| *S | 15300 |
Re: cuddle buns30.1.2008 14:57:51
Bohulka, to práve neviem. Jedna mamina to objavila na nejakých nemeckých stránkach, len tak medzi rečou nám o tom napísala a keď sme sa n ňu vrhli s otázkami, tak už si nevedela spomenúť a nenašla to. Tak ak to niekto objaví, sem s tým. Viete si predstavi´t kojacu bambusovú?No, už to nie je moc aktuálne, plánujem odstavenie, ale aj normálna by bola fajn.
|
| Bohulka | 60144 |
|
|
Re: cuddle buns30.1.2008 14:53:31
Gerby, díky moc za postřehy, stačí dokonale
! A dá se bambusové prádlo koupit ještě někde jinde než na znoviuzrození?Slávi, podprsenka z bambusu ??? Kde? |
| *S | 15300 |
Re: BL Organic30.1.2008 14:39:48
Amaz, unás sa tiež sestrička vždy preriekne a povie, že mám zabaliť do Pampersky a potom jej dojde, že také my nemáme.
A mmch, dnes som bola prvýkrát u novej dr. Ale s Emi, takže látku som ešte neprezentovala. Ale je úžasná, som rada, že som sa odhodlala k tomuto veľkému kroku. ![]() |
| *S | 15300 |
Re: dotaz30.1.2008 14:38:14
Bohulka, ja strašne túžim po bambusovej podprsenke, ale u nás ešte nikde nie je, len v Nemecku.
Lulyyy, tak presvedčiť teba bude hračka. Teda, nie presvedčiť, ale páči sa mi ako na to ideš. Moja motivácia je jasná. Zamilovala som sa do látky ešte pri Emi, hrozne mi to voňalo a potom nastali tie problémy s červenou prdelkou, veď vieš ako som to dlho riešila. Naivne som si myslela, že toje chyba látkoviek. Nebola. Ja som urobila tú najv)čšiu hlúposť a balila tak ako nás naučili v pôrodnici. látku do hnusky a poriadne utesniť. Výsledok bol vlastne mokro v igelite. Keď si na to teraz spomeniem, je mi to hrozne ľúto. Potom som som s odporom dávala Huggies, neskutočne mi to smrdelo, ale zvykla som si a k látke sa nevrátila, keďže som nevedela nič o kvalitných vrchných gaťkách.... A u Ráchelky bola voľba jasná. Klasické švorce do super gatiek. No a teraz už mám super moderný arzenál. Tak dúfam, že sa chytíš a bude ťa to baviť. Hlavne si to choď okuknúť v praxi. |
| Amazonka 4D | 12917 |
|
|
Re: pomoc pri vyberu plenek30.1.2008 14:31:16
Kadrnožko,jukni nejdřív,jak rozmanitý je sortiment látkovek teď na trhu,koukám,že víš jen o Popolínkách....
Ale ano,v 95% je potřeba dát plenu a kalhotky,ale rozhodně to není žádná zátěž... A finance...většina nevyhovujícího,vyrostlého...se obratem prodá,takže i ten,kdo se pustí do látkování s tím,že další dítě už neplánuje,nemusí nutně nakupovat to nejlevnější... |
| 000000 | 26080 |
barví shorties?30.1.2008 14:29:19
Holky, máte někdo modré shorties nebo longies? nestalo se vám, že by při první impregnaci barvily? zbarvená voda a pak po zabalení do ručníku zbarvený i ručník? mi to udělaly a nevím, co s tím
jestli je to vada výroby nebo co |
| modrej obláček | 21863 |
|
|
Re: pomoc pri vyberu plenek30.1.2008 14:27:22
a nejsou jen froťáčky:)))) Je spousty a spousty dalších materiálů - konopí, bambus apod apod.
|
| modrej obláček | 21863 |
|
|
Re: pomoc pri vyberu plenek30.1.2008 14:26:29
Kadrnoško,
jukni ke mě na stránky - http://www.latkovky-netradicne.estranky.cz/ Máš tam popsaný plenky, kalhotky (teda zrovna teď to inovuju, ale základ tam je). A používat kalhotkový plenky a na to kalhotky není žádnej problém... |
| Kadrnoška | 77158 |
pomoc pri vyberu plenek30.1.2008 14:23:07
Muzete mi prosim nektera z maminek poradit, jake plenky bych mela nasim klukum poridit? Je jich tak moc, ze se v nich neorientuju. Je opravdu nutne na frotacky davat jeste plenkove kalhotky? Pokud ano, asi bych koupila komfort 2v1. Mate s nimi zkusenosti? Popravde receno se dost bojim prejit na latkove pleny, aby to nebyla ztracena investice. Dekuji.
|
| Amazonka 4D | 12917 |
|
|
Re: BL Organic30.1.2008 14:12:56
No,mě se líbí naše mudra...vždycky začne po vyšetření: "tak už si ho můžete oblíct do papírovky (podkládají se čč)" pak se zarazí a dodá "teda do plenky"...takže z toho plyne,že jediná PRAVÁ plenka je látková,ostatní jsou jen papírovky (a o tom papíru víme své
)![]() |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.