Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Oggová | 34603 |
|
|
Re: .9.2.2008 12:35:53
Briggitt, colorky mám, denní plenka, Majdínka čůrá průměrně, vydrží jí od kojení do kojení(to je max. 3 hod).
|
| paulinac /tři lumpíci/ | 64755 |
|
|
Re: .9.2.2008 12:35:36
Právě přemýšlím, jestli toho nejstaršího nenechat očkovat - protože rozhodně nechci, aby malá dostala neštovice teď, takže jsem Adama stáhla ze školky, ale stahovat ho pokaždé a bát se, aby je nedotáhnul domů...nevím, myslím, že by bylo lepší, aby je prodělal přirozeně, jenže aspoň rok je prostě dostat nesmí....
|
| briggitta | 13066 |
|
|
Re: .9.2.2008 12:33:33
Mám dotaz na plínky z plienka.sk. Které nejvíce používáte, které se vám nejvíce vyplatily? Zvažuji, že bych zkusila i Color, moc se mi líbí, ale jakou mají savost?
![]() |
| Oggová | 34603 |
|
|
Re: Očkování - reklama9.2.2008 12:32:28
Paulino, nemám. Jsem rozhodnutá nechat holky naočkovat, pokud neštovice neprodělají jako děti(tak do toho 12 roku), moje mudra mi očkování nenabídla, když jsem se na to ptala, tak nedoporučila.
|
| inishkea + 2 lupínci | 24955 |
|
|
Re: .9.2.2008 12:11:55
No s těma vakcínama to je mazec. Já jsem všeobecně nepřítel očkování, tedy zbytečného. A toho, že rodiče nemohou rozhodovat podle sebe ale musí se podrobit státnímu rozhodnutí... některá očkování mi přijdou /plošně/ zbytečná, navíc bakterie mutují a stejně ta nemoc zase někde vyleze v jiné podobě a je po ptákách. Někde jsem četla vědeckou práci, že AIDS zmutovaný mor... Bůh suď co je na tom pravdy.
|
| MarkétaP + 4 dcerky | 13148 |
|
|
Re: Očkování - reklama9.2.2008 12:06:59
Paulino, nenám, Hanka je prodělala loni, Dorka je nedostala; kamarádka nechala pak jedno z dětí, u kterých jsem těsně předtím byl,i naočkovat (to, které strašně špatně snáší jakoukoli nemoc) a nic nedostal, ale jeho sestra taky ne :) Teď očkovala švagrová svoje holky, není na to prý žádná reakce. Já jako jedinou výhodu očkování oproti přirozenému prodělání vidím to, že současně chrání i proti pásovému oparu (který jinak dostanou jen lidi, kteří neštovice prodělali, protože virus se usídlí u některých nervových zakončení a v případě oslabení imunity se aktivuje právě jako pásový opar). Ale nevím, jak pravděpodobné to je.
|
|
|
Re: Očkování - reklama9.2.2008 11:45:48
Máte někdo zkušenost s očkováním proti planým neštovicím?
|
|
|
Re: Očkování - reklama9.2.2008 11:34:53
Když není zdravotní důvod očkovat, tak bych prostě neočkovala - proti pneumokoku. Těch vakcín mimča dostávají tolik, že se občas divím, že to ten malý organismus vůbec zvládne.
|
|
|
Re: Očkování - reklama9.2.2008 11:30:31
Zrovna tohle očkování mi nepřijde naprosto nezbytně nutné....
|
|
|
Re: Očkování - reklama9.2.2008 11:29:40
Ta reklama mi přijde jako dobrý tahák peněz z prázdných kapes rodičů - ale taky jsem málem kupovala.... Je to prostě sázka do loterie - budu doufat, že más to nepotká a pokud ano, že to bude v pořádkuk....
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.