Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Medlina (Matýsek, Hanulka) | 28819 |
|
|
Re: ,,,6.2.2008 15:17:36
Aha, tak Lia už to stihla za mě :)
mám tu krabičku - tak může se už od ukončeného jednoho týdne věku a je to směs na přípravu rehydratačního roztoku určeného k dietnímu postupu při průjmových potížích. dávala jsem to Hanuce po lžičkách, ale jak jsem psala, moc jí to nejelo, tak to nechala volně druhým koutkem vytýkat :) |
| Liaa | 29716 |
|
|
Re: ,,,6.2.2008 15:10:43
Henri, nám taky v podobném případě doporučili Kulíška, je to "zavodňovací" roztok, info třeba tady:
http://www.lekarna.cz/kulisek-sacky-10x6-6g/ |
| Henri Ani/Toni/Šíša/Miki | 4747 |
|
|
Re: ,,,6.2.2008 15:08:45
Medli, díky. A co je Kulíšek?
Nejhorší je (pro psychiku), že máme jedno auto od pondělka do pátku v servisu a druhé tam šlo dnes, taky do pátku. Včera jsem si ho s manželem složitě půjčovali. Takže kdyby bylo nejhůř, musím si asi zavolat rykšu . |
| Dandy+Vojtíšek a 3 Mušketýři | 27764 |
|
|
.6.2.2008 15:07:00
Henri - celá moje rodina (brácha, švagrová, neteř, synovec) těd tuhle "nemoc" měla - držte se - je toho plná republlika a hlásili že je to už i v Polsku .... Nejmladšímu členovi bylo zle jako prvnímu - má rok a půl ...řešilo se to taky jen smektou a pak den asi hylak kapkama - nic moc jiného proti tomu není, protože to je taková divná infekce ... oni teda neměli horečky ale zvraceli k tomu průjmu a bolela je každá kost v těle a měli zimnici ... druhá neteř od včera ale zvrací a má 40 horečky ...takže ... děs.
|
|
|
Re: ,,,6.2.2008 15:03:31
Ahoj henri,
ted po Vánocích jsme taky prodělali celá rodina nějakou střevní potvoru, já s manželem průjem a zvracení, Matýsek nejdřív zvracel, pak týden teplota a řídká stolička, Hanulka (v té době dva a půl měsíce) měla teplotu a průjem. Taky jsem měla strach a volala Dr., protože nakonec už z Hanulky tekla jenom zelená voda... Nasadili jsme Kulíška, že je na zavodňování organismu a může se už od 14dnů věku, ale moc jí to nejelo. Ale já měla aspon pocit, že něco dělám. Naštěstí to trvalo jen jeden den - ani ne těch 12 hodin... tak taky moc držím palce!!! a pevné nervy |
| Henri Ani/Toni/Šíša/Miki | 4747 |
|
|
,,,6.2.2008 14:54:11
Holky pomoc, mírně neplenkový...
Už přes týden se celá rodina trápíme s nějakým střevním bacilochem. První začala Tonička, za dva dny Anička, pak manžel, teď já. Vždy jsou na začátek dva dny horečky, bolesti kloubů, hlavy, pak průjem a pak to končí. Jediný Šimon zatím odolává, ale nevím, jestli se s ním něco neděje. Snad mi poradíte, jestli s tím máte nějakou zkušenost. I v látce se mi celý pokadil od hlavy až k patě, to se mi ještě nestalo, prosáklo to až na povlečení, všechno peru. Detto jako kdysi s holkama v jednorázovkách. Je veselý, hraje si, pije, ale pro jistotu jsem volala dr., co mám nasadit preventivně, kdyby náhodou. Řekla pytlík Smecty rozdělit na 3-4 krát za den, po lžičkách černý čaj, kdyby měl už průjem, tak rýžovou kaši bez mlíka (i když zatím nepřikrmuju). Kdyby bylo nejhůř, měl horečku, nepřijímal pití, zvracel a měl průjem, tak jet do nemocnice. Déle než 12 hodin by to bylo nebezpečné. Snad to nebude až tak zlé, ale pochybuju, že by tomu úplně unikl. Sice kojím, takže nějaké protilátky mu dávám, ale taky jsem s ním v těsném kontaktu, takže určitě ho v sobě má a nevím jak zabojuje. Představa, že by se cítil tak jako já teď mě děsí. Takže poučená jsem, ale neměl z vás někdo něco podobného s mimčem? A co jste dělaly? Je mu přesně 6 měsíců. |
| *S | 15300 |
Re: .6.2.2008 14:49:38
Romanka, tak to ja si ešte asi neivne myslím, že to zvládnem. Ale Damianek je ešte maličký, viem, že existuje ten nadhod (to sú asi tie koniny, čo popisuje tvoj manžel, že? ) a na to som si netrúfla. Ale Ráchelka už je predsa len dosť veľká na to aby to nejako vyšlo. Ale keď budeš vedieť, kedy dula príde, daj mi vedieť, možno sa mi podarí prísť. Predviedla by som aj nejaké plienočky a poradila. Rozhodne by som na tvojom mieste nezačínala celou sadou jednej značky.
Mrkni na Dandine stránky, aj včera som sem dávala odkaz. Tam je to pekne popísané, vysvetlené, zdokumentované. A keď som si kúpila prvé vlňáčky, bola som s dievčatami v nemocnici a dávala Pampersy. A tak som ich tam obdivovala, že som vlňáčky natiahla na ne.aby som mala aspoň trochu dobrý pocit. DOma som šťastne zabalila zase do látky. ![]() |
|
|
Re: .6.2.2008 14:33:33
Jejda, já nevím, jak se ta ulice jmenuje, je sestra z Jihlavy? Je to ulička, co vede od Quelle dolů k prodejně kočárků Veronika a je to krámek naproti zdravé výživě :) Snad je tam dost orientačních bodů :)
|
| Klár@ | 18353 |
|
|
Re: .6.2.2008 14:11:55
Teda, to je parádních zvířátek! To poslední psisko je výmarská ohařka?(doufám, že mám správně napsané) Bezchlupatý potkan mě taky zaujal, ale já to mám jednoduchý- skoro všeho se bojím- myslím na to sahat, že mě to kousne nebo jinak ublíží, tak dokud dcera nebude intenzivně otravovat s něčím konkrétním a nebude schopná se postarat, zůstanu jen u tatína a holčiček- mazliví a hraví jsou všichni dost
![]() Ta testovací velur sada má plínky, na které jsem se tu ptala a holky psaly, že jsou nízké, že je prodávaly... My máme deutera 3 a je žůžo růžo- sice už 3 roky a novější barvičky jsou hezčí, ale už to s ním doklepem k tomu šátek vatanai4,5m. a babyvak, který jsem jen vyzkoušela je už pryč ![]() |
| Lagi + Týna 9/07 + Marek 8/09 | 57865 |
|
|
Re: .6.2.2008 14:04:52
Medli, prosím tě, kde jsi kupovala ty design sock? Zaúkolovala bych ségru
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.