| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Plenky látkové

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 470] Názory 471480 z 39013  [Dalších 38533 >>]
Skapik,Ráďa93,Hanek97,Maty06 59775

Re: Očkování - reklama

9.2.2008 11:28:40
paulinac
jo jo me se to popletlo ,jeste jsem videla letak v cekarne na ockovani proti nestovicim :-) a uz v tom mam jasno
Oggová 34603

Re: Očkování - reklama

9.2.2008 11:28:21
Přesto právě toto očkování chtějí dát jako další povinné. Nechápu....

Re: .

9.2.2008 11:27:43
ja jdu radsi varit a koukat na plenky co se mi tu susi :-)
paulinac /tři lumpíci/ 64755

Očkování - reklama

9.2.2008 11:27:34
Nejsou to neštovice, je to pneumokok. Já si k tomu četla pár článků a tak nějak mi z nich vyplynulo, že víc riskuju tím očkováním....Pneumokoka má každý /nebo téměř každý/ a někteří jsou na to citlivější. Pokud člověk do téhle skupiny patří, tak je to půl napůl - očkování může pomoct nebo uškodit. Nebo mi to aspoň tak přišlo... Vakcína se jmenuje Prevenar. Nejohroženější jsou děti do 7 měsíců, pak se jim posiluje imunita a nemocnost klesá. A nejvíc ohroženi jsou staří lidé - tady kopíruju přímo z článku: "Plošné očkování by mělo významný vliv na nemocnost starších lidí. Málo se totiž ví, že jsou velmi náchylní k tomuto onemocnění, jejichž přenašeči jsou často děti,“ vysvětlil farmaceut Josef Suchopár. Podle statistik Infopharmu vloni zemřelo na pneumokokové infekce 216 dospělých a 28 dětí. Infekce měly na svědomí 16,8 tisíce případů těžkých zánětů středního ucha a 161 trvalých postižení u dětí."
A přidávám odkaz na moc dobrý článek - hlavně jak tam píšou, že chrání proti 7 z 90 serotypů.... http://www.rodina.cz/clanek6088.htm Prostě jsem se rozhodla nenechat očkovat.

9.2.2008 11:26:50
fuj

to jsem vycetla :

Proto celková účinnost této vakcíny v prevenci zánětu středouší dosahuje pouze 6%.

takze reklama je o tom ,ze kdyby vedela ze existuje vakcina ,tak by nechala dite ockovat .a ejhle ona ucinost jen 6% :-))

to tak to je ale hnus velebnosti teda ....

jeste ze mame super pani DR a o vsem se s ni da mluvit a ma velmi rozumne nazory :-)
MarkétaP + 4 dcerky 13148

9.2.2008 11:20:24
Nene, to je Prevenar, na pneumokokové infekce, o tom mám taky zajímavý článek: http://www.vakciny.net/AKTUALITY/akt_2007_18.htm

Skapi, síla, co, když se člověk začne zajímat o detaily ... Jinak v letáku o Trivivacu (klasická) píšou nevhodná u alergie na psí srst.

9.2.2008 11:05:39
jezisi marjaaaaaaaaa
zas mam brouka v halve :-)

no my nemame ani tu HEXA vakcinu ,protoze jsme narozeni 12/06,ale mame neco mezi na zaklade doporuceni neurologie s tim ,ze odlozeno bylo na co nejpozdeji.
To o cem mluvite je tedy to ockovani proti spalnickam s tim ,ze lepsi vakcina je pestovna na kur.embryich a ta klasicka na psich jatrech ? fuuuuuuuuuuuuuj:-)

a jeste dotaz co to je za ockovani jak je na to ta blazniva reklama v TV jak ten chlapecek ohluchl to jsou nestovice ?
boze :-))na to rikate co ? me prijde divne ,ze by dite nemelo nestovice :-Ddriv to byla normalni nemoc i kdyz chapu ,ze v dospelosti muze mit habakuk komplikaci :-)

9.2.2008 10:16:45
Jinak si počti na www.vakcíny.net, jsou tam mj. příbalové letáky a SPC (specifikační listy s podrobnějšími informacemi) ke každé registrované vakcíně v ČR.

9.2.2008 10:15:35
Dandy, to je přesně ona :( Teda ono je psáno "osobám s anafylaktickou reakcí na vaječný bílek", což jste předpokládám neměli (šok, zástava dechu atd.), ale stejně bych byla opatrná. Trivivac je na psích játrech, na ta snad alergičntí nejste :)
Dandy+Vojtíšek a 3 Mušketýři 27764

.

9.2.2008 9:38:32
Market mluvíš o vakcíně co se píchá kolem 15 měsíce a doplácí se na tu "lepší" 500Kč??? no mě trefí ... mi ji nabídl dr. a ještě řekla, že díky těm všem alergiím by byla vhodnější že je lepší a přitom my alergii na bílek máme - no mě trefí!! Díky za info!!
[<<Předchozích 470] Názory 471480 z 39013  [Dalších 38533 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.