| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Plenky látkové

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 820] Názory 821830 z 39013  [Dalších 38183 >>]
MarkétaP + 4 dcerky 13148

Re: Dotaz

7.2.2008 7:57:31
Ivano, já se na látkování miminka taky zatím připravuju (látkovala jsem až od pěti měsíců). Nevím, jestli jsi zkoukla tyhle stránky:

http://www.latkovepliny.estranky.cz/
a teď Cimoriliny www.latkovani.cz

Každopádně ti napíšu, jak se připravuju já:
* Čtvercové pleny Imse Vimse 67g (pro úplnéh novoška) a 100g - jsou pevnější a savější než čtvercovky, co se dělají teď v Čechách. Na novorozencký sklad (NS) a do vázaček. Počet zatím nevím, tipuju tak 3-4 balíky a podle potřeby dokoupím.
* Zavazovací Disany - začnu s pěti a uvidím, jak mi budou vyhovovat.
* Vícevrstvé pleny na vkládání do NS a do Disan, mám doma po mladší 7ks a dál uvidím.
* Různé vkládačky k témuž účelu - mám doma nějaké bambusové a BambooHour - ty jsou skvostné, takže přikoupím a nějaké nastříhám nebo si nechám celý Bamboo prefold.
* Šestery malé kalhotkové plenky (velikost 1) - mám bambusky TotsBots, protože je mám ráda, a jednu Ptit Toudou Velour,protože se mi líbila, všechno z druhé ruky; podle potřeby pak přikoupím
* Nějaké plenky cca od 5 kilo, co už mám po dceři - kissaluvs vel. 1 tři kusy (ty nosí na odpolední spaní ještě teď, při 12kg!), haipa-daipa.

To by mi mělo stačit tak do půl roku, než najedu na arzenál po dcerce :) Některé holky majkí na novoška a kakacího kojence do půl roku rády kalhotkové flanely, já k nim nemám úplně důvěru, tak je pořizovat nebudu.
modrej obláček 21863

Re: SOUTĚŽ

7.2.2008 7:46:07
Já jsem to dala na poledne, protože ještě nemám přístup k tomu mejlu a nejsem si jistá, jestli ho manžel už udělal - nerozumím tomu, tak jsem nechtěla, aby se ty odpovědi ztratily, kdyby to náhodou nešlo:))))
briggitta 13066

7.2.2008 7:42:40
jj, ceny jsou fajn, takže jsem si už odpovědi připravila, ať to pak můžu je odeslat. :-D Dopoledne budu muset ještě něco vyřizovat, tak na to nechci zapomenout. ;)
modrej obláček 21863

7.2.2008 7:35:23
Ale jinak ceny dobrý, ne?:))
modrej obláček 21863

7.2.2008 7:34:50
Inish,

hihi, to víš, já chtěla, abyste se s náma zžili, tak jsem vás otázkama rovnou vzala domů:)))))))))
briggitta 13066

7.2.2008 7:25:12
Holky, vy jste některá z Ostravy a nebo někde blízko, že se srážíte tam? ;) Tak to bych se k vám možná někdy přidala, jestli vám to nebude vadit a hlavně, když bude čas. R^ Bych okoukla váš plínkový arzenál a nasbírala nějaké rady a zkušenosti. ~j~
inishkea + 2 lupínci 24955

7.2.2008 7:17:17
Háháhá.. soutěž o znalosti Cimoriliný domácnosti. :-D :-D Nový look je moc pěkný, takový předpřipravený na e-shop ;) 12,00 smolím poníženou supliku. ~k~

AD vlňáky mám samodomo pletený ze zlatíčkový a nekoušou, ale jsou už echt zajetý.
Jinak na Zlatíčku je galerie, kde jsou i kombinace, lemy z merina. Určitě to jde i jen z merina nebo vlny superwash, musí se to ale řádně a několikrát impregnovat. Venku pletou z jakékoliv 100% vlny a hlavu si tím nelámou. Mě třeba protékají longies, jinejm ne... Asi bude i rozdíl v jednotlivých impregnacích, je to děsná věda. Někdy to mám pěkný, někdy mastný.. ty na omak "mastný" líp držej.~j~

Ivana
  • 

Dotaz

7.2.2008 1:53:16
Ahoj holky,
urcite nejsem prvni s timto dotazem, ale rada bych zacala pouzivat latkove plenky u meho druheho mimina, ktere se narodi v cervnu. Zacala jsem asi pred dvema tydny patrat na internetu, ale ten vyber je tak obrovsky, ze z toho mam hlavu jako patraci balon : )Tak jsem si procitala asi sto prispevku zpatky na vasi diskusi, ale vy snad mluvite cizim jazykem :)))
Muj dotaz je takovy, jake a kolik plenek budu potrebovat asi tak do pul roka mimina? Pak myslim, ze uz budu vedet vic a budu prikupovat z vlastni zkusenosti
Asi jsou nejlepsi na zacatek frotacky? Vim, ze odpoved je tezka, kazda mate jinou zkusenost, ale me jde asi hlavne o to mnozstvi v prvnich 6 mesicich a jake jsou nejlepsi na noc?
Diky moc
Skapik,Ráďa93,Hanek97,Maty06 59775

Re: A je toooo:)))))))))))

7.2.2008 0:47:35
jupiiiiiiiiiiii
budeme soutezit :-)~j~
modrej obláček 21863

A je toooo:)))))))))))

7.2.2008 0:23:18
Tak holčiny, seděla jsem nad tím do teď, ale mám toooo! Konečně jsem přestěhovala stránky a spustila soutěž! Bacha, začíná až zítra v poledne, abyste někdo nepsal dřív:)))

www.latkovani.cz
[<<Předchozích 820] Názory 821830 z 39013  [Dalších 38183 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.