| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Plenky látkové

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 600] Názory 601610 z 39013  [Dalších 38403 >>]
Skapik,Ráďa93,Hanek97,Maty06 59775

Re: Dotaz

7.2.2008 23:18:10
no prave to CS 10 je silene :-)
ja jen prave jestli jsem neco neprehledla :-):-D
MarkétaP + 4 dcerky 13148

7.2.2008 23:14:29
Skapi, nee :) Má den po termínu, a to už před vánoci ležela s hrozícím předčasným porodem, už několik týdnů chodí s CS 10 a otevřená na 4cm ... Dneska mi ráno psala, že má v 11 kontrolu v porodnici a prý to zkusí trochu popohnat, ale zatím žádná další zpráva a vnucovat se nechci :)

7.2.2008 23:12:38
jo a me dneska prisly 3 beehinds posledni vykoupene :-)) chudinky :-))
onufavci nadherne a boziiiiiiiiiiiii:-))
nuf nuf :-)~s~~s~~s~

7.2.2008 23:11:46
market a Petra stale neporodila ? ~j~

7.2.2008 23:07:24
Hele, oňufávací demonstračky:

http://www.babybeehinds.com.au/demonstrations/index.php

7.2.2008 23:06:05
A jak tak ty stránky prohlížím, tak třeba vychvalované BabyBeehinds jsou tam v plném sortimentu :) Takže bych se u nás zaměřila an české a slovenské výrobky, a an Imse Vomse, a BabiIdeu, to v Austrálii neseženeš, a britské TotsBots a babybeehinds: http://www.babybeehinds.com.au/ bych s chutí kupovala u vás :)

7.2.2008 23:01:14
Hele, tak třeba Tots bots nemusíš řešit: http://www.babysoftlandings.com.au/catalog/tots-bots-m-10.html

Ty já miluju, mám je na velkou i na miminko :)

7.2.2008 22:59:35
Nojo, do Austrálie je fakt daleko :) Tak se se holt budeš muset zásobit pořádně ... V tom případě bych asi volila být trochu velkorysá a zásobit se raději víc než míň,a hlavně i ve větších velikostech, než jen na nalé miminko. Obecně se mi zdá, že velikosti 1 sedí tak max do půl roku (jsou teda výjimky, jako Petřina Janička, které přecházá na nočník v roce a půl z velikostí newborn ;)) a od čtyř pěti měsíců lze většinu dětí s trochou rezervy (a větší prdelkou) balit už do velikostí 2. Takže jsem v podstatě o to nějak "přežít" prvních pět měsíců - takže bych stále volila kombinaci IV čtverců a pár repre kalhotkovek, s tím, že bych vzala pár takových, které jdou dávat brzy a dlouhu vydrží - haipa daipa, kissaluvs - co myslíte, ostatní? A vybavila se zásobou vevelikostech M/L, resp. 2, které jsou v nouzi trochu zmenšit na maloška a zároveň pak už vydrží až po ten nočník. A nešetřila bych na zásobě vkládaček, aspoň deset kusů, spíš víc, protože když netrefíš noční pleny, dají se tím docpat. No a svrchňáky, to bude ještě oříšek, protože k různým typům tak nějak dozráváme postupně ....
Ivana
  • 

7.2.2008 22:49:39
Market,
ja ziju v Australii.
Vyber je tu takovy nijaky, teda ja zatim patram opravdu jen necele 2 tydny a hlavne na internetu. V obchodech, zatim co jsem videla, je to bida. Jen Bambino Mio a klasicke frote ctvercovky, zato ruznych kriklavych barev : ) Vcera jsem nasla trochu vic na aus. webstrankach, ale stejne me to vzdycky vyhodi na srtanky anglicke. Holt ten vyber je tam mnohem vetsi. Urcite je tady toho vic, jen najit ty spravne kontakty. Ja spis planuju nakoupit to pres internet v Cechach a manzel jeste jede pred mym porodem do Cech, tak by to dovezl sebou zpatky, proto si to chci nakoupit najednou, protoze letecka posta je desne draha, lodi to je sice levnejsi, ale muzes cekat az 12 tydnu, to uz ale mozna bude prcek na nocniku nez se dockam jedne pleny : )) Cenove je to v Cechach taky levnejsi. Tak planuju nakoupit zaklad v Cechach a pak ruzne "latkove lahudky" tady. Jen pro srovnani, ty krasne vlnacky, co si pletete, prodavaji za $30-60 AUS. Tak kdybyste si nektera chtela rozjet bussines tady, mate sanci : ))))) To taky planuji rict moji mami, aby nejake hezky barevne ustrikovala a poslala s ostatnimi plenami. Vyhodou je tady pocasi, protoze vetsinou sviti slunicko, pradlo hezky schne, i v zime. Ale ted je obdobi, asi uz 2 mesice, co otravne cele dny prsi a prsi : ((
Klár@ 18353

Re: Neplenkový - šátek Mam Eco

7.2.2008 22:34:17
Easy care

Mam 3v1
[<<Předchozích 600] Názory 601610 z 39013  [Dalších 38403 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.