| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Plenky látkové

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 640] Názory 641650 z 39013  [Dalších 38363 >>]
MarkétaP + 4 dcerky 13148

Re: Krize ...

7.2.2008 19:03:33
Tak modrý dům je pochopitelně hezčí ( ikdyýž vybavený mi přijde víceméně stejně), taky z něj většinu mám :)
Hudba Ainur 3111

sušička

7.2.2008 18:52:52
Mě na krizi v paneláku bez balkónu pomohla koupě sušičky. Odmyslím-li si spotřebu energie, tak jsem z ní dvojnásobně nadšená:

1. Za chvíli jsou plínky skoro suché, dosouším je jen volně přehozené přes sušák (žádné kolíčkování). Nejdéle mi schnou předsušené bambusky, asi půl dne.

2. Ztvrdlé prkenné plínky fantasticky změkly, jsou na omak skutečně jako nové. A to je pro mě obrovské plus, protože víc než práce s věšením plínek a délka jejich schnutí mě štvalo jejich zhrubnutí do podoby struhadla. A to se samozřejmě týká i všeho ostatního prádla, ručníky mám měkké jak v hotelu :-) apod.

3. Největší plus sušičky - nežehlím už nic kromě košil, protože ze sušičky je vše "vyžehlené" - ne na puky, al není to zmačkané, takže hned po vyndání ze sušičky vše poskládám a ukládám do skříní.
inishkea + 2 lupínci 24955

Re: Krize ...

7.2.2008 18:43:42
taky mám krizi s dětma, konkrétně se Š. tomu miminu stačí minimum spánku a já už po půl roce fakt nezvládám. Omezila jsem firmu, v domácnosti dělám jen co nesnese odklad a mám pocit, že uklidím nejdřív až půjdou kluci do tanečních ;(( Nic nestíhám, spím vestoje.

Cimor, je ještě lepší domeček, ODSUD http://www.eduxe.cz/legomenu/duplotem.htm nebo totéž ode mě s mírnou slevou a lepším poštovným. Naprosto super jsou ty panenky... http://www.eduxe.cz/legomenu/duplopan.htm Mají asi 18 cm, koupací, oblíkací....
Jinak mám lega/dupla k prodeji dost, jen nestíhám..
Henri Ani/Toni/Šíša/Miki 4747

Re: Krize v látkování

7.2.2008 18:38:02
Market, ne nezapadlo, ale Kaufland mám ve Strakonicích (25 km) a nemohla jsem tam zajet. Ale mezitím jsem byla v Lidlu a tam jsem se nedívala. Takže do posledního máchání nedávám nic.
Mickey16 40737

7.2.2008 18:37:48
No ocet taky sháním, kupovala jsem něco co jsem považovala za "normální" ocet a obarvilo mi to normálně přihrádku na pračce, tak asi zas tak normální nebude...
Piju ten čaj sporýš-zázvor-skočice- hřebíček a zatím nic moc, akorát je to teda dost nechutný~k~
MarkétaP + 4 dcerky 13148

7.2.2008 18:34:56
Kláro, poslední dobou se skoro nedá sehnat bez estragonu a různých dochucovadel, narazila jsem na "čistý" jen v Kauflandu, tam je "jen" E223 (disiřičitan disodný) ...
Klár@ 18353

7.2.2008 18:13:53
Holky, jaký neochucený ocet?? Ty ostatní jsou ochucené?Já to liju do posledního máchání...to je teda asi špatně?
Oggová 34603

7.2.2008 18:12:49
Já má dneska krizi s dětma......
Probdělé noci za posledních 14 dní se mnou dělají divy ;((.
Chci na pustý ostrov a poslouchat ticho.

modrej obláček 21863

7.2.2008 18:04:38
hmhm, tak já možná koupím ten základ domek a tak a zbytek po mmb
Klár@ 18353

7.2.2008 18:01:52
Tak nelátkově-Cimoril, my máme taky farmu, Anežka jí dostala ve 2 letech od Ježíška a k tomu kyblík freestyle kostek a vystačily jsme s tím doteď-vlastně jí ještě tatín dokoupil malou ZOO, ale opravdu si s tím staví i 4letá a zvířátka dává do domečků a do ohrádek .Bavíme se o Duplu, že jo? Jo, balík jsem poslala;)
Ad krize-je lepší a lidštější si přečíst fakt všechno, co to obnáší a myslím, že nikoho normálního to neodradí.
[<<Předchozích 640] Názory 641650 z 39013  [Dalších 38363 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.