| MarkétaP + 4 dcerky | 13148 |
|
|
Re: Ještě noční plenka31.1.2008 7:28:16
Ori, který máš typ, starý nebo nový? A patentky nebo SZ? Než sjem je prodala, měla jem stará L na SZ, a ty už byly Dorce v těch cca 10kg malé; koupila jsem k nim jednu novou XL na patentky a ta mi zase přišla až moc dlouhá a široká ...
|
| ori+eli07+jiřík08 | 50719 |
|
|
Ještě noční plenka31.1.2008 5:55:47
Ta noční plenka mě štve...my ted už nějakou dobu látkujeme i v noci, úplně jsme odbourali papír a teď tohle.Musím to nějak vyřešit.
|
|
|
Jo,31.1.2008 5:54:39
mně vůbec přijdou v poslední době naše plínky nějaké malé. Eliš má těch 10kg a já dávám bambusku na poslední druk...jak to budu dělat pak, až ještě trochu přibere, když větší nejsou? :o)
|
|
|
Bum hugger31.1.2008 5:51:18
Holky, které máte BH na noc, nepřijde vám na 10kilové dítě BH L (7-18kg) poněkud malá? Já teda přesně nevím, jestli ty BH mám S nebo L, ale veliké jsou stejně jak bamboozles 2, takže tipuju to elko. V poslewdní době je ale Eli má nasazené jaksi až pod bříško a budí se pročůraná už kolem páté a má to mokré až k patentkám. Přijde mi to malé. Myslíte, že ten BH nad 16 kilo by byl moc velký? Nebo poraďte jinou noční plínu, ale ne BE, ta nám nevyhovuje...Děkujíí:o)
|
|
|
Re: Zajímavost30.1.2008 23:36:09
62 stupňů, promiňte hloupý překlep!
|
|
|
Zajímavost30.1.2008 22:49:05
Diskuse na slavní straně mě nakopla a hledali jsme nějaké info o likvidaci bakterií (zejména ecoli) - jestli stačí 60 stupňů atd. Kromě infa o tom, že např. při vaření stačí teplota 623 stupňů a výš k její likvidaci v jídle, jsme našli i tohle přímo v souvislosti s plenkami:
http://www.lavermesworms.com/ask_ellen_answers.php?qid=20 Pojednáváí to hlavně o účincích octa jako desinfekce a na závěr se píše: Please bear in mind that E. coli does not form spores and is not resistant to dessication; a dry E. coli is a dead E. coli. Killing the bacteria in the diaper pail and in the wash water simply makes the diaper handling safer for you during those stages. Once the diapers have been fully dried in the clothes dryer or on the clothesline, there will be no live E. coli bacteria on them. Tedy jak je jednou plena suchá (ať už v sušičce nebo na šňůře), není v ní žádná žívá ecoli, protože netvoří spóry a není tudíž odolná proti vyschnutí. To je příjemné zjištění, co myslíte? :) |
| Airinie, 10/05, 7/07, // | 46198 |
|
|
Re: .30.1.2008 22:27:21
BL bamboo tu máme snad všechny
tyhle bambusky se taky prodávaj už s vkládačkou, bambus je hezky měkkej i po několika x praních a sajou dobře...a taky dobře schnou. Podle mě líp, než třeba bamboozle (ale ty já nemám ráda a nasazuju na ně ). A PULky bych teda zvolila jiný než totswrap, ty mě totiž přijdou takový umělohmotný, šustivý :-( |
| Barbuschka | 60578 |
|
|
Re: .30.1.2008 22:26:25
Uff. Už jsem si říkala, že mám v plínách moc peněz. Ale asi budu jen lehce nad průměrem - cca 8,5 tisíc plíny, a další tisíc související nezbytnosti (bez vody, elektřiny, pracích prostředků a balíku jednorázovek do porodnice). Jen to jsou spíš menší velikosti, nemám ráda jednovelikostní plíny. A už teď spřádám plány, co všechno pořídím ve větším a pod 6 tisíc to nepůjde
ale ještě si asi budu muset chvíli počkat, Anežka má ve třech měsících pět kilo a jedničky jí sedí skvěle ![]() |
| Evís+3 ks | 42663 |
|
|
Re: .30.1.2008 22:23:10
A ty BL bamboo? Ty jsou taky pěknoučký
![]() Zatím chci koupit HHS, pak budu mít nějaký BE na noc, TW svrchňáky a ještě bych chtěla vlňáky, ale poradíte jaký? Popř. neprodáváte někdo (od těch 10 kg)? A to by mi mělo zatím stačit. Jinak používám na doma čč. |
| Airinie, 10/05, 7/07, // | 46198 |
|
|
Re: .30.1.2008 22:19:49
Evisku, tak si je pořiď jako "náhradní"
my jsme je taky měli v Sku a byla jsem s nima spokojená...používala jsem je jako domácí plenky. A schnuly mi dobře... |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.