| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Plenky látkové

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 430] Názory 431440 z 39013  [Dalších 38573 >>]
inishkea + 2 lupínci 24955

Re: Žehlička

9.2.2008 20:57:24
No, pokud máš zespoda na žehličce takový hnědý fujtajbl, tak nasyp sůl, co nejhrubší na kus látky / bavlna, len/ zapni na plný kotel a tu sůl chvíli žehli. Až si přestaneš připadat jako blázen, zkoukni spodek žehličky. Co tam ostane je kosmetická vada a nemělo by to pouštět na prádlo. Jo, pokud máš napařovací, tak na pročištění něco určitě prodávají , nevím , jestli domácí hokuspokus s octem nebo kys citronovou nepoškodí střeva.. ~k~

Nový Mamajový gaťky Th... jsou takový Petitky, tedy vzhled nádhera a tím to pro mě končí. Jen střihově vypadají perfektně. Ale zase díky tomu matroši nebudou hrubnout... R^
EvaK, Kryštof04,Rozulína11/07 32801

Re: Thirsties kalhotková plena

9.2.2008 20:42:30
holky,proč na stránkách www.bummis.com mají bamboozle od TB? to je společná firma?
*S 15300

Re: Thirsties kalhotková plena

9.2.2008 20:37:48
Vyzerajú úžasne.
*S 15300

Re: Jak ekologicky vyčistit žehličku?

9.2.2008 20:35:27
Podľa mňa bude mať určite niečo Eurona.
Brusinka a její smečka 4+// 69289

Jak ekologicky vyčistit žehličku?

9.2.2008 20:29:24
Ahoj všem plenkařkám,
připravuji výbavičku pro naše mimi, dnes jsem vyprala a na sluníčku usušila první plenky, klasické ČČ, teď se chystám žehlit je, ovšem žehlička u nás dost zahálí a teď by nutně potřebovala vyčistit žehlící plocha, nemáte někdo nějaký šikovný EKO nápad?
Předem moc děkuji.
Bargottka,Šimi07,Madlenka09 75715

Thirsties kalhotková plena

9.2.2008 20:28:43
Ahoj vespolek, už jste je některá viděla či dokonce vyzkoušela? Jsou krááááásnýýýý ~s~~s~~s~ http://www.mamaja.cz/scripts/podrobnosti.php?IDZ=405
*S 15300

Re: .

9.2.2008 20:25:54
Brigit, ja som jedna z najdlšie testujúcich slovenské plienky. Flanelky boli v tých 5 mesiacoch fajn plienky na deň, ale fakt dlho schnú na to, že sú flanelové. Tak som ich predala (ale až keď boli malé) Oggovej, kde slúžia ďalej. Väčšie som už nedokupovala, pretože som medzitým vyskúšala Organic, do ktorých som sa zamilovala, lenže tým jednoznačne konkurovali bambusky, ktoré sú teraz ešte vylepšené. No a nakoniec Yvča vymyslela "vykuchané" Organic, takže keby som teraz mala niekomu doporučiť fakt lacnú a super výbavičku, boli by to BL bambus a vykuchané Organic. To by sa celkovo fakt ušetrilo, keď niekto premýšĺa tak a nechce investovať do nových a drahých.

A na ne vlňáčky Disany. :-)
*S 15300

ZAjtra

9.2.2008 20:21:14
do ZOO nemôžem aj keby som chcela, manželove pracovné povinnosti mi vezmú auto. :) Je niekto kto príde?
inishkea + 2 lupínci 24955

9.2.2008 17:19:32
Kláro, konopky mají teď na Mamaja.cz ve slevě.... starý typ, bez vyndavacího jádra, schne dýl.. ale za ty prachy. ~k~ Mám klasický konopky od EH, a když pominu, že jako všechny konopky jsou jak hadra na zem, perfektně sedí a mají úúúžasné sucháče, úplně mechové a krásně drží. Všechny ostatní sucháče mi ztvrdly na kost a ještě se pářou... :( hlavně u BE, takže mě už sucháče nesmí do chalupy. Buď patentky nebo snapka. Až se dostatečně namíchnu všechny odpářu...
:-©
briggitta 13066

9.2.2008 16:34:16
Popo onosize mám zatím jednu a je to fakt velký rozdíl oproti jednorázovce. :-D Ale malé to nevadí, tak co řešit, že? ;)
[<<Předchozích 430] Názory 431440 z 39013  [Dalších 38573 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.