Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| *S | 15300 |
Re: .6.2.2008 21:52:58
A v piatok nebudete náhodou pri Future, Dandy, Skapi? Alebo v sobotu pri Dome kultury? To sú moje časy v Ostrave. No a potom tá ZOO, ale ktovie ako vyjde počasie, tak aby som náhodou neprišla o možnosť mať už plienky doma v predstihu.
![]() |
| Dandy+Vojtíšek a 3 Mušketýři | 27764 |
|
|
.6.2.2008 21:52:47
Holky jedna neplínková ...te´d jak se žádalo o rodičák nově - muselo se i znova o přídavky?? Ty jsem podávala v září ... a dneska mi přišel rodičák a přídavky ne (chodí mi to vždy naráz naúčet) ... přitom mi nepřišel dopis, že by mi je třeba neměli dát nebo tak ...
|
| Želvíra | 73955 |
|
|
Re: Příze FILI6.2.2008 21:51:51
No jo, tak my budeme mít pro jistotu růžovou i oranžovou
a oranžová je nej- mýho manžela . Já myslím, že to kousat nebude, ty moje vlňáky taky kousaly po upletení, ale po lanolínu vůbec.Já se teda přiznám, že do tý lázně nedávám šampon, jen ten lanolín rozpustím v hodně horký vodě, a za občasnýho promíchání nechám vystydnout. Vlňáky jsou sice lepivý, ale ten lanolín se do nich pak vsáknul nebo co... Prostě se mně nelíbilo lejt tam šampon, tak jsem se na to vybodla ![]() |
| Dandy+Vojtíšek a 3 Mušketýři | 27764 |
|
|
.6.2.2008 21:51:14
Jasně že plíny dorazily ... Skapi už pytlíkuje a zítra to veze k nám a tady to doděláme a pošlem :) těšte se na Ježíšky :)
|
| Klár@ | 18353 |
|
|
Re: Příze FILI6.2.2008 21:45:48
Jé, to mě vůbec nenapadlo, zakoupím a vymáchám, to bude príma bez kousání- já myslela, že je to kousání proti zimě- takový zahřívání škrábáním těch kousanců
![]() |
| Bargottka,Šimi07,Madlenka09 | 75715 |
|
|
Re: Příze FILI6.2.2008 21:44:47
Skapi, ahoj, co Slovak plíny, dorazily? Mám vlňáky ze zlatíčkovské české vlny a mám pocit, že hryžou. Furt malýho studuju, jestli není rudej, zatím nic nevidím, tak přemýšlím, jestli ty lemy neudělám z merina. Ty máš nějaký nemerinový a přesto nehryzající?
![]() |
| Skapik,Ráďa93,Hanek97,Maty06 | 59775 |
|
|
Re: Příze FILI6.2.2008 21:30:05
Inish
cernou plinu mela kdysi Cimoril ))oranzove 100% bavlnene puncochacky jsou exkluzivni podpultovka ![]() ![]() ![]() jupiiiiiiiiiijinak vlnyky muzou byt treba cele zlatickove a nebo Sportove z ddjd.cz a nehryzou )lanolinovy nalev se da delat i z obyc lanolinu ,macham v tom merino teplacky a na skrabave nory by 100 % zabral![]() |
| Petra, syn 2,5let, TP03/08 |
| • |
Re: Příze FILI6.2.2008 21:24:25
Inish, chci se zeptat na Tvoji zkušenost s nápletama u vlňáčků. Je potřeba ji dělat z merina? Nebo je třeba ta Exclusive nebo zlatíčkovská česká OK na celé včetně nápletů. Díky.
|
| Barbuschka | 60578 |
|
|
Re: Příze FILI6.2.2008 21:22:20
Inish, po barevnych pletenych vlnacich na leto take touzim, muzu se pridat? Kolik klubek je potreba na jedny? A pletou se z toho jen lemy, nebo kdyz to hodne nalanolinuju, muzu mit z toho cele? Diky moc.
|
| inishkea + 2 lupínci | 24955 |
|
|
Re: Příze FILI6.2.2008 20:49:59
Kláro, fakt zkus ty Nory nalanolinovat. Ne teda jako vlňáky, to by jsi měla norskou pláštěnku, ale nějaký ten prací prostředek s lanolinem a uvidíš.
Skapino, ty můro hnusná.. ![]() kde jsi zase urvala oranžový štrample? Doufám, že ty tvý úúžasný flízáky budou i oranžový. Líbily by se mi i prošitý, jako dýně... jo a dneska jsem v IKEA viděla černej saxan a černou flízovou deku.. he he, plínuše morbiďáčky. To mám z toho, že v noci nespím. Smrá..pardon mimino spalo až od půl čtvrté do půl sedmé a celý den bylo veselé, na rozdíl od své matky. ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.