Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Dandy+Vojtíšek a 3 Mušketýři | 27764 |
|
|
.9.2.2008 21:59:28
Želvíro, ndrné :) ... škoda žes modece "usekla" hlavu :)
Kočky pro dnešek se loučím - bylo toho na mě dneska přes příliš ...tatínek slavil 60 a mamču jsem od tama odvezli na pohotovost s křečema žaludku(málem se složila - našla jsem ji na toaletách totálně mimo) - asi má taky nějakáho toho vira jako půl republiky, ale krom toho byla i dehydratovaná (což nechápem...) no dostala kapaky a injekce ... je ji trochu líp a já to tam pomáhla taťkovi celé zvládnout aby to psychycky unesl on - protože taťka je typický chlap který je bez manželk jak bez ruky .. no ono to není stranda mít 30 lidí na oslavách a najednou odpadle ten který většinou vše zařizuje ... |
| Rosalie | 20250 |
|
|
Re: poradíte?9.2.2008 21:54:13
Želvíro..krásný..závidím!
|
| Rosalie | 20250 |
|
|
Re: poradíte?9.2.2008 21:53:22
no,tak jsem v pr.... drahý jak prase a ještě to clo..kdyby na to napařili..jak říkáš Inish...chjooo..já je nutně potřebuju
![]() Markét..tak mám počkat?a kdy sem prokoukou..no,sem asi né(tady maji velký kulový),ale do CR? |
| Ufonka | 62140 |
|
|
Re: poradíte?9.2.2008 21:47:04
Ahojky,
já klasické čč používám od narození na NS, teď na draka a jako vkládačky do kalhotkových plínek. Ale skládam je ještě víc na úzko, aby nevyčuhovaly z těch kalhotovek. Jolance budou brzy 4 měsíce a je pravda, že teď už draka používám jen na doma a v momentech,kdy vím, že budeme brzy koupat nebo budu brzy přebálet kvůli procházce. Mám ty klasické čč ráda (hlavně když docházejí vkládačky ) |
| Želvíra | 73955 |
|
|
Re: Látkovky- barvení vlny na vlňáčky9.2.2008 21:38:03
Hmmm, asi jsem to moc zmenšila, ale stačí, ne???
|
| Želvíra | 73955 |
|
|
Re: Látkovky- barvení vlny na vlňáčky9.2.2008 21:36:49
Slíbila jsem tuhle fotku vlňáčků od babičky (to jsem zvědavá, jestli se to povede)
|
| MarkétaP + 4 dcerky | 13148 |
|
|
Re: Lovíky9.2.2008 21:24:20
Inish, to vám tak věřím :) Se budu muset zeptat, jestli to můžu prásknout :)
|
| *S | 15300 |
Re: Lovíky9.2.2008 21:23:41
Nikomu to nepovieme, len to vykúpime ešte než to dá na stránky.
![]() |
| inishkea + 2 lupínci | 24955 |
|
|
Re: Lovíky9.2.2008 21:22:45
Lovíky sem bude někdo vozit? Klidně to práskni... nikomu to neřeknem..
![]() Na těch stránkách mají víc věcí co by se mi líbily, ale DPH, poštovný a clo a už na to ***** ![]() |
| inishkea + 2 lupínci | 24955 |
|
|
Re: Lovíky9.2.2008 21:15:49
No, koumala jsem to.. mají jich opravdu maličko, tak kus od druhu a to ne všechny. Třeba ovšem mají fialové M , Wool Jersey, cena 24 dolarů a poštovné 12dolarů, international. Platit se dá kartou nebo PayPal.. pohodička. Akorát počítej, že to půjde přes celnici, a Bůh ví, kolik ti napaří clo a DPH a jestli vůbec. Nám už přišlo x balíků z USA a bez cla, ale Andry minule zásilku clila a platila DPH..
![]() Možná by stálo za to zorganizovat větší nákup, ať se zmenší náklady. Ale fakt tam houby mají, je třeba ohlídat, kdy dodají zboží a hned nakoupit. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.