| Amazonka 4D | 12917 |
|
|
Re: dotaz30.1.2008 10:33:10
Vilíková...předně jsem zjistila,že nejsušší mokrá se mi zdá IVčč a navíc hodně rychle nasaje tekutinu,no a když pod ní dám nudli/nudle,tak ty tam tu moč zadrží a nepustí zpátky...čili čč je sice vlhká,ale ne mokrá...a pocitově daleko sušší než třeba froté.
Celý to motám to HHS a vydrží to fakt celou noc...poslední vážení bylo 350ml,zase to zkusím,čůrá víc (taky furt pije) Ale zase,je to prostě můj pocit ![]() |
| EvaK, Kryštof04,Rozulína11/07 | 32801 |
|
|
Re: dotaz30.1.2008 10:32:41
ahoj Luly, ta Rodinka je ale malá :)
zdravotní hledisko, Krýša má ekzém, tak proč Rozulku vystavovat chemii cena jednorázovek a jejich tahání/skladování doma, honba za akcemi... neustále plná popelnice a mám pocit, že když přebaluji do látky, tak si to víc užiju,je mi to příjemnější. Jo, Kryštůfka jsem balila do bavlnky do 6měsíců, pak začaly Sandry protékat , kdybych tenkrát měla to, co mám teď :) |
| Amazonka 4D | 12917 |
|
|
Re: dotaz30.1.2008 10:27:43
Luly,ahojky
![]() No,můj důvod...haldy plen,co se musely někde skladovat,než s nima M. mohl odjet do popelnice (na samotu nejezdí popeláři) Další zdravotní (mezi námi,i Mája) protože se dává do souvislosti synechie,záněty moč. cest a jednorázovky,u kluků zase možnost přehřátí a tím i poškození spermatogenních buněk... A v neposlední řadě i finance... A pak tě to chytne a nepustí ![]() |
| Vilíková | 17005 |
|
|
protékání plenky30.1.2008 10:27:00
Amaz - a jakou kombinaci? Please
![]() Vítek má po noci plenku mokrou - dávám 1 separačku popol. - ale má zadeček jen jako ovlhlej, není červenej ani spařenej. Rozbalím, chvilku se nahatí a než připravím další plenu je sucho. ( a tentokrát plenu do který na 99% přijde kakoš ) |
| modrej obláček | 21863 |
|
|
Re: dotaz30.1.2008 10:26:10
Luly,
protože jsou táááááák krááásný:)))))))))))))))))))) A taky kvůli kvantům jednorázovek, který jsme vyprodukovali za prvních deset měsíců u mladší dcery... Jukni sem, třeba tě to přesvědčí: http://www.latkovky-netradicne.estranky.cz/ |
| Luly+3 | 13153 |
|
|
dotaz30.1.2008 10:21:34
Ahoj holky, nepročítala jsem diskuzi dozadu, ale chtěla bych se zeptat na vaši motivaci, proč jste se rozhodly pro látkovky? Zajímá mne to čistě z osobního důvodu. Čekám mimi a o látkovkách uvažuju, ale stále jsem hodně na vážkách, tak třeba mne vaše důvody přesvědčí:) Díky. L.
|
| Amazonka 4D | 12917 |
|
|
Re: protékání plenky30.1.2008 10:20:56
No,mokrá látka je mokrá látka...to jak jí někdo subjektivně vnímá je jiná věc.Ale,mokrá jednorázovka je spousta mokrého chemického gelu,odděleného od dítěte jen rafinovaněji vymyšlenou "separačkou"...
Je úplně stejně mokrá,jako látka,jen je to "zakamuflované" a mezi námi,ráno byl zadek pod jednorázovkou taky často mokrý... Protože mi mokrá plena taky vadí a flís mi přestal sedět (vše opět jen můj pocit,žádný problém) tak jsme vymyslela kombinaci,kdy mám pocit,že je plena suchá a opravdu,kdybych udělala reklamní otěr papírkem,tak Tomík bude mít ráno po rozbalení prdelku suchou...zatímco Jůla,když byla v papíru jí mívala mokrou... |
| Dandy+Vojtíšek a 3 Mušketýři | 27764 |
|
|
.30.1.2008 10:14:55
Žanet řeš to dvěma separačkama pokud máš pocit že to mokro vadí - a je ráno červený zadeček? nebo je to fakt jen tvůj pocit ...ono mnohdy plena je mokrá jen ve předu a třeba až ranní čůrání kdy prcek nespí tak tvrdě to moro roztáhne až dozadu - nebo zkus přidat ještě jednu vložku - u nás u BE bylo pak spíš to že plena byla mokrá jen vepředu a zadek v suchu ...
|
| modrej obláček | 21863 |
|
|
Re: protékání plenky30.1.2008 9:56:27
Žanetko,
každá látková plína je holt mokrá:))))))))) Zkus dávat třeba fleecovou separačku nebo separačku stay dry (ta mi ale teda moc nepomohla). Já dávám bamboo extra nebo spíš BBH, ty mi přijdou i na dotyk takový suchý. Jinak s tím mám ale problém jako ty, a když mám krizi:)), tak dávám nějaký čas jednorázovky, i když se mi to taky příčí |
| festinka | 75411 |
|
|
protékání plenky30.1.2008 9:46:49
Dobré ráno,
koukám, že to tady dneska nějak spí ![]() Chci se zeptat, jak chápete slovo durch. Nevím, já dávám na noc třeba BExtra a bamboo hour, ale ikdyž jsou vlnáčky ráno suchý nebo jen navlhlý, tak plena je uplně nacucaná. To je přece špatné, sice nic nevyteče, ale zadeček je v mokru. Tak dávám poslední dobou jednorázovku, ikdyž je to hnus, je to alespon "suchý" a nacucaný vevnitř. Docela mi to vadí,ale mokro mi přijde nepříjemnější. Tak nevím, jaký máte nazor vy? |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.