| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Plenky látkové

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 39013  [Dalších 38693 >>]
Henri Ani/Toni/Šíša/Miki 4747

Re: Loveybums

10.2.2008 14:56:00
Market, na vv v zavazovačce a IV muš na ns nemám šanci mu to nacpat tak, aby to za chvilku nevylezlo. Jakž takž to pobere IV frote, ale většinou balím právě do IV muš do kterého ještě smotám ten BL frote čtvereček.

10.2.2008 14:52:06

Ty kalhotky pod nimi jsou BL Fix vel. dokonce M a vidíte ten rozdíl v šířce. Asi mu to neumím utáhnout nebo co ;((.
MarkétaP + 4 dcerky 13148

10.2.2008 14:50:06
Henri, a které plenky ti to dělají? Všechny?

10.2.2008 14:47:46
Ahoj holky, k těm Lovíkům, musím říct, že jsou fakt skvělé, dostatečně vysoké, na patentky, nic nikde nedře, jsou tenké a u nás držely i po jedné impregnaci i na noc (ale drobec moc v noci nepije, tak ani nečurá).

Potíž je u nás v tom, že jak začíná válet sudy, nejčastěji s palci na nohou v puse, tak se mu pod nima vyhrne plínka mezi nožkama a má pořád mokré kalhoty. Aby jste rozuměly, neprotékají skrz, ale jak zvedá prdelku a pořád se kutálí tam a zpět, tak si je posune a má mokré gatě. Měl je zatím asi jen čtyři krát a pokaždé jsem ho musela převlíkat celého (většinou má overálek, takže komplet), jen v noci zatím nebyl problém, to klidně leží.

Kdyby měly mezi nožkama o dva centíky víc, tak by nebyl problém. Nebo kdyby se pořád nevrtěl jak čamrda, ale vysvětlete mu to :-). Nebo jsem prostě zvyklá na natahovací domácí, ty mají nohavičky nebo PUL-ky mají ty nastavený boční lemy, nebo jsem prostě babrák.

Takže je asi prodám, jsou zelené, taková pistáciová zelená (asi). Jsou druhá jakost z té várky od Andry, ale hledaly jsme poctivě, žádnou vadu jsme nenašly. Velikost L.

(Ale neutrhněte mi ruce). :-D

Re: Pro látkařky: *** Loveybums ****

10.2.2008 14:43:28
Zatím mám tenhle seznam:

Amazonka M
MarkétaP M a L (pokud možno oboje oranžová)
Lucyška L
Petra L
Cimoril M??
PaulinaC ??
Andryi L?

10.2.2008 14:41:30
Omlouvám se za špatně uzavřený tag, ale jako odkaz to funguje :)

10.2.2008 14:40:46
Reference od Amazonky:

Mám ty první,Jersey,vel.Lko...
Materiál - jako triko z vlny ve dvou vrstvách,nicméně ochotně "papá" lanolin,takže po dvou mohutných impregnacích vydrží i noc,vlhne po těch vrstvách,takže u hodně mokré pleny začne sát ta první vrstva a teprve až ta je vlhčí,tak začne vlhnout ta druhá.Ještě neprotekly!!!
Velikost je optimální pro 9ti kg Toma na noční plenu,na den bych brala Mko,ale i tahle velikost udrží i vv narovno (spíš jde o můj pocit),protože jsou fakt hodně elastické,v pohodě jsou i Jůle (13kg,které jsou malé i IV vlňáky XL,je fakt prdelatá)

Za mě...dokázala bych si představit výbavu ze LB a IV Soft (na cesty) a nepotřebovala bych nic jiného :-D no,možná IV vlňáky na noc,ty jsou nepřekonané a nepřekonatelné ;)

U Toma je v LB BL Organic,Jůla tam má vv BM2

Pro látkařky: *** Loveybums ****

10.2.2008 14:38:05
Zakládám jako separé téma, aby se vám to dobře hledalo - zejména adresa, velikosti a reference.

Tak milé spolulátkařky, už to tu můžu napsat na plnou klávesnici :) Objednávku dělá Lu z Brány k dětem a posílá ji příští víkend - vezme samozřejmě i něco navíc, ale když budete přihlášené, tak na vás i vybude :)))

Pište mi, pište (nejlépe na mail) velikost, materiál (jersey, crepe, interlock, v tomto pořadí podle tlouštky materiálu), kdyžtak i barvu, pokud nějakou vyloženě chcete (ale může se stát, že bude zrovna vyprodaná :( )

Stránky www.loveybums.cz, konkrétně vlňáčky/a>.

Tabulka velikostí v kg.
NB: birth to 12lb - narození až 5,5kg
M: 9-22lb - 4-10kg
L: 18-30lb - 8-13.5kg
XL: 28-40+ - 12.5-18+kg

Reference na materiál jersey a velikost L - Amazonka, přidám jako samostatný kus, znovu i s fotkami, ať s eto pod tématem lépe hledá.
Kakulinka,Anda12/04,Kuba05/07 49309

10.2.2008 14:28:15
Moc děkuji - jdu to okouknout
Klár@ 18353

10.2.2008 14:19:58
Petro, já jsem její koupi pořád odkládala a pak děsně foukal vítr, tak mi přišlo, že teplákovka, kombinéza a kdoví co ještě už nestačí a vyhnala jsem ségru do Brány k dětem- teď už to zas na ní není, ale já v té radosti, že jí mám,jsem s ní prostě musela vyrazit:-)
Karkul, já jsem začla s čtvercovkama+ pár svrchních kalhotek a sem tam nějakou kalhotkovou plínku- něco nové, něco z MMB, když se koukneš do deníčků látkovek nebo k Cimoril na stránky nebo myslím k Dandy,je tam všechno, co potřebuješ vědět:-)
http://www.latkovani.cz/index.php?cat=3

http://rodina.cz/scripts/journal/journal.asp?f_id=7907

http://www.ekorodina.estranky.cz/clanky/latkove-pleny/plenkove-vybavicky--priklady

http://www.latkovepliny.estranky.cz/

tak, sem aspoň chodím na moudra jáR^R^R^ a pokud mě zajímá konkrétní model, přeptám se ještě přímo tady~s~
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 39013  [Dalších 38693 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.