Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| briggitta | 13066 |
|
|
Re: Krize v látkování7.2.2008 13:42:50
Nazdárek, tak jsem poprvé vyzkoušela látkovou plínku a Lea ji hned pokřtila náloží hoven za 3 dny. Takže jsem hned prala, ale zase jsem ráda, že to nebyla jednorázovka, vyhodit ji po 15 minutách a za dalších 20 druhou,, to by mne střelilo. Ne že bych byla nějaký zachvácený ekolog, ale když vidím ty pytle s plenkama, co každý den vynášíme do pudlice, tak je mi z toho trochu smutno.
Jsem zvědavá, jak dlouho to budu zvládat a hlavně, jak to zvládne manžel (no, pokud nebude studovat stav peněženky, tak to snad přežije ![]() ) |
| Mickey16 | 40737 |
|
|
Re: Krize v látkování7.2.2008 13:42:01
Já každej den peru i skládám, mám holt výkonný dítko... uvažuju o pračce na 8kg prádla (taková ta jak do ní holčička v reklamě cpe óbr medvěda) a sušičce, ale než to pořídíme budou obě děti bez plen
jinak jsem si stopla jak dlouho mi to trvá, věšení tak 10 minut a skládání dalších 10, obojí díky Míšovo asistenci, jinak bez něj by to šlo rychleji... ale on z toho má pomalu vánoce, tak mu tu radost nemůžu brát navíc díky látkovkám mě poměrně nechávají klidnou naše přebalovací intervaly, je vzhůru od 10. a jdu přebalovat popáté... pak plena na spaní bude šestá, do večera minimálně dvě a jsme na devíti přebaleních denně... nevím kdo by ty balíky z obchodu tahal![]() |
| Liaa | 29716 |
|
|
Re: BBH7.2.2008 13:42:01
Já jsem dokoupila 2 Bum huggery starý typ z výprodeje na Mamaje a včera jsem dala jeden na noc po 1.vyprání a brutálně protekl, musela jsem ve 3 ráno přebalovat a převlíkat pyžamo a postel, tak nevím, jestli to bylo tím, že byl málo opraný, nebo ten starý typ saje hůř než nový??? Jsou ale krásné
, v nejhorším budou buď na den, nebo je nechám pro Leu, za chvilku do nich doroste a není tak učůraná, i když kojím v noci po 2 hodinách. Stejně ale budu potřebovat nějakou další noční plenku a když se BE nechytá, tak nevím co??? Uvažovala jsem o zmiňovaných two size bambus nebo biofroté NEBO o BL organic - tam je MOC sympatická cena a prý se dají pěkně vycpat, koukala jsem, že na BC je pár holek na noc používá... |
| Henri Ani/Toni/Šíša/Miki | 4747 |
|
|
Re: Krize v látkování7.2.2008 13:39:21
Ne že bych to nemyslela vážně, ale myslím, že i drobek ironie je vidět.
. |
|
|
Re: Krize v látkování7.2.2008 13:38:03
Dnes jsem nějaká objektivní?
![]() |
| modrej obláček | 21863 |
|
|
Re: Krize v látkování7.2.2008 13:35:06
Henri,
proč si to zakládala jako téma, které vidí i ostatní diskuze?:))))))))) Jinak neboj, to je asi fakt tím počasím, taky mám pocit, že bych někam zalezla a dejte mi všichni pokoj:)))) |
| Mickey16 | 40737 |
|
|
Re: BBH7.2.2008 13:34:09
Já mám jako noční plenu buď BE na sucháč plus konopnou nudli nebo "šálu" (konopná vkládačka od Ellah house, je strašlně dlooooouhá tak jí říkám šála), nebo zavazovačku HHS plus vv Bambino Mio3 plus nudli... Bum huggera máme taky ale jako noční plena se chytal tak max do 8mi měsíců, teď je to tak na den a na hodinu... jinak sice tvrdne, ale páč je vevnitř flís tak to tvrdnutí neni nijak dramatický a mimi se to v podstatě netýká.
|
|
|
Krize v látkování7.2.2008 13:27:10
Ne že bych chtěla používat jednorázovky (i když z nich neomdlívám, prostě je jen nepoužívám), ale už jsem nějaká utahaná z toho věšení. Možná je to i zimou, málo sluníčka, blbě to schne, jeden den peru věším, druhý den skládám, další den zase peru, věším, pak zase skládám, pak zase peru... atd. atd., když vidím koš s plenkama najala bych služebnou.
Navíc u nás musím prádlo pečlivě probrat, než ho pověsím, protože suším u kamen (taky lahůdka v obýváku), takže vyhrabat všechny bambusky, pak tlustější plínky (vv, froté), pak čtverce (srovnat všechny strany, aby to nevypadalo, jako by to kráva žvejkala), pak nějaké kousky šatiček (bodíčka, punčošky), pak narovnat kikko ubrousky (většinou tak 12-14 kusů), které používám na utírání prdelky, pak separačky (fleecové, s tím moc práce není) a mám za 30 minut hotovo, což si člověk řekne, že nic není, ale každý druhý den už mě to nebaví. Asi si musím za odměnu koupit něco na sebe . Třeba sušičku. ![]() |
| Rosalie | 20250 |
|
|
ENGEL7.2.2008 13:26:36
Tak jak jsem si tu chválila vlňáky engel na suchý zip,tak musím říct,že i ten A.dře do bříška nebo stehýnek..já už fakt nevím,co dělám špatně..
jinak jsou naprosto užasný držáky,jsou tenký,takže nedělají velkej zadek poradte vlňáky na patentky? Disanky máme na noc..mám pocit,že na den by nám padaly PUL ky budu muset koupit taky na druky..já to s těma sucháčema neumím nebo co..bud to moc utahuju,nebo málo..fakt nevím Jinak to foto se psem je ohař výmarský a je to 12-ti letej pes,moc hodnej,jen trochu DOST divoch |
| modrej obláček | 21863 |
|
|
Re: BBH7.2.2008 13:20:58
cca 420,-
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.