| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Plenky látkové

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 950] Názory 951960 z 39013  [Dalších 38053 >>]
Klár@ 18353

Re: .

6.2.2008 7:57:45
Afrodite, při registraci máš možnost si vytvořit svou vlastní stránku, kam můžeš do fotoalb vkládat svoje fotky.Dostaneš se tam z hlavní strany rodiny.Jak je to se stránkami látkovek neporadím:-)
Afrodite.s 70802

6.2.2008 7:50:29
holky, prosím prosím, jak to tu chodí jinak než diskuze :-) kam si můžu dát svoje fotky? do deníčku? hm?~g~
Klár@ 18353

6.2.2008 7:12:15
Taky se mi moc líbí,uvažuju o nich na léto a čekám, až budou mít zase i bambusky BBH, abych to sfoukla jedním vrzem.Nedalo mi to:-) Dneska se jdu chlubit..minulý týden mi došly BBH vlňáky fialové Mka a naše skoro 5.měsíční slečna je měla ehhhm tak tak a krátké.Tak šly zpět a dneska došly Lkové oranžády-už aby bylo léto,jen k tričku,paráda.Právě se čvachtají v lázni a tady je modelka:
Klár@ 18353

6.2.2008 7:06:45
Dobré ránko!

Tý jo, Inish a já si zrovna říkala, že snídaně o půl sedmé je drsná-tož jsem ráda, že né ve tři:-)Díky za mail.
Tak my jsme koukám břídilové největší, protože až na pár přechodně ubytovaných a zase vypuštěných šneků doma krom dětí a tatína pusto prázdno:-)
Skapi, jestli obě myslíme na Emmi ty samé gatě- oranžové- jsou to fakt vlňáčky:-)Od BBH pul má myslím růžové, ale vlastně je to šumák- stejně je potřeba komentář od Peřinky:-)
inishkea + 2 lupínci 24955

6.2.2008 3:00:26
Tak dítě spalo přesně hodinu... a teď tu vesele haleká a řve "háám" Jen já můžu mít dítě co chce ve tři ráno snídani. :(

Plazi to je moje, my jsme teda břídilové, máme jen 8 morčat a králíka. Chtěla jsem chameleona a činčilu, ale muž zatím odolal. Želvu mi slíbil, protože se blbě sháněj, je pruda s papírama, tak doufal, že neseženu.. chá chá. V létě ho překvapím.
Želvíra 73955

6.2.2008 0:07:24
A už do toho blbýho alba nenacpu ani želvičku, nějak to stávkuje, a zrovna jsem našla takový pěkný... No nic, zkusím to zejtra :(
Želvíra 73955

6.2.2008 0:06:08
To ještě jde, byla jsem u kluka, co doma chová opice:-©, měl je v kuchyni, v ložnici, no všude a kromě toho mraky jiný havěti :-). Želvy aspoň nesmrděj, neřvou a nedělaj bordel :-D
Dandy+Vojtíšek a 3 Mušketýři 27764

.

5.2.2008 23:51:48
My máme psa, kočku, 4 andulky a legouše - ten bydlí v šatní skříni :-D manžel sice strašně nadával ale udělal mi z ní terárko :-D ...děsně ho sice otravuje že mu zabírá půl obýváku, ale přece ho nedám do pokoje když je v terárku sám :) musí na mě vidět ...pes a kočka je u mě - andulky jsou spárované tak můžou být v pokoji - "žabák" ne ;) .... a želvu by asi nerozdýchal ale třeba ho ukecám R^
Želvíra 73955

5.2.2008 23:41:20
My už asi nic jinýho doma chovat nemůžeme, máme jen želvy a potkana bez chlupů, ten se ještě vešel...
Želvíra 73955

5.2.2008 23:36:52
Jasný!!! Už si asi budem muset psát rezervace R^, manžel je docela šikovnej, tak pak ti dám odkaz na webkameru, až se bude snášet a pak jsme ji taky měli u mrňat, aby si lidi mohli vybrat tu svoji ~s~~s~~s~
[<<Předchozích 950] Názory 951960 z 39013  [Dalších 38053 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.