| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Plenky látkové

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1800] Názory 18011810 z 39013  [Dalších 37203 >>]
MarkétaP + 4 dcerky 13148

Re: .

31.1.2008 8:31:34
Hani, materiál, střih, výrobce ... ty dole, Tots Bots, jsou víc bokové a třeba mému bříškatému dítěti vyhovují víc, už není zvyklá mít mokro "na bříšku", tak ze začátku v Baby Lucy červenala. Zase asi víc hrubnou, no a jsou dražší (výrobce v UK).
Hanule98 & Kubula08 69230

31.1.2008 8:25:13
Tu snapi sponu mam.

Tyhle jsou ty "slovenske"

A tyhle mi ukazovala pani od nas... je tam nejaky rozdil, krome ceny ?
Dandy+Vojtíšek a 3 Mušketýři 27764

.

31.1.2008 8:20:28
Ještě teda koukej jestli v tom obchůdku u vás už mají "nové" zásoby ...ty plenky Bamboo ted hodně změnily střih - jsou mnohem lépe padnoucí a štíhlejší než byly v cca říjnu loni ...

.

31.1.2008 8:18:56
Hanule k těm Haipám budeš potřebvat snapi sponku ještě pokud nemáš ...a vyzkoušej - já je dávala ráda ...ted sice je náš učůránek počůrá rychle, ale nejsou špatné :)na malé mimi tak do 3/4 roku určo ne ...

.

31.1.2008 8:16:45
Evisku ty Bamboo nejen že jsou pěkné, ony jsou taky božííííí ~s~~s~~s~ opravdu za tu cenu bych řekla že nejlepší plíny ... a co se svrchních týče Tots mi taky neseděly - no ale mi sedí málo co :) Sedí mi jen Imse kalhotky - ony sice navlhají (hlavně Organic) ale vnitřní švy jsem natřela lanolinem a super!!! Nejsou špatné ani ty slovenské Baby lucy Fix - za ty prachy ... nedělají tak štíhlý zadeček jako Imse ale sedí docela ok.

31.1.2008 8:16:26
Ja ty Bamboo se prave snazim nejak porovnat, libi se mi ty na plienky.sk, ale u nas (Olomouc) jsem objevila obchudek ...

31.1.2008 8:14:28
Ahoj Dandy, tvuj tahak mam vytisteny a podle toho se snazim doplnovat ;-) moc ti za nej dekuju.
Takze ja mam to tecko.

.

31.1.2008 8:13:43
Market díky za osvětu a další skvělý argument :)

.

31.1.2008 8:12:35
Hanule kalhotky se všitou plenou neznám - od Haipy teda určo ne... Haipa dělá buď svrchní kalhotky, nebo tvaarované plíny nebo vložky - vkládačky .... ale jinak tvarovaná plínka - takové "téčko" s dlouhým "chobotem" pasuje na miminko tak od 4kilo takeže ano od narození ...

co se týká rozdílu Bamboozles a bamboo tak hlavně je rozdílný výobce, tím i cena ... je tam trochu jiný střih, řekla bych že Bamboo trošku líp sedí na zadečku teď co mají nový lepší střih,nicméně Bamboozles možná maličko líp saje (možná je to ale jen můj pocit, protože zatímco Bamboo dávám bez vložky tak Bamboozles ji má přišitou a tak ji dát musím ... jo a ještě snad podstatné zmínit slovenská Bamboo vydrží déle měkká. Pokud máš tím Bamboo ale namysli jinou plínku než z www.plienka.sk - třeba Bamboo extra tak to už je neporovnatelné, protože Bamboo extra je hutnější savá plena, nová měkká ale protě hutná a tak spíš hodící se jen na noc.

Re:

31.1.2008 7:49:34
Zdravim vsechny :-)

Pred par tydny jsem se tady objevila, vtrhla jsem vam na tuto diskuzi :-) a ptala se na ruzne druhy a typy plenek. Sice mam starsi ditko, ale pred 10ti lety takove novinky jeste nebyly :-). Ted cekame druhe a ja se snazim do toho proniknout.
Jen se chci zeptat, sehnala jsem z druhe ruky kalhotky se vsitou plenou Haipa Daipa (snad jsem ten nazev nepopletla) a k tomu 4 vkladaci pleny. Myslite, ze je to vhodne na novorozence ? A jaky je rozdil mezi Bamboo a Bamboozle ?
[<<Předchozích 1800] Názory 18011810 z 39013  [Dalších 37203 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.