Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| MarkétaP + 4 dcerky | 13148 |
|
|
Re: Krize v látkování7.2.2008 17:57:40
Henri, možná to zapadlo, neochucený ocet mají v Kauflandu.
|
| MarkétaP + 4 dcerky | 13148 |
|
|
Re: .7.2.2008 17:55:26
Cimoril, u más jede dlouhodobě nejvíc domeček (postavit ty zdi je velice snadné, dají se do toho ukládat zvířátka), pak to chce aspoň jednu velkou podložku, a nějakou krabici kostek, ta ale přijde na řadu až tak kolem těch tří let, řekla bych. To by mohlo pro začátek určitě stačit; koníček apod není ka zahození, holky na ně rády panáčky posazují, a pak taky milují vlakové vagónky, protože se dají skládat za sebe. Panáčcci jsou taky potřeba, ale z toho domečku stačí.
Já to teda udělala tak. že jsem koupila za dva litry obrbednu po někom, fůra panáčků, autíček, zvířat a kostek, a pak jen doplňovala. Malé lego je až tak od těch tří a půl,a to jen na občas. |
| Liaa | 29716 |
|
|
Re: Krize v látkování7.2.2008 17:40:51
Já tedy myslím, že je dobře, že to Henri napsala... prostě to tak má a má to tak zřejmě víc z nás... my jsme bojovali minulý týden s nějakou hnusnou virózou, měla jsem čtyřicítky já a i děti a muž se staral o všechny a taky jsme na pár dní najeli na moltexky... nevěřila bych tomu, ale prostě fakt nějak nebyl čas ani síla naházet plenky do pračky a pak je zase pověsit. Respektive - samozřejmě, že kdybychom všichni hodně chtěli, tak by se to nějak zvládnout dalo, ale už to bylo za hranicí toho, na co jsme zrovna měli. Moltexky bereme jako nouzovku, ale není to pro nás pekelný vynález, jehož bychom se nedotkli ani hráběmi
. A rozumný člověk ví, že každá mince má dvě strany a to, že je občas krize, ho od látkování neodradí... třeba spíš ocení, že se tu dozví i možná negativa. |
| Želvíra | 73955 |
|
|
Re: .7.2.2008 17:39:45
My jsme tu Zoo měli, dřív trošku jiný typ, byla super, má zajímavý prvky, tak se to dá použít potom, když staví děti prapodivný baráky apod.Taky zvířátka vozili potom na vláčku. U nás z Lega vedl vláček,ale máme kluka. Teď jsem koupila pro Domču loutkový divadlo - jsem unešená, byl to můj dětský sen...akorát mně musí dítě dorůst, ale co, lego se nekazí. A doufám, že i ten vláček ještě oprášíme...
![]() ![]() |
| Henri Ani/Toni/Šíša/Miki | 4747 |
|
|
Re: Krize v látkování7.2.2008 17:34:43
Cimor, já je ani nemám doma, tak mu chudáčkovi látkovému nemám co dát. Teda mám nějaké, ale asi ta druhá nejmenší velikost, z nich si holky braly na panenky, jsou asi do 5 kil a on má pořízek skoro deset. Tak má smůlu. I já
.Ale teď jsem dokonce IV čč i vyžehlila, špatně jsem je pověsila a byly jak hadr a podlahu, dokonce i vv jsem žehlila, přišly mi nějaké tvrdé, pořád nemám ten neochucený ocet. Myslím, že to vyřeší ten balík od Dandy a Skapi, zase budu mít co nového ňuchňat . |
| modrej obláček | 21863 |
|
|
Re: .7.2.2008 17:28:34
Skapi,
jenže tam toho moc nepostavíme...a zvířátka jen tak na hraní má.. |
| modrej obláček | 21863 |
|
|
Re: Krize v látkování7.2.2008 17:27:17
Henri,
my chápem, že je ti blbě, já se teda přiznám, že když mi bylo zle, tak jsem vyměkla a dávala jednorázovky...Takže máš můj obdiv!:)) A to lego, kde se dá sehnat nejlevněji, nebo váš neoblíbenější obchod? Pochopila jsem, že i Inish něco prodává? |
| inishkea + 2 lupínci | 24955 |
|
|
Re: .7.2.2008 17:27:15
Já v krizi hnusku ani dát nemůžu, doma to nemám, balík stojí tolik co nová plína, no nejsem cvok, abych to vyhodila do kýblu
a navíc v lenoře bych musela oblíct dítě a vytáhnout zadek z domu a jít to koupit... to je moc práce. Ale mě spíš vadí praní a skládání hader :) Š. je komplet několikrát denně převlečený, já aspoň jednou také a vše kam dostřelí. Pořád blinká.. ![]() Takže látkovky jsou pohodička... |
| Skapik,Ráďa93,Hanek97,Maty06 | 59775 |
|
|
Re: .7.2.2008 17:26:25
Cimoril kup ji zviratka z farmy tam jich je habakuk
![]() http://www.mimi bazar.cz/foto.php?id=10808963&tab=0 ![]() ![]() |
| Henri Ani/Toni/Šíša/Miki | 4747 |
|
|
Re: Krize v látkování7.2.2008 17:24:42
Dandy, nemám ráda lakované informace a myslím, že je dobré mýt je z vícero stran, pak člověk není zaskočen jako já teď. Stačí nemocná matka, všechny děti na prázdninách, hnusné počasí, do toho další silná ms, no prostě všeho moc a netušila jsem, že mi látkovky polezou na nervy.
Dva dny už prakticky nejím a nepiju, sotva lezu, do toho holky řvou, Šimon řve, tak si to věšení nechám na noc, až tady bude klid, ale když to vidím a tááák se mi chce spát, tak bych byla ráda, kdyby to aspoň dnes za mě někdo pověsil. Ale pověsím to sama a druhý den zase posbírám a jedeme dál. Neběžím kupovat Pampersky ani jiné jednorázovky a myslím, že i kdybych je doma měla, tak bych mu je nedala. Nějak mi to nejde. Raději si tady pofňukám a vím, že budu pochopena. ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.