi zase přijde málo - nebo je kvůli těm flekům líp neprodám?
|
| Amazonka 4D | 12917 |
|
|
Re: návleky1.2.2008 12:55:43
Petrásku...praly,převlíkaly,praly,převlíkaly...a do zblbnutí...což jde dělat stejně i teď...ale..
![]() |
| Peťule, Elí, Áňa | 25771 |
|
|
Re: návleky1.2.2008 12:54:00
holky tka to jste me teda dostaly. Ja myslela ze je to jednoduche a ono ne. Sakra jak to zvladly ty nase mamy?
|
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.