| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Plenky látkové

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 590] Názory 591600 z 39013  [Dalších 38413 >>]
Trouble a Maxík 8/07 64086

Re: Dotaz

8.2.2008 8:48:35
Klári-hlavně TB jsou nižší než BL-jsou to takové bokovky.Nám třeba bokovky moc nesedí,ale někomu zas jo.Takže jsem ti nepomohla:-D
Klár@ 18353

8.2.2008 8:46:54
Dobré ránko! Inish, dík za reference, pořídím radči tu Mam3v1- já bych radši zase černou- ale ta deluxe má ještě pul vrstvu a myslím, že to je zbytečný.Docela teda zmatkuju, protože tuhle už koupila a já jí poslala zpátky, že chci celoroční~g~Tu nemají, tak že zkusí objednat a dají vědět...nakonec to vypadá, že se pak zasekne v Brně a hned tak domů nepojede, tak jsem si vymyslela, že teď na ten vítr chci nějakou stůj co stůj a nakonec se spokojím s tou zimní 3v1, kterou můžu mít hned- no nejsem já pako, když jí takhle honím~k~
Ještě jsem se chtěla zeptat,TB bamboo vel.2 na 8kg dítko s poctivýma kejtama??Jak jsou střihově?? Něco jako BL??
CS 10,Hmmm, to jsem neměla,ani, když jsem začla tlačit- koukám, že nic není nemožné:-D
Henri Ani/Toni/Šíša/Miki 4747

8.2.2008 8:34:02
Tady "spolurodící" :-D:-D:-D.

Ano, ano, já běhala s porodním nálezem 14 dní, celá rodina v pozoru a já jakožto nerada kohokoliv obtěžující natož zdržující jsem z toho málem lezla po zdi a ne a ne se rozrodit. Až manžel musel konečně na jednání do Prahy, které už 14 dní odkládal kvůli mě, tetičku jsem na ten den "vyhnala" domů na Vysočinu zalít si muškáty a já začala odpo ve čtyři asi rodit. Ale všechno jsme stihli. R^
paulinac /tři lumpíci/ 64755

Ahoj.-)

8.2.2008 8:28:41
Ahoj všem, zase po dlouhé době sem nakukuju...
Mickey, držím palce, ať už je mimčo venku, tohle čekání na konci je snad nejhorší....
Inish- potřebuju objednat léčivou vlnu na mamaje, jestli se chceš k objednávce s něčím přidat, dej vědět. Malý je neskutečně opruzený, dala jsem na noc vlnu, zlepšení o 50% - paráda, ale mám už jen jeden kus, tak musím dokoupit...
Amazonka 4D 12917

8.2.2008 7:52:44
Hihi,CS 10 jsem měla zhruba 10 dní před porodem...tedy 37tt,spolu s jednou "spolurodící" z diskuze...nakonec jsme to zdárně donosily až do donošení...
Takže existuje a fakt se s tím hned tak nerodí ;)
Ivana
  • 

Re: ...

8.2.2008 6:32:47
Jojo, mas pravdu : ))Vcera v noci jsem nasla tyhle plinky, pak jeste PeaPods a krasne pletene kalhotky a bohuzel spoustu jinych krasnych vecicek na mimino i pro mou 2,5 letou slecnu : ))krasne bavlne, rucne site veci, batikovane soupravicky, ach jo : ))). Sesitek, kam si zapisuju vse, co vypatram o plinkach se zacina plnit a ja konecne trochu orientovat a mit predstavu, jak zacit nakupovat.

Kolik stoji poslat veci lodi muzu zjistit : ))

Napisu vecer na Tvuj mail.
inishkea + 2 lupínci 24955

Re: ...

8.2.2008 6:15:02
Ad Kapsa, mám MaM tu 3v1, hnědou, s odepínací kapuckou a je super. Tu kapucu jsem teda odepla, nějak mi přijde, že je na větší dítě a nesedí mi k tomu límci. Ale kapsa je výborná, nosím pořád. Viděla jsem i tu zimní variantu, je tlustší, ale černočervená, takže nic pro mě, černou nemůžu. Ale ta 3v1 je určitě univerzálnější. Jediný co bych jí vytkla je, že nemá dole stahování , ten oblouk je napevno a u malých lidí je konec té kapsy zhruba nad koleny, což vypadá srandovně.
Easy Care je pěkná, ale tak na malé mimino, přijde mi hodně krátká...

Ad Austrálie.. Ivano, máte tam úúžasné pleny http://www.babybeehinds.com.au/ cena jak tady. Nepojede někdo od vás do čechistánu? Že by nám dovezl, berou pay pal, placení není problém. :-D :-D :-D jen poštovné je vražedné. Jinak mnou lomcuje bledá závist, Austrálie a Nový Zéland je můj sen. Jestli chceš, můžu ti poslat nějaký mailík s plenkovým elaborátem, zkusím i názvy v AJ, jestli tě to potěší... napiš mi na mail.
Ivana
  • 

8.2.2008 0:25:45
Market,
to je presne, to, co potrebuji. Urcite se tady neco da koupit, tedy po internetu - Tots, jeste jsem nasla nejakou znacky, ktere vypadaji taky dobre a cenove prijetelne pro nakup ve vetsim. Ale jak rikam, az narazim na nekoho, kdo latkovky pouziva a zlepsim se v "plinkovacim" jazyce, tak to bude jednodussi. Porad vstrebavam pojmy AIO, separacky, bambusky, zvazovacky, kapsovky atd. : )) Potrebovala jsem vyzvedet vase zkusenosti o kvalite a mnozstvi, protoze se me nechce na tu dalku moc riskovat. Me se Tots taky moc libi, hlavne ty frotacky. Tech moznosti je tolik, ja tomu propadla : )))) a uz se nemuzu dockat az je zacnu pouzivat. Jeste ted chci koupit nejake vetsi na noc pro mou 13kg holcinu. V noci cura tedy dost. Tak patram.
MarkétaP + 4 dcerky 13148

7.2.2008 23:43:55
No, existuje, ale normálně se s tím hned rodí ;) Mickey, asi nemáš z tchýně ještě dost velkou hrůzu ;)
Mickey16 40737

7.2.2008 23:40:08
CS 10 existuje???~g~ to jsem v živote neslysela ze by to nekdo dotáhl tak daleko a ještě s tím chodil~k~ jinak mě se z toho čaje akorát lehce zvedá žaludek, jiný účinky nepozoruju;((
[<<Předchozích 590] Názory 591600 z 39013  [Dalších 38413 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.