Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Tabea | 49571 |
|
|
Re: BBH7.2.2008 14:11:42
Jé, taky mě čekají státnice, ale až v květnu. Je to ještě moc daleko. Učit se budu v noci, malá mi přes den nedá pokoj...
|
| briggitta | 13066 |
|
|
Re: BBH7.2.2008 14:09:18
Oggi, já už jsem totálně hotová. Muž pracuje od 6ti do 20, ještě že je Zorka ve školce, ale i tak moc času na učení nemám. V noci kojím co 2 hodiny a častěji, Lea spít tak do 8, dopoledne půl hodiny, přes poledne hodinu a půl až dvě, odpoledne půl hodiny. Takže se učím přes poledne, pokud se dá, ale jsem mrtvá.
Za měsíc (7.března) mám státnice z práva, 21.dubna z ekonomie a jak jsem dneska zjistila, tak závěrečné bych měla dělat nejlépe na konci června, jinak kdybych chtěla až v září, tak musím platit ještě školné za další semestr. A to se mi fakt nechce. |
| Tabea | 49571 |
|
|
Re: BBH7.2.2008 14:08:24
Zdravím po hooooooooooodně dlouhé době. Henri, taky uvažuji o sušičce, hlavně proto, že mi vadí, jak strašně moc ty plíny tvrdnou (a žemám pořád sušák v obyváku).
Mamky, co máte dvě děti v plenkách, jak to děláte? Musíte prát každý den? Jsem těhu a jestli vše bude OK, tak rozdíl mezi ratolestma bude 19m, takže 2 děti na plenkách. Budu asi muset dokoupit nějaké plíny :)Už se na to těším? Zkoušeli jste někdo Thirsties, ty, co mají na mamaje? |
| Hera, M+A+V | 63363 |
|
|
BL7.2.2008 14:08:23
Nechcete někdo Baby Lucy organic M/L za 130, konopné nudle za 180 a PUL IV organic XL za 300? vše jen jednou vyzkoušené-prodává známá, nejdřív plna nadšení a po zjištění, že jí v plíně dítě nevydrží bez přebalení tak dlouho jak v jednorázovce
to vzdává-vysvětlování a rady nepomáhají, tak snad ještě někomu poslouží. Vezmete-li 2věci, platím poštu. Písněte kdyžtak na mail-většinou jen dočítám co 2 dny, teda když nejste moc ukecané ![]() ![]() ![]() |
| *S | 15300 |
Re: BBH7.2.2008 14:07:30
Brigit, dnes došli peniažky, tak čoskoro budeš mať o tri viac. :)
Asi to stihnem zajtra. Ja suším často na radiatoroch. |
| Oggová | 34603 |
|
|
Re: BBH7.2.2008 14:03:31
Briggit, ahoj
...vkládačky dávám jen na noc, nebo na ven....doma ne. Na topení suším čč, v nouzi největší dosušuji kalhotkový pleny. Jak kloubíš školu a mimi dohromady? Já jedu na poslední zbytky sil.....říkám si, že musím teď půl roku vydržet, pak už bude konec, jestli se mi to povede, ale mám toho fakt plný kecky. |
| Liaa | 29716 |
|
|
Re: BBH7.2.2008 14:01:22
Cimoril, u nás právě doteď stačil, teda ten nový typ, když jsem ho dost vycpala (2 BH nudle, nebo 1 nudle a 1 knopná vkládačka, nebo vv nebo bamboo prefold). Ale nedošlo mi, že ten starý typ se bude vycpávat blbě, když se musí dát vkládačka mezi něj a kalhotky, tak mi to prostě nefunguje
![]() |
| Amazonka 4D | 12917 |
|
|
Re: ENGEL7.2.2008 14:00:28
Lucyško,vlňáčky na patentky naše nejoblíbenější Loveybums...po mohutné impregnaci už jedou i noc...jiné bych mít ani nemusela...
|
| Ema+Vojta29.8.06+Editka5.10.09 | 37622 |
|
|
soda do praní7.2.2008 13:58:15
Ježiš, já suším na topení všechno...teda krom čč.
Když chci přidat do praní sodu (čč mi začaly žloutnout), mám tu sodu nasypat do bubnu nebo ji raději nechat rozpustit a nalít k prášku? A kolik vody si asi tak pračka vezme - dávkování je 7,5g(=polévková lžíce) na 10L vody...tak bych věděla, kolik sody dát |
| modrej obláček | 21863 |
|
|
Re: BBH7.2.2008 13:57:39
Lio,
já mám taky učůránka, teda teď už dva a hambáč nám na noc nestačí:/ |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.