| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Plenky látkové

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1660] Názory 16611670 z 39013  [Dalších 37343 >>]
inishkea + 2 lupínci 24955

Re: Selene,

31.1.2008 22:05:08
Lego se dá vyprat / údržba/
Lego je nemrtelné -nerozšlápne ani náš 130kg taťka / krom některých spešl kousků/
Lego jsou uložený prachy - kupujeme Lego starý 20 let a furt je pěkný, tedy když už neba, prodáš
Lego je pro mladý i pro starý- my jsme celá rodina mešuge, stavíme všichni, máme spostu dospělých, stejně švihlých kámošů

atd..povídám ZARAŽTE MĚ. My nejsme normální, my jsme OBA sběratelé.... ~k~
Skapik,Ráďa93,Hanek97,Maty06 59775

31.1.2008 22:02:53
no na Lego musi byt sileni i rodice :-)
to je jasna vec
paradoxne ja i muj muz mame Lego z detstvi :-) a treba dandy manzel a dandy si mysleli ze lego se dela az ted :-)
takze kdyz se dva hledaji tak se najdou asi ti spravni :-)~j~~j~~j~
MarkétaP + 4 dcerky 13148

Re: :-)

31.1.2008 21:59:53
Hero, nedovedu si představit zaprášené lego :) U nás jede od roka a půl (Dorka pochopitelně dřív), Hanka od těch cca tří let experimentuje s Duplo kostkami, teď už staví docela stavbičky, Dorku baví ta zvířata. A Hanka už celkem slušně zvládá malé lego - mozaiky, Belville, staví si zdi ... myslím, že u nás bude v kurzu hóóódně dlouho.
EvaK, Kryštof04,Rozulína11/07 32801

31.1.2008 21:58:25
Cimoril hodí test,kde budou jak plenky, tak Lego :)
k Legu, u nás začalo,až když byly postavička a podložka. Samotné kostky K. nebavily. JInak, díky Krýšovým pokusům víme, že lego i po spláchnutí v zchodě plave, že Lego strčené do trouby se zkroutí, nerozteče se (a když je matka šikovná, tak se dá podložka znovu narovnat), že přežije pád ze 3.patra na asfalt... prostě nesmrtelné :))
Dandy+Vojtíšek a 3 Mušketýři 27764

.

31.1.2008 21:57:23
Hero mě taky Lego hned nebralo - pak se mi začly líbit zvířátka ...ale pořád do to nejsem takové pako jako Skapik :o)) ona to zná i ze svého dětství a tak k tomu vede i své děti - já k tomu takový vztah nemám. Mám sadu základních kostech, zvířátka - ted jedno policejní auto - tomu bliká a houká maják tak to u nás docela jede :) ... ten houpací kůň je prostě na ten roček akorát ..pohoupe se i tří leté.. Jasně že nebude 5 hodin denně rajtovat, ale hodí se to k věku ...
Evís+3 ks 42663

Selene,

31.1.2008 21:54:56
viď???:-D

O tom legu uvažuju Ferdíkovi k narozkám, ale nevím jaký. Budu to muset poštudovat;)
modrej obláček 21863

Re: :-)

31.1.2008 21:51:59
Hero,

hádej co kupovala dětem já, z peněz od babiček a tetiček:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Hera, M+A+V 63363

:-)

31.1.2008 21:49:52
díky za tipy,lego mě moc nenadchlo-u hodně kamarádů leží v krabici nebo ho prodali, ale je fakt, že zábavu asi poskytne dýl než houpací kůň...no, mám ještě chvilku čas, tak promyslím...anebo za penízky nakoupíme plíny :-D:-D:-D
Selene 49920

Re: .

31.1.2008 21:48:07
Tahle diskuze je desna :)
Taha rodinam penize z penezenek a hazi zbozi do kosiku :))

Dandy+Vojtíšek a 3 Mušketýři 27764

.

31.1.2008 21:44:33
Tak Rodyho jsem nekoupili nakonec ...dostal hafo jiných dárků - mimo jiné odrážedlo a houpacího koníka :o)) Po pravdě skáskací věci využije spíš až tak kolem druhého roku - vidím to na neteři - dostala ho k prvním narozeninám a rok nic - až ted skáče jak o život :) ... trochu lega mám taky .. no trochu asi za 2000 :) ted jsem propadla postavičkám Little People od Fisher Price - mám třeba nádhernou farmu kde když dáš prasátko do chlívku tak chrochtí, koník řechtá, kráva bučí a tak :o)) taky se to dá různě dokupovat jako Lego ...máme takové i hasiče, letadlo .. a tak :o) no a co ho nejvíce baví - docela dost ho baví mluvící hrnec od Fishera ... na koníkovi se rád houpe - už ho umí i sám pořádně rozhoupat ...no ale od bráchy dostal trojkolku s vodící říditelnou tyčí a má to kolem sedla i ohrádku a to vede - v tom je jak velký frajer - rohlík v ruce a objíždíme sídliště :o))
[<<Předchozích 1660] Názory 16611670 z 39013  [Dalších 37343 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.