| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Plenky látkové

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 350] Názory 351360 z 39013  [Dalších 38653 >>]
Klár@ 18353

Re: Léto :)

10.2.2008 9:40:23
Slávko, myslíš, že v nich zůstane prášek? Myslím, že vyzkoušíme a uvidíme- jen jsem se bála, aby to nedopadlo jako se zapomenutým papírovým kapesníkem- to by bych se z toho picla, šudlat všechny plíny kartáčkem, aby zas byly krásný:-)
Taky mám jednoho "čůracího beránka-asi s nimi lehce šeredím, ale mám zásobu od tchýňky- malou nechám na beránkovi bez a když se náhodou počůrá, otřu a větrám a ani dítě ani beránek zatím nevykazují známky opotřebení:-)Jen poslední dobou začla Beruška škubat chlupy a cpe si je do pusy, až dostane nějaký ten příkrm, snad jí chuť přejde:-)
*S 15300

10.2.2008 9:24:09
KLári, niekto má s tými pranými problém, ale to si vysleduješ. Ja všetko periem aj 10x. POpo sú nezničiteľné. :-D
Klár@ 18353

10.2.2008 9:20:21
Dík, tak já je budu prát všechny.Klepu na dřevo, ale zatím jsme žádný problém s opruzením neměly- u starší se mi osvědčilo buretové hedvábí, mateřské mléko a krém pod plenku od weledy- nem používám i teď.Dřív jsme ale jely v papírovkách~g~
paulinac /tři lumpíci/ 64755

10.2.2008 9:16:56
Dobré ráno všem:-) Evi, já malému na zadeček vyzkoušela kde co, momentálně je u nás na 1. místě léčivá vlna - přiznám se, že jsem tomu až tak nevěřila, ale jednou jsme se vrátili z procházky, v pleně naloženo, zadeček jako maják a až do krve. Na zadeček si nenechal šáhnout, hodila jsem ho pod sprchu, abych mu to dřela co nejmíň, ale i tam šíleně brečel....Fakt otázka 2 hodin! Takže látka, vlna na zadeček, přes to vlňáky, jen ať to hezky dejchá - a tak šel spát po obědě. Krásně se mu to zarudnutí během odpoledního spánku stáhlo, málem jsem tomu nemohla uvěřit. Teď ještě dokurýrovat ten zbytek, to bude chvíli trvat - takže na spaní mu dávám stále tu léčivou vlnu, jinak nic a každým dnem to vypadá líp. Takových výsledků sme nedosáhli s žádnou mastičkou /a že jsme vyzkoušeli snad všechno/, s ničím. Takže doporučuju vyzkoušet!
EvaK, Kryštof04,Rozulína11/07 32801

10.2.2008 9:01:50
dobré ráno,
peru i celulozové, pokud jsou jen počurané.Celulozové jsou, když jsou "míchaná vajíčka".
Teda teď dávám jen nové, máme stále ještě tu dermatitidu. Zjistila jsme, že se to asi rapidně zhorší po omytí vodou, vykoupání. Bezva je to po řapíku.
*S 15300

Re: Jak ekologicky vyčistit žehličku?

10.2.2008 8:59:06
Klára oboje sa dajú prať.
MarkétaP + 4 dcerky 13148

10.2.2008 8:46:47
No nejlepší jsou do nich HHS, plenky z froté občas protečou. Dávala jsem mirové separačky, když bylo to léto :) Jinak viskózové (v krabičce) prát jdou, celulózové myslím ne, ale zkušenost nemám.
Klár@ 18353

10.2.2008 8:44:42
Markét, to je paráda!!! taky máme shorties a přesně jsem je měla namyšlené na léto-na ležící dítko mi to přijde škoda.Do toho asi něco přírodního?? Doobjednala jsem teda ty TB bambusky, tak třeba ty nebo mám zálusk na další sametku od Schwaddlebees...jo, na látkovkách je príma, že porád co vymýšlet;)
Ještě jeden technický dotaz- včera mi ségra poslala konečně separačky, mám popo viskózové i celulozové- to se dá taky vyprat??Jedny jsou v karabičce, druhé v roli- které mám dávat dřív??Ptám se jak blbec, ale tady jsem sehnala akorát Aničky a to je umělotina, ty vydrží asi na věky.
Želvíra 73955

10.2.2008 8:43:42
To je krása, už aby bylo létoooo!!!:-D:-DR^
Klár@ 18353

10.2.2008 8:37:27
Taky jsem žehlila sůl a mám parádně vyčištěnou:-)Teď ještě vyžehlit to ostatní, co tu na mě čeká:-©:-©
Želvi,taky se těším na tu barevnou vlnu, nejspíš na ty svetry kašlu, ty tam počkají...Příští týden asi dorazí ty námořnický vlňáčky od Hanky, tak pak třeba podle nich...nebo někde nějaký odkaz splaším- dokonce si říkám, že bych povyšívala něco na zadeček, až v nic poleze, aby to mělo ty správný grády:-)
Hele, co kdybyste naprášily toho budoucího dovozce Lovelybums???
Skapi, myslím, že Ty jsi je měla na MMB- odkud???
[<<Předchozích 350] Názory 351360 z 39013  [Dalších 38653 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.