| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Plenky látkové

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 410] Názory 411420 z 39013  [Dalších 38593 >>]
Dandy+Vojtíšek a 3 Mušketýři 27764

.

9.2.2008 21:59:28
Želvíro, ndrné :) ... škoda žes modece "usekla" hlavu :)

Kočky pro dnešek se loučím - bylo toho na mě dneska přes příliš ...tatínek slavil 60 a mamču jsem od tama odvezli na pohotovost s křečema žaludku(málem se složila - našla jsem ji na toaletách totálně mimo) - asi má taky nějakáho toho vira jako půl republiky, ale krom toho byla i dehydratovaná (což nechápem...) no dostala kapaky a injekce ... je ji trochu líp a já to tam pomáhla taťkovi celé zvládnout aby to psychycky unesl on - protože taťka je typický chlap který je bez manželk jak bez ruky .. no ono to není stranda mít 30 lidí na oslavách a najednou odpadle ten který většinou vše zařizuje ...
Rosalie 20250

Re: poradíte?

9.2.2008 21:54:13
Želvíro..krásný..závidím!
Rosalie 20250

9.2.2008 21:53:22
no,tak jsem v pr.... drahý jak prase a ještě to clo..kdyby na to napařili..jak říkáš Inish...chjooo..já je nutně potřebuju :-D

Markét..tak mám počkat?a kdy sem prokoukou..no,sem asi né(tady maji velký kulový),ale do CR?
Ufonka 62140

9.2.2008 21:47:04
Ahojky,
já klasické čč používám od narození na NS, teď na draka a jako vkládačky do kalhotkových plínek. Ale skládam je ještě víc na úzko, aby nevyčuhovaly z těch kalhotovek. Jolance budou brzy 4 měsíce a je pravda, že teď už draka používám jen na doma a v momentech,kdy vím, že budeme brzy koupat nebo budu brzy přebálet kvůli procházce. Mám ty klasické čč ráda (hlavně když docházejí vkládačky :-))
Želvíra 73955

Re: Látkovky- barvení vlny na vlňáčky

9.2.2008 21:38:03
Hmmm, asi jsem to moc zmenšila, ale stačí, ne???
Želvíra 73955

Re: Látkovky- barvení vlny na vlňáčky

9.2.2008 21:36:49
Slíbila jsem tuhle fotku vlňáčků od babičky (to jsem zvědavá, jestli se to povede)

MarkétaP + 4 dcerky 13148

Re: Lovíky

9.2.2008 21:24:20
Inish, to vám tak věřím :) Se budu muset zeptat, jestli to můžu prásknout :)
*S 15300

9.2.2008 21:23:41
Nikomu to nepovieme, len to vykúpime ešte než to dá na stránky. ;)
inishkea + 2 lupínci 24955

9.2.2008 21:22:45
Lovíky sem bude někdo vozit? Klidně to práskni... nikomu to neřeknem.. :-D
:-D :-D

Na těch stránkách mají víc věcí co by se mi líbily, ale DPH, poštovný a clo a už na to ***** ~k~
inishkea + 2 lupínci 24955

9.2.2008 21:15:49
No, koumala jsem to.. mají jich opravdu maličko, tak kus od druhu a to ne všechny. Třeba ovšem mají fialové M , Wool Jersey, cena 24 dolarů a poštovné 12dolarů, international. Platit se dá kartou nebo PayPal.. pohodička. Akorát počítej, že to půjde přes celnici, a Bůh ví, kolik ti napaří clo a DPH a jestli vůbec. Nám už přišlo x balíků z USA a bez cla, ale Andry minule zásilku clila a platila DPH.. :-©

Možná by stálo za to zorganizovat větší nákup, ať se zmenší náklady. Ale fakt tam houby mají, je třeba ohlídat, kdy dodají zboží a hned nakoupit.
[<<Předchozích 410] Názory 411420 z 39013  [Dalších 38593 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.