| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Plenky látkové

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1870] Názory 18711880 z 39013  [Dalších 37133 >>]
*S 15300

Re: cuddle buns

30.1.2008 14:57:51
Bohulka, to práve neviem. Jedna mamina to objavila na nejakých nemeckých stránkach, len tak medzi rečou nám o tom napísala a keď sme sa n ňu vrhli s otázkami, tak už si nevedela spomenúť a nenašla to. Tak ak to niekto objaví, sem s tým. Viete si predstavi´t kojacu bambusovú?No, už to nie je moc aktuálne, plánujem odstavenie, ale aj normálna by bola fajn.
Bohulka 60144

Re: cuddle buns

30.1.2008 14:53:31
Gerby, díky moc za postřehy, stačí dokonale:-)! A dá se bambusové prádlo koupit ještě někde jinde než na znoviuzrození?
Slávi, podprsenka z bambusu~f~??? Kde?
*S 15300

Re: BL Organic

30.1.2008 14:39:48
Amaz, unás sa tiež sestrička vždy preriekne a povie, že mám zabaliť do Pampersky a potom jej dojde, že také my nemáme.

A mmch, dnes som bola prvýkrát u novej dr. Ale s Emi, takže látku som ešte neprezentovala. Ale je úžasná, som rada, že som sa odhodlala k tomuto veľkému kroku. :-)
*S 15300

Re: dotaz

30.1.2008 14:38:14
Bohulka, ja strašne túžim po bambusovej podprsenke, ale u nás ešte nikde nie je, len v Nemecku.

Lulyyy, tak presvedčiť teba bude hračka.:-) Teda, nie presvedčiť, ale páči sa mi ako na to ideš. Moja motivácia je jasná. Zamilovala som sa do látky ešte pri Emi, hrozne mi to voňalo a potom nastali tie problémy s červenou prdelkou, veď vieš ako som to dlho riešila. Naivne som si myslela, že toje chyba látkoviek. Nebola. Ja som urobila tú najv)čšiu hlúposť a balila tak ako nás naučili v pôrodnici. látku do hnusky a poriadne utesniť. Výsledok bol vlastne mokro v igelite. Keď si na to teraz spomeniem, je mi to hrozne ľúto. Potom som som s odporom dávala Huggies, neskutočne mi to smrdelo, ale zvykla som si a k látke sa nevrátila, keďže som nevedela nič o kvalitných vrchných gaťkách....

A u Ráchelky bola voľba jasná. Klasické švorce do super gatiek. No a teraz už mám super moderný arzenál. Tak dúfam, že sa chytíš a bude ťa to baviť. Hlavne si to choď okuknúť v praxi.
Amazonka 4D 12917

Re: pomoc pri vyberu plenek

30.1.2008 14:31:16
Kadrnožko,jukni nejdřív,jak rozmanitý je sortiment látkovek teď na trhu,koukám,že víš jen o Popolínkách....

Ale ano,v 95% je potřeba dát plenu a kalhotky,ale rozhodně to není žádná zátěž...

A finance...většina nevyhovujícího,vyrostlého...se obratem prodá,takže i ten,kdo se pustí do látkování s tím,že další dítě už neplánuje,nemusí nutně nakupovat to nejlevnější...
000000 26080

barví shorties?

30.1.2008 14:29:19
Holky, máte někdo modré shorties nebo longies? nestalo se vám, že by při první impregnaci barvily? zbarvená voda a pak po zabalení do ručníku zbarvený i ručník? mi to udělaly a nevím, co s tím :( jestli je to vada výroby nebo co
modrej obláček 21863

30.1.2008 14:27:22
a nejsou jen froťáčky:)))) Je spousty a spousty dalších materiálů - konopí, bambus apod apod.
modrej obláček 21863

30.1.2008 14:26:29
Kadrnoško,

jukni ke mě na stránky - http://www.latkovky-netradicne.estranky.cz/

Máš tam popsaný plenky, kalhotky (teda zrovna teď to inovuju, ale základ tam je).

A používat kalhotkový plenky a na to kalhotky není žádnej problém...
Kadrnoška 77158

pomoc pri vyberu plenek

30.1.2008 14:23:07
Muzete mi prosim nektera z maminek poradit, jake plenky bych mela nasim klukum poridit? Je jich tak moc, ze se v nich neorientuju. Je opravdu nutne na frotacky davat jeste plenkove kalhotky? Pokud ano, asi bych koupila komfort 2v1. Mate s nimi zkusenosti? Popravde receno se dost bojim prejit na latkove pleny, aby to nebyla ztracena investice. Dekuji.
Amazonka 4D 12917

Re: BL Organic

30.1.2008 14:12:56
No,mě se líbí naše mudra...vždycky začne po vyšetření: "tak už si ho můžete oblíct do papírovky (podkládají se čč)" pak se zarazí a dodá "teda do plenky"...takže z toho plyne,že jediná PRAVÁ plenka je látková,ostatní jsou jen papírovky (a o tom papíru víme své ~j~)
:-D
[<<Předchozích 1870] Názory 18711880 z 39013  [Dalších 37133 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.