| Rosalie | 20250 |
|
|
tak10.2.2008 21:00:57
a ted jsem uplně mimo,který ty vlňáky LB objednat..můžete mě někdo prosím přeložit ty tři druhy..nevím který?
přiznávám se bez mučení AJ neumím!!blbec no! |
| inishkea + 2 lupínci | 24955 |
|
|
Re: Pro látkařky: *** Loveybums ****10.2.2008 20:59:07
Ufff.. dočetla jsem 120 plků, sežrala hermelím s knackebrotama / na oslavě jsem mohla tak akorát prd/ a jdu to sem nasmolit.
Loveybums Jersey, jsou super vysoký, výborně se zapínají, je třeba je poutahovat a neleze z nich nic :) Materiál je takový slabší dvojitý "tričko" z merina. Perfektně se navlečou až nad plínu. Akorát mi brutálně provlhají. Šimon se pohybuje stylem "meresjev" takže kde co mu vepředu provlhne. Je fakt že jim mezi nožkama chybí tak cca 2 cm k naprostý dokonalosti, jak jsou přes to těsný tepláky nebo štrample je to v loji - knot a už se vezem. Teoreticky jsou lepší pro holky :) které čurají více dozadu. Z ruky je nedám, ale druhý stejný nekoupím. Mě ovšem provlhá v této chvíli skoro vše, krom samodomo pletených, nejvíc Longies a Lovíky, v závěsu za nima natahovačky, pak BI... Z těch stránek by se mi líbilo kde co... na zkoušku, třeba ty prefoldy nebo Doublers.. Jinak popis těch vlňáků je ten, že nejhutnější jsou ty Interlock, pak Crepe a nejslabší Jersey. Ale engliš nebýt můj kobyla. |
| Petra,Madlenka05 a Michálek06 | 6656 |
|
|
Swadlebees10.2.2008 20:56:27
Trouble, nechceš jednu kapsovku půjčit, že bys jí testla abys viděla jestli bude vyhovovat?
|
| Tuleník (2*6/04+1*2/07) | 13879 |
|
|
Re: Kvalitní a levné plenky10.2.2008 20:46:34
hehe, tady se na mě myslí... dnes jsme zaregistrovali doménu.. na e-shopu se maká :o)
Čím můžu sloužit? Nestíhám.. včera jsem byla celý den na výstavě... |
| Petra,Madlenka05 a Michálek06 | 6656 |
|
|
Re: Pro látkařky: *** Loveybums ****10.2.2008 20:45:54
Swadlebees kapsovky mám taky:) Jsou krásný, ale stává se, že mi je Míša pročůrá úplně skrz až na oblečení, asi zřejmě když toho víc načůrá. Převážně jsou úplně v pohodě, používám je když Míšu někdo hlídá a nebo když jsme celý den po doktorech a nechce se mi s sebou tahat kupu vlňáků. Je to tedy jediná kapsovka co jsem zkoušela protože všude jinde je flees tak nemůžu srovnávat, ale na manipulaci jsou super, zvládne i babička, která dávala Pampersku obráceně
![]() |
| Trouble a Maxík 8/07 | 64086 |
|
|
Re: Pro látkařky: *** Loveybums ****10.2.2008 20:38:41
Lio-tu se bojím objednat,protože je podle obrázku uzoučká mezi nožkama jako Stuffable Lite kapsovka.A ta nám vždy protekla
prostě nám vyhovuje širší mozi nožkama jako MommysAle jsem zvědavá,jak jsi s ní spokojená.Nemůžeš ji tvarově porovnat se SL kapsovkou? |
| jittu+Julinka 9/07 | 61380 |
|
|
Re: Pro látkařky: *** Loveybums ****10.2.2008 20:27:40
S látkováním začínám a tyhle Lveybums jsou krásné. Jen nedokážu spočítat jak to vychází cenově. Nemáte někdo přehled? Myslím poštovné atd
|
| Dandy+Vojtíšek a 3 Mušketýři | 27764 |
|
|
.10.2.2008 20:09:50
Lio tak na její reference jsem taky zvědavá - už jsem ji skoro měla - chtěla jsem ji vyměnit za PUL behinds kalhotky ...kurnik nechce se mi hledat jak se to zase píše :o) ...ale nakonec jsem si nechala vrátit peníze ...
|
| Liaa | 29716 |
|
|
Re: Kvalitní a levné plenky10.2.2008 19:56:59
Trouble, a co swadlebees kapsovka? Ta má uvnitř místo flísu biobavlnu. Zrovna testujeme naši první
![]() |
| EvaK, Kryštof04,Rozulína11/07 | 32801 |
|
|
Re: Kvalitní a levné plenky10.2.2008 19:45:24
už tu dlouho nebyla Tuleník, to by mohla rozjíždět e-shop
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.