Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Peťule, Elí, Áňa | 25771 |
|
|
Re: .1.2.2008 10:42:21
cimi - a kolik tech svrchnich kalhotek??
Taka uz to mam vymyslene naucim se skladat latkove a koupim jen ty svrchni a bude to. Diky za typ :o)) |
| EvaK, Kryštof04,Rozulína11/07 | 32801 |
|
|
Re: .1.2.2008 10:41:43
Petrásku, tohle jsem si myslela já, že budu používat jen klasické čtverce, co jich doma mám hafo. K tomu potřebuješ vkládačky (třeba vv, abys nemusela dávat 2-3čč na sebe, tak ty vv víc sají), snapky (alespoň 2, rády se ztrácí), svrchní klahotky (PUL, ale třeba u nás vedou vlňáčky), separačky (na mimčo celulozové). Pak zjistíč, že když si koupíš zavazovací plenky, tak v nich pak lépe ta čč+ vkládačka drží (takže mám zavazovací Disany, ale i HHS, zatím e moc nepoužíváme, jejich doba přijde).
No, abych udělala parádu, tak jsme si pořídili i pár kalhotkových + nějaké na noc, abych mohla vynechat nějaké přebalení. A už v tom jedu, stále přemýšlím, zda si ještě nekoupit čč od IV či Popo, nějaké pěkné kalhotovky.... |
| Bumbi&05,08,10 | 42508 |
|
|
Re: .1.2.2008 10:38:40
Petrasku,
chlapy nepodceňuj. Oblíbená kombinace mého muže byla bambuska na snapku a vlňáky... Mojí maky zrovna tak. U mě teda vedly suché zipy. Patentky manžel nesnášel k zbláznění - tvrdil, že na to mám moc velký prsty, než aby to mohl zapnout. Čili kapsovky MT i NB odmítal používat... |
| modrej obláček | 21863 |
|
|
Re: .1.2.2008 10:37:17
Tak čtvercovky skládej: http://www.mamaja.cz/scripts/zobraz_text.php?id_odk=46 a dokup si do nich vkládací vložky, který zvýší savost. A navrch nějaký dobrý kalhotky, který to udrží...http://www.mamaja.cz/scripts/zbozi.php?KID=33
|
|
|
Re: .1.2.2008 10:32:41
cimi - já to ještě kupovat nebudu až po 11.2. až budu po kontrole a budu vedet ze je vse ok.
Jinak díky za nabídku. Víš já bych spíše chtěla využít ty látkové plenky co mám doma. |
|
|
Re: .1.2.2008 10:27:25
cimoril - u tech plenek co jsem koupila pro eli na noc to bylo super. Naprosta spokojenost. A uz jsme taky diky nim dlouho bez plen jelikoz eli si uvedomila ze je lepsi jit na nocnik nez byt v "mokru".
Takze urco chci i pro mimiska od zacatku latkovky. |
| Mamata a Evička | 50433 |
|
|
Re: .1.2.2008 10:26:35
Ahojky....
u nás bude večer premiéra, zjistila jsem že můžem vyzkoušet BH a vložku nebudu dávat pod plenu ale strčila jsem jí k té všité dovnitř do kapsy. Tak jsem zvědavá a konečně snad udělám ty fotky. |
|
|
Re: .1.2.2008 10:25:20
Petrásku,
když připravíš plínky dopředu - kalhotková plínka, do ní separačku a dáš do kalhotek, tak přebalí i chlap, který tomu třeba nerozumí. Písni mi na mejla, nebo jestli na mě máš ještě icq, já mám teď už vyřazený plínky po miminku, tak bych ti je za výhodnou cenu mohla nechat...Napiš a nějak se dohodneme... |
|
|
Re: .1.2.2008 10:24:40
A jeste me napadlo. Existuje neco takoveho ze mam klasicke latkove pleny tak abych pouzivala jen ty a mela jen nejake kalhotky??
|
|
|
Re: .1.2.2008 10:23:12
Petrásku,
ahojda! Jsme se dlouho neviděly:))) Tady jsou popsaný i kapsovky:http://www.latkovky-netradicne.estranky.cz/clanky/plenky_-kalhotky_-vkladaci-vlozky-a-separacky-v-praxi/plenky2 Ale jak píšou holky, je to spíš doplňková plínka...já na nich začínala, jakože budu mít jen kapsovky, ostatní se mi zdálo "složitý", ale s kapsovkama nebudeš spokojená, tolik nenasajou apod. |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.