| Amazonka 4D | 12917 |
|
|
Re: BL Organic30.1.2008 14:10:33
Peti,v tomhle tak úplně neporadím,já mám totiž 3v1 normální a pak M/L,ale kuchaný...nicméně 3v1 používám v pohodě od 5kg rozepnutý (mám radši vysoké plenky),takže zapnutý by na miminko byl určitě.
SZ drží dobře,peru skoro denně,takže už jsou "zajetý" a vypadají,že budou trvanlivý... |
| Mamata a Evička | 50433 |
|
|
Re: cuddle buns30.1.2008 13:58:45
Holky, fotky jako lákadlo, hm......
Jenže to by nesměla být vidět jen ta dupka v látkovkách a pak dlouuuuuuho nic a pak hlava, my máme ještě pořád 46 cm a dávám jí na dupku všechno krom BH a EH, ty bych mohla používat místo overálků ![]() ![]() ![]() ![]() Ale zase je super, že jí můžem nuceně nechávat ležet na druhém boku, na kterém moc neležela a ten balíček na dupce jí tam pěkně drží. V inkubátoru totiž ležela jen na jednom a má z té strany placatější hlavičku. |
| Petra, syn 2,5let, TP03/08 |
| • |
BL Organic30.1.2008 13:57:16
Můžu ještě jednou poprosit o informaci.
Jsou střihově BL Organic 3v1 stejně dobrý jako vícevelikostní BL Organic. Dá se 3v1 použít na 3,5kg mimčo, aby to vypadalo alespoň trochu normálně? A jaké jsou sucháče, vydrží něco? Nejraději bych měla všechno na patentky. |
| Gerby | 75485 |
|
|
Re: cuddle buns30.1.2008 13:57:02
bohulko, mam kojici bambus.tilko, je to silnejsi upletovina nez to pyzamo ze znovuzrozeni, a to saje pot dobre, rekla bych ze nechladi. pyzamo je fakt tenounke, chladive, jak saje pot nevim, jeste jsem se v nem nespotila (jsem hubeny zmrzlik bez izolacni vrstvy
)vlneny obleceni mi prijde ze nasaje potu vic a vic zahreje....mam z vlnenych oblecku tilko vlna/hedvabi a modre pruhovane tricko, tilko je prijemnejsi, to tricko je 100% vlna a asi jak je obarvene, proste neni prirodni, tak je jakoby hrubsi a malinko kouse.... staci tyto postrehy? ![]() |
| modrej obláček | 21863 |
|
|
Re:30.1.2008 13:56:46
Medli,
přesně, vadí mi ty pohledy na opruzenej zadek: vidíš to, kdybys používala jednorázovky, nestane se ti to:)))))))))))) Nejhorší je, když musím použít jednorázovku, protože Eli se někdy z toho vlhka prostě oprudí a zaléčí to jen sucho v jednorázovce ((( |
| Medlina (Matýsek, Hanulka) | 28819 |
|
|
Re:30.1.2008 13:54:35
No, Cimoril, přesně... já jinak docela průbojná jsem, ale sama v sobě jsme neměla ujasněné, že jsou látkovky lepší pro dítě (o nebezpečné,m gelu jsme nevěděla, Hanulka byla pořád červená jak pavián a to Matýsek předtím v jednorázovce fakt nikdy) a to se potom těžko někomu vysvětluje, že látkovky jsou to pravé...
až ted jsme byli čtyři dny na dovče (a bylo to tam dost bojové, tak jsem nasadila zase jednorázovky) a opruzení bylo horší... co jsme zase doma v látce, tak se to fakt zlepšilo...sice pořád bojujeme, ale docela úspěšně ![]() ![]() |
| Oggová | 34603 |
|
|
Re: cuddle buns30.1.2008 13:53:53
Když jdeme někam, kde vím, že bude Majdína ukazovat pleny, tak vyberu z těch nejhezčích co máme
..... |
| Bohulka | 60144 |
|
|
Re: cuddle buns30.1.2008 13:51:16
Ehmm, díky moc, volba je jasná, na léto bambus
-prubnem a uvidíme . vlnahedvábí mi dosti prosvítá ... A cenaje taky velmi příznivá![]() |
| Airinie, 10/05, 7/07, // | 46198 |
|
|
Re: cuddle buns30.1.2008 13:49:40
Lio, co jsem pochopila z popisu na ecomammě, tak by do té kapsovky mělo jít vložit i něco jiného, než jen to origoš savé jádro...ale nevím. Zkus se paní ecomammy zeptat
|
| modrej obláček | 21863 |
|
|
Re: cuddle buns30.1.2008 13:49:40
Medli,
já se s prvním dítětem pořád rozmýšlela, jestli k dr. apod., prostě tam, kde budem ukazovat plínu:)))), mám dát látkovku nebo hnusku. Jsem málo průbojná:))), tak jsem se toho bála a občas hnusku dala...Teď s Matějem mi to ale přijde úplně přirozený, i když lidi furt koukaj, tak mě je to nějak jedno:))) |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.