Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| *S | 15300 |
Re: poradíte?7.2.2008 15:32:14
A slovenských mám vo výbavičke maximum. My tu robievame hromadné objednávky a ja som jedna z tých veľmi spokojných. Bambusky a Organic nemajú chybu. MYslím, že v)čšinou si ich každý chváli. Samozrejme sú výnimky, ako pri všetkom.
|
| Mickey16 | 40737 |
|
|
Re: poradíte?7.2.2008 15:30:32
NO já u Míši nevětrala, taky si to neumím v praxi představit, teď budem asi "větrat" tak že dostane kalhotovku bez svrchňáků... on byl docela dost pohyblivej takřka od narození, tak nevím čím bych musela vystlat jeho pole působnosti
páč přebalovací podložky 2krát2metry se ještě nedělají![]() |
| Zzubejda, 2 kluci a holčička | 27919 |
|
|
Re: poradíte?7.2.2008 15:29:31
no mě to nadchlo, zvlášť když jsme viděla ty krásné barevné...dokud jsem ovšem nezjistila, kolik to stojí!Ale na slovensku je výrobce, 1 froté plínky+vkládací vložka 200Kč, 1 svrchní kalhotky přibližně 150Kč...to už by šlo, jen mě zajímá, jestli k tomu nějak fakt nevecpat ty staré po nás....jinak to totiž fakt vyjde dráž než jednorázovky!!!!
|
| *S | 15300 |
Re: poradíte?7.2.2008 15:28:41
Zzubejda, jasne že áno, tak som začínala ja. Len časom zistíš, koľko nádhery a praktičnosti je v tých moderných. Takže ja som do 5 mesiacov používala prevažne tie. Stačí sa naučiť nové sklady a kúpiť si poriadne vrchné gaťky, ktoré nepretekajú, nie ako kedysi tie igelitové. No a potom si nenápadne prikúpiš nejaké moderné na testovanie a uvidíš.
|
|
|
Re: poradíte?7.2.2008 15:25:37
Větrají....a jak se to technicky řeší? já prvního taky větrala, což obnášelo nejmíň 4 počurání...on cvrkal prostě FURT...navíc druhé dítě budu tahat všude s sebou, nebudu na něj mít tolik času jak na první...takže myslíte, že kolem 7 - 8 plen na den postačí? a má někdo zkušenost s tím, že kombinuje staré látkové ještě po nás s moderními kalhotkami? po mně a manželovi bych mohla mít přinejmenším 80ks, tak proč bych kupovala drahé moderní, ne? taky to rychleji schne...nezkoušeli jste to někdo?
|
| *S | 15300 |
Re: poradíte?7.2.2008 15:23:22
zzubejda, keď máme dobrý (málokakací) deň, tak to fakt stačí. Ale u nás je to asi 7 plienok za deň.
Dohromady mám 21ks. Plus ešte čč a vv. A krízu neber vážne, to je počasím. Človeku sa nechce absolútne nič. Ale keď raz privoniaš k látke, tak sa ti nebude chcieť vyťahovať jednorázovky. Je to proste o tom, že máš na výber, nie si ich otrokom. Keby mala Henri fakt krízu, tak zájde do obchodu a kúpi ich. Ale to sa mi moc nezdá. V dnešnej dobe nie je látkovanie trápením. Kedysi iná možnosť nebola a tak teraz každý spomína ako to máme my teraz jednoduché, že oni museli prať. My nemusíme, my len chceme a baví nás to. ![]() A keď ťa to baviť prestane, predáš ich a je to. |
| Amazonka 4D | 12917 |
|
|
Re: Krize v látkování7.2.2008 15:19:15
Hmmm,ekologické plenky se od normálních liší jen ekologickou výrobou...nejsou bělené...kompostovat z nich jde jen originální obal,a pálení je stejné,,jako pálit PET lahve
![]() |
| Amazonka 4D | 12917 |
|
|
Re: poradíte?7.2.2008 15:17:39
Zubejdo...nebooooj
tohle už se tu řešilo...můj půlroční klučík má dokonce jen 4 pleny na den...jenže Marky zapoměla napsat,že půl dne si pdku větrají a tak to vypadá blbě...kdybych přebalovala z plenky na plenku,tak to vychází 6 plen na den a jedna na noc... |
|
|
Re: poradíte?7.2.2008 15:14:02
takže tvoje dítě spotřebovalo (od těch pěti měsíců) jen 5 plen za den? Já svoje i jednorázovkách přebalovala častěji, a to byl v údajném suchu...to se v látkové mokré plínce neoprudí? to jich fakt stačí tak málo? Kolik jich máte vy ostatní?
Navíc, jak tady čtu o látkovacích krizích,. zas mě přechází chuť, nadchla jsem se sice, ale snažím se zvážit pro a proti... |
| Liaa | 29716 |
|
|
Re: Krize v látkování7.2.2008 15:05:26
Ještě - ekologie je pro mě hodně důležitá, ale na prvním místě je zdravotní aspekt, jednorázové pleny se svým utajeným složením a jedovatým gelem ve mně důvěru nebudí.
PS: Nejsem fanatik, taky občas používám ekologické jednorázovky. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.