Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| modrej obláček | 21863 |
|
|
Re: .7.2.2008 17:23:40
anebo tohle: http://hracky-lego.legacek.cz/duplo--dum-pro-panenky+dp38028/
Jen nevím, jestli se zaměřit na zvířata nebo na tu rodinu...:/ |
|
|
Re: .7.2.2008 17:21:33
ještě k tomu legu - no týýý vole, to jsou pálky:)))))
co třeba tohle: http://hracky-lego.legacek.cz/duplo--velka-zoo+dp38082/?addimg=b-2-4960.jpg& Nebo je blbost kupovat duplo? |
|
|
Re: .7.2.2008 17:17:53
Dandy,
souhlasím, s tou krizí to moc dobrý nápad nebyl:)))) Ale jednodušší je to v tom, že nemusíš přemejšlet kterou plínu, jaký kalhotky, nemusíš prát, když nechceš...v tomhle to chápu. Mně když bylo po porodu zle, tak jsem taky nelátkovala... |
|
|
Re: poradíte?7.2.2008 17:16:17
Markét, Inish, i ostatní:))
Chci koupit Elišce lego. Jsou jí dva roky a čtvrt, já to nikdy nestavila, takže něco ne moc složitýho:)))))) Musím říct, že při vybírání nevím, na co koukat. Co k sobě časem může pasovat a tak. Má ráda miminka a zvířáta. Co byste mi doporučily? |
| Dandy+Vojtíšek a 3 Mušketýři | 27764 |
|
|
.7.2.2008 17:10:01
To s tou krizí v látkování nebylo moc šťastné .. to moc maminek co se rozhodují nepřesvědčí - já vám nevím, ale v čem je to jednodušší ta jednorázovka, že píšete že se vám nechtělo tak jste daly hnusku?.... asi jsem fakt divná kurnik
![]() |
| Dandy+Vojtíšek a 3 Mušketýři | 27764 |
|
|
.7.2.2008 17:08:26
Babuše nabaleno - těšte se na Ježíška :o)
|
| MarkétaP + 4 dcerky | 13148 |
|
|
Re: poradíte?7.2.2008 16:45:21
Amazonko, tak v pěti měsících půl dne ne, ale to zase jely vv narovno do IV Organic
Ale normáln přebaluju a přebalovala jsem po cca 3 hodinách, takže 12h noční a 4x3 denní je fakt pět plena na 24h, k tomu železná rezerva a 20 plen stačilo - ale já mám zřejmě málo učurané a hlavně vždycky jsem měla málo ukakané dítě, po šestinedělí tak jednou týdně, po příkrmech chvilku horší, teď tak obden. |
| Trouble a Maxík 8/07 | 64086 |
|
|
Re: Krize v látkování7.2.2008 16:39:49
Taky jsem s tím chtěla seknout-malému prostě nedělá dobře,když je v mokru.Hned je rudý.A to jsem přebalovala fakt často.Nakonec vyřešeno kapsovkama nebo Stay Dry separajdou
A jsem strašně spoko,že jsem u látky zůstala![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| mravkolev | 58654 |
|
|
Re: Ach jo7.2.2008 16:38:36
Mickey,
to mi něco připomíná:) Přenášela jsem, bylo mi blbě, střídavě jsem objímala mísu a seděla na ní, ale že rodím, mi došlo, až rupla voda:))) Nějaké kontrakce jsem fakt neidentifikovala, saniťákům jsem řekla, že asi po deseti minutách? Mno, asi byly častější, cestou už byly po třech minutách a malý se narodil tak třičtvrtě hodiny po příjezdu do špitálu:))) Přeju pohodový porod:) |
| mravkolev | 58654 |
|
|
Re: Krize v látkování7.2.2008 16:34:12
Hm, krizi v látkování mám vždycky, když se mi dítě oprudí, jako právě teď - sotva doléčím jednu opruzeninu, šup a už je tam druhá, ještě krásnější... Normálně je do druhého dne po opruzenině veta, ale teď:/// Je fakt, že se můj pětiměsíční synátor navrátil do fáze průtokového ohřívače a kadí skoro do každé plenky... Taky by mu mohly růst zuby, ale možná se prudí jenom tak... Prostě klasika - on připruzený, já napruzená:))))
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.