| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Plenky látkové

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1600] Názory 16011610 z 39013  [Dalších 37403 >>]
Amazonka 4D 12917

Re: .

1.2.2008 11:17:07
Ahojky Petrásku ;)

No,tak já ke klasickým ČESKÝM čtvercům...když dám tři na sebe,tak sajou jako jeden 100g IVčč,nevím,ty nový,klasický jsou prostě nějak divně dělaný,totalitní sály daleko víc...(Bumbi,to není jen megaučůránkem)...já to zkusila taky,2čč tak na hodinu a tlustá prdelka z toho jak v noční pleně.

Takže určitě to jde,ale jen s BH vkládačkama,a s tím,že na noc se pak,až bude miminko spát víc v kuse,pořídí noční plenka/kombinace

Taky nepoužívám nijak moc kalhotovky,ale klasické čtverce fakt neee

modrej obláček 21863

Manduca

1.2.2008 11:11:09
Ještě k tý manduce. Musím říct, že kdo jí jen zkusil, že jí nemůže hodnotit. Já jí mám cca 4 dny, teprv teď jsem našla různý vychytávky, kterých jsem si předtím nevšimla. Třeba že se ta kapucka dá po stranách zmenšit a stáhnout i na malý mimi, že se dá přiděla jen na jednu stranu, takže jí můžete mít, i když máte dítě vepředu. Že je tam posuvnej knoflík, kterým kapucku chytnete a můžete jí teda přidělat, i když byste tam jinak nedosáhli...je toho hodně na objevení:))
modrej obláček 21863

Manduca

1.2.2008 11:08:42
Ještě k tý manduce. Musím říct, že kdo jí jen zkusil, že jí nemůže hodnotit. Já jí mám cca 4 dny, teprv teď jsem našla různý vychytávky, kterých jsem si předtím nevšimla. Třeba že se ta kapucka dá po stranách zmenšit a stáhnout i na malý mimi, že se dá přiděla jen na jednu stranu, takže jí můžete mít, i když máte dítě vepředu. Že je tam posuvnej knoflík, kterým kapucku chytnete a můžete jí teda přidělat, i když byste tam jinak nedosáhli...je toho hodně na objevení:))
Afrodite.s 70802

1.2.2008 11:01:45
téééda, ten porod z toho odkazu. to čumim!!! fakt smekám!

Jinak jak tu někdo psal o kontrakcích v podbřišku, to jsem měla já. Dr. furt říkali, že nemám kontrakce, aspon ne ty co otevírají. No já měla bolesti jako blázen. Dole v podbřišku, ale? prostě na nic, protože jsem se fakt neotvírala. A to jsem prosím pak na porodním sále chodila a chodila a hopsala na míči, fakt jsem neležela. Radila nám to PA na cvičení. Že kontrakce budou silnější, kvalitnější a budu se snadněji otevírat :-))tak silnější a kvalitnější byly :-)) haha. A z těch 4cm jsem se k porodu otevírala 6h :-):-D No vlastně já tam chodila po pokoji už od těch 9h ráno :-) až i teda řekli, at ležím a odpočívám, že to může být bůh ví kdy a neměla bych sílu na porod :-D
Bumbi&05,08,10 42508

1.2.2008 10:52:52
Petrasku,
na čtverce 4-5 ks svrchních kaťat.
EvaK, Kryštof04,Rozulína11/07 32801

1.2.2008 10:52:50
2vlňáčky mám pletené doma, 1 koupenéod Dandy, jsou sice ještě obří, ale na dobře vycpanou plínku stačí. Stejně ti doporučím koupit alespoň pár kalhotových na noc (třeba od Baby Lucy - na slune.eu nebo plienka.sk - nejsou drahé a na noc ideální, máme jak bamboo tak organic)
Bumbi&05,08,10 42508

1.2.2008 10:52:10
mimochodem, taky jsem začínala na klasických čtvercích. Vydržela jsem to 5 týdnů, pak bych látkování byla bývala vzdala, nebýt objevu tehdy popolinek...

Měla jsem učuraný dítě už od novorozence - 3 čtvercovky pročůral za hodinu, bylo to děsné. Tolik skládání a tolik práce, jako se čtvercovkama těch prvních pět týdnů, jsem pak už nikdy neměla.

Otevřeně přiznávám, že jsem to s čtvercovkama nezvládla a považuju je za příliš složité a časberoucí. Kdybych už musela používat čtvercovky, rozhodně budu používat alespoň v kombinaci s vkládačkama (třeba haipa-daipa, ta má nejlevnější, kdyby mi šlo o cenu). 1 čtverec složit na novorozenecký sklad a do toho jednu či dvě vkládačky. Tak bych si ušetřila manipulaci se čtvercema při věšení a skládání... A myslím, že by to byla obrovská úspora práce a času...

Bumbi :-D anti4covková ~j~
Dandy+Vojtíšek a 3 Mušketýři 27764

.

1.2.2008 10:50:16
Peteasku to si jen myslíš, že budeš skládat :-D ...teda jo budeš, ale koupíš na zkoušku jednu kalhotovku ...pak druhou a dopadneš jako my všechny tady :) ...já než se malý narodil nechápala, který blbec může dát tři stovky za plínu ;)

Nicméně svrchních kalhotek se u nás vyplatilo mít troje a min. jedny vlňáčky - nejlépe dvoje. Pro mě je to ideální stav - mít 3x PUL kalhotky - na novoška bych vzala jedny Soft a jedny Organic a jedny Fox (vel. S) (já nejsem skromná ale fakt mi to tak vyhovovalo nejvíce :-D ) a jedny natahovací vlňáky nejlíp Disany a jedny na zapínání - já preferuju Imse wool.... u těch PUL kalhotek by šlo vzít i vel. M, ale pokud fakt zůstaneš u čtverců tak to S využiješ líp. No každopádně koupit BH nudle - Bamboo hour vkládačky na zvýšení savosti - aspon na noc.
EvaK, Kryštof04,Rozulína11/07 32801

1.2.2008 10:48:59
točím 3 vlňáčky (teda spíš 2, jedny jsou záložní), 1 flees a 1PUL
modrej obláček 21863

1.2.2008 10:44:45
kolik svrchních na čč nevím...snad poradí někdo, kdo čč motá, já používám kalhotkový plenky a ty asi tolik nepustěj mokro na kalhotky...
[<<Předchozích 1600] Názory 16011610 z 39013  [Dalších 37403 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.