| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Plenky látkové

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 700] Názory 701710 z 39013  [Dalších 38303 >>]
*S 15300

Re: poradíte?

7.2.2008 15:32:14
A slovenských mám vo výbavičke maximum. My tu robievame hromadné objednávky a ja som jedna z tých veľmi spokojných. Bambusky a Organic nemajú chybu. MYslím, že v)čšinou si ich každý chváli. Samozrejme sú výnimky, ako pri všetkom.
Mickey16 40737

7.2.2008 15:30:32
NO já u Míši nevětrala, taky si to neumím v praxi představit, teď budem asi "větrat" tak že dostane kalhotovku bez svrchňáků... on byl docela dost pohyblivej takřka od narození, tak nevím čím bych musela vystlat jeho pole působnosti:-D páč přebalovací podložky 2krát2metry se ještě nedělají~k~
Zzubejda, 2 kluci a holčička 27919

7.2.2008 15:29:31
no mě to nadchlo, zvlášť když jsme viděla ty krásné barevné...dokud jsem ovšem nezjistila, kolik to stojí!Ale na slovensku je výrobce, 1 froté plínky+vkládací vložka 200Kč, 1 svrchní kalhotky přibližně 150Kč...to už by šlo, jen mě zajímá, jestli k tomu nějak fakt nevecpat ty staré po nás....jinak to totiž fakt vyjde dráž než jednorázovky!!!!
*S 15300

7.2.2008 15:28:41
Zzubejda, jasne že áno, tak som začínala ja. Len časom zistíš, koľko nádhery a praktičnosti je v tých moderných. Takže ja som do 5 mesiacov používala prevažne tie. Stačí sa naučiť nové sklady a kúpiť si poriadne vrchné gaťky, ktoré nepretekajú, nie ako kedysi tie igelitové. No a potom si nenápadne prikúpiš nejaké moderné na testovanie a uvidíš.

7.2.2008 15:25:37
Větrají....a jak se to technicky řeší? já prvního taky větrala, což obnášelo nejmíň 4 počurání...on cvrkal prostě FURT...navíc druhé dítě budu tahat všude s sebou, nebudu na něj mít tolik času jak na první...takže myslíte, že kolem 7 - 8 plen na den postačí? a má někdo zkušenost s tím, že kombinuje staré látkové ještě po nás s moderními kalhotkami? po mně a manželovi bych mohla mít přinejmenším 80ks, tak proč bych kupovala drahé moderní, ne? taky to rychleji schne...nezkoušeli jste to někdo?
*S 15300

7.2.2008 15:23:22
zzubejda, keď máme dobrý (málokakací) deň, tak to fakt stačí. Ale u nás je to asi 7 plienok za deň.
Dohromady mám 21ks. Plus ešte čč a vv.

A krízu neber vážne, to je počasím. :-)Človeku sa nechce absolútne nič. Ale keď raz privoniaš k látke, tak sa ti nebude chcieť vyťahovať jednorázovky. Je to proste o tom, že máš na výber, nie si ich otrokom. Keby mala Henri fakt krízu, tak zájde do obchodu a kúpi ich. Ale to sa mi moc nezdá.

V dnešnej dobe nie je látkovanie trápením. Kedysi iná možnosť nebola a tak teraz každý spomína ako to máme my teraz jednoduché, že oni museli prať. My nemusíme, my len chceme a baví nás to. :-)
A keď ťa to baviť prestane, predáš ich a je to.
Amazonka 4D 12917

Re: Krize v látkování

7.2.2008 15:19:15
Hmmm,ekologické plenky se od normálních liší jen ekologickou výrobou...nejsou bělené...kompostovat z nich jde jen originální obal,a pálení je stejné,,jako pálit PET lahve :(
Amazonka 4D 12917

7.2.2008 15:17:39
Zubejdo...nebooooj ;) tohle už se tu řešilo...můj půlroční klučík má dokonce jen 4 pleny na den...jenže Marky zapoměla napsat,že půl dne si pdku větrají :-D a tak to vypadá blbě...kdybych přebalovala z plenky na plenku,tak to vychází 6 plen na den a jedna na noc...

7.2.2008 15:14:02
takže tvoje dítě spotřebovalo (od těch pěti měsíců) jen 5 plen za den? Já svoje i jednorázovkách přebalovala častěji, a to byl v údajném suchu...to se v látkové mokré plínce neoprudí? to jich fakt stačí tak málo? Kolik jich máte vy ostatní?
Navíc, jak tady čtu o látkovacích krizích,. zas mě přechází chuť, nadchla jsem se sice, ale snažím se zvážit pro a proti...
Liaa 29716

Re: Krize v látkování

7.2.2008 15:05:26
Ještě - ekologie je pro mě hodně důležitá, ale na prvním místě je zdravotní aspekt, jednorázové pleny se svým utajeným složením a jedovatým gelem ve mně důvěru nebudí.
PS: Nejsem fanatik, taky občas používám ekologické jednorázovky.
[<<Předchozích 700] Názory 701710 z 39013  [Dalších 38303 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.