| Evís+3 ks | 42663 |
|
|
Re: .30.1.2008 22:11:37
Hm, tak to asi pro nás nebudou. Tonička má cca 10,5 kg a Ferdík 12,5 (ale ten se doufám už odplenkuje
). Když mě se táááák líbí... |
| Ufonka | 62140 |
|
|
Re: .30.1.2008 22:10:09
Oprava: Když měla Jolanka 4 kg. Ela je už dávno nepotřebuje
)))) |
| Dandy+Vojtíšek a 3 Mušketýři | 27764 |
|
|
.30.1.2008 22:10:01
Evísku - jsou to flanelky, takže od nich nemůžeš čekat velkou savost - já je velmi ráda používala do půl roku mimíse. Mají i vložku takže něco nasají - dobře těsní kolem nožek - je to prostě pohodlnější používání než čtvercovky - nasaje asi jako dvě čtvrcovky na sobě - takže na toho malého prcka to stačí. Já jich dokonce mám pár i teď v roce věku - prostě je dám z rána, když vím že bude kakat brzo - nebo když potřebuju přebalit a vím, že třeba za hodinu a půl budu koupat a tak ... schnou docela dlouho ale jsou krásné a cena je taky velmi dobrá!
|
| Ufonka | 62140 |
|
|
Re: .30.1.2008 22:09:00
Jsem chtěla jít spát, haha
)Evísku, flanelky jsou na častější měnění plínek. Mám je, ale vícevelikostní ve vel. S a M a prodávám. Jolís dost čůrá a mám savější plínky. Jestli chceš, písni na mejlíka. Jsou takové "tvrdší", když nasajou, tak si dost dobře nedovedu představit, jak vypadají po zmenšení. Ty M sedí dobře i na malé mimi (zkoušela jsem poprvé, když měla ela 4 kg). A po vyvaření drží dobře i barvu. |
| Afrodite.s | 70802 |
Re: .30.1.2008 22:07:05
Evisku,
já jsem s nima spokojená. Jsou teda spíš na novoška a malé nebo málo čůrací mimi :o) z těch plenek na www.plienka.sk nasaje nejméně. Na větší mimi už bych je nekupovala. Za ty peníze jsou opravdu super. Pěkně sedí, nedělají velkej zadeček, nenasajou teda moc, musíš počítat s častějším přebalením .o) |
| Afrodite.s | 70802 |
Re: .30.1.2008 22:00:36
Holky
tak my jsme se dostali na částku 9tis vč obj. ze Slovak co ted dorazi latkujeme 7týdnů (od narození),ale máme už i větší velikosti, které by měli vydržet až po nočník :o) prvních pár týdnů jsme používali hlavně čč, pak už i kalhotovky. Ted dávám čč jen při větrání prdky pod zadeček a lehce mezi nožičky, nebot se nám párkrát stalo, že malá střílela a hovňousci lítali všude :o) takže ted jedeme hlavně v kalhotovkách. Máme převážně jednovelikostní (BL, lotties, EH). Ted už používáme větší velikosti, které se dají dobře zmenšit (EH konopka vel. L používáme už od 4kg a super), pár vícevelikostních (BL, POPO one size - je fakt skvělá! nedělá velký zadeček, je měkoučká, nasaje dost). pak máme HHS, HD pastelky, popo vv 12x a asi 50čč. Svrchní kalhotky máme PUL vel. S 3x,vel. M 4x, flees vel. S 1x, vlňáčky vel. 62/68 2x. Těch PUL je zbytečně moc, točím tak dvoje. Flees jsme použily párkrát. To máme radši vlňáčky. Ty jsou super. Počítala jsem tam i separačky, snapku. Mýdla, sůl na skvrny atp. nepočítám tož tak počítám, že ještě něco málo utratím, bo se asi neudržím, když tu tak vychvalujete BBH atp. a něco přikoupím, ale přiznávám, že je to spíš na zkoušku a pro zábavu. Plínek máme dost A to jsem prosím začínala s tím, že budu dávat čč, pak jsem změnila názor, že teda koupím ty pěkné kalhotovky, ale v rámci úspory vícevelikostní a a a? no a pěkně se vezu ![]() ![]() ale beru to tak, že v porovnání s látkovkama stejně ušetříme a chceme druhé mimi. Takže výbavičku schováme. Jo a zapomněla jsem napsat, že něco málo je z druhé ruky, něco nové ![]() |
| inishkea + 2 lupínci | 24955 |
|
|
Re: .30.1.2008 21:58:55
Tak já jsem asi fakt nenažraný exot
![]() 8x TB bamboozle, 1x BE.. ještě jedny bych snesla,,5x Bum Hugger, 3x HD pastelka,mizerný 4x HD classic..z druhý ruky a 1x BL Color, obešla bych se bez nich, 1x Fluffle, 2x BL bamboo, 2x konopka Ella´s, 3x Lotties Tendy, 4x Saxana, 1x One Life, 2x IV organic, vkládaček asi 15 celkem, vlňáky 2x BI, 1x Loveybums, 1x natahovací Disana, 1x Lonfies a 2x doma pletené. Separačky, lanolin, prací šampon na vlnu,žlučové mýdlo,snapky, pytlík na pleny, starý/nový komunistický čč..... a to to točím furt dokola, peru co dva dny. |
| Evís+3 ks | 42663 |
|
|
Re: .30.1.2008 21:57:14
Holky, máte prosím někdo zkušenost s těmahle plínkama?
http://www.plienka.sk/product_info.php?cPath=98&products_id=1154 Mně se hrooooozně líběj!!! ![]() |
| Ufonka | 62140 |
|
|
Re: .30.1.2008 21:52:28
Holky, dobrou, musím dospinkávat
) |
| Airinie, 10/05, 7/07, // | 46198 |
|
|
Re: .30.1.2008 21:40:14
já do "plenkování" počítám snappky, vkládačky, separačky, lanolin, prací gel na vlnu...jelikož kýbl s víčkem na špinavé plenky v koupelně mám od primalexu, tzn. zadarmo a síťku na praní nepoužívám a prací podložky používám tetrapleny, takže tyhle položky jsem ušetřila. Dále jsem nikdy nepoužívala čč (ani jako vkládačky, prostě je mám jen na blinkání apod.). V současné době vlastním 2 PUL (bummis a HD), 2 vlňáky (shorties a BI kruhy které půjdou při první příležitosti z domu), 3 pastelka, 3 HHS, 3 kissy, 2 slovak bamboo, 2 Ellas konopky, 1 kushies (taky půjdou z domu), 2 BI noční, 1 beehinds, 2 vv popo, 3 froté čtverce, 2 nudle a pak další vkládačky.....jo a čekám na igu lee
|
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.