| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Ubrousková technika

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1000] Názory 10011010 z 2295  [Dalších 1285 >>]
Markéta - Verunka a Daneček 16351
29.11.2005 18:23:26
Klári, peníze jsou převedené. Díky moc. Na ubrousky se už těším :-)

Holky, ještě jsem se chtěla zeptat, když chci dělat hodiny - asi tyhle: http://www.easy-shop.cz/inspirace/scripts/podrobnosti.php?IDZ=635
Jak děláte čísla? Dají se třeba někde sehnat samolepky nebo tak něco?
Markéta - Verunka a Daneček 16351
29.11.2005 18:13:54
Janni, obrázky došli včera. Díky moc, ale rovnat se rozhodně chci. Prosím pošli adresu. Platila jsi poštovné, tak aspoň Verunce čokoládu nebo tak něco.
Michelle a Jakub 7/03 25811
29.11.2005 16:17:05
Kláro super,moc moc díky,my ještě vajíčka nekupujeme,tak je vůbec neznám.
Princezny by byly pro neteř,ale ti Púáčci atd. budou naši,tak doufám že budeme mít štěstí :o))
Janna + 2 berušky 22270
29.11.2005 13:42:54
Holky, tak jsem tu zase s prosíkem :o) Nemáte některá zkušenost s ubrouskováním, ale na kabelku? :oD Je to taková normální omyvatelná kabelka od nějaké drogerie, víte, co myslím, když po ní přejedete nehtem, tak to jako zabzučí :o) Netuším, jak na to - jako normálně nebo jako na textil? Dělám oboje, ale u obojího mám pocit, že se mi to musí odlepit.....prosím, prosím, díky za jakékoliv zkušenosti.

Markéto, došlo? Zpáteční adresu jsem záměrně nepsala, aby ses nechtěla rovnat :oD

Princeznovský vajíčka kupujeme taky, ale většinou máme chlapy :o( a běda, kdybych jí nějakou princeznu sebrala a nalepila na obrázek, tu by ranila mrtvice! :o)
Iva, Adámek 12/03 35203
29.11.2005 13:30:08
Ahoj Dášo,
děkuji za odpoveď. Já většinou vše nažehluji (mimo malých motivů). Mám radost, jak je to krásně rovné. Pak to přelakuji a je po radosti. Koupim si ten lak ve spreji a určitě to zkusím.

Děkuji
Iva
rascal-ka 15516
29.11.2005 13:11:53
Marťo, nejsou to Kinder vajíčka, jsou to vajíčka, která vyrábí italská firma Zaini a figurka je v KAŽDÉM VAJÍČKU!!! Na našem trhu jsou 4 série: Medvídek Pú, Disney Princezny, Mickey mouse a Kačer Donadl.

Já sbírám Púáčku a Princezny:

V Itálii už je v prodeji další série Púáčků, ale k nám zatím nedorazila :o(

Dáša + tři ( pět dětí) 14291
29.11.2005 12:49:02
Myšáku - jj.I já dávám lepidlo až přes ubrousek.Teda vždycky jsem to takhle dělala a nikdy mi nepřišlo na mysl ho dávat pod,když se stejně prosaje.

Pak písni,jak jsi tvorbu zvládla.

Dáša
Myšák*** 31646
29.11.2005 11:28:50
Dášo, díky, to je opravdu nádherně podrobný popis, to bych mohla zvládnout.
S tím květináčem, to nedávno vysvětlovat Výtvarník na Dámě, fotil tam i postup. Opravdu prý dává lepidlo až přes ubrousek a ne pod něj a prý to vypadá líp !!! Tak to taky zkusím.
Dáša + tři ( pět dětí) 14291
29.11.2005 11:09:39
Myšáku - vůbec se neboj a jdi směle do toho :o)))

Popíšu Ti postup a toho se řiď.

1. bílou( světlou) destičku na kterou budeš dávat ubrousek natři lepidlem na ubrousky a nech ÚPLNĚ uschnout.Jí to nechávám přes noc.

2.Na destičku polož barevnou vrstvu z ubrousku.Ty bílé dej pryč a nech si je třeba na utírání nosu,nebo štětců.

3.Na ubrousek polož pečící papír.

4.Žehličku ( né napařovací ,ale obyčejnou,nebo s vypnutým napařováním) nahřej na bavlnu,nebo o maličko míň a asi 5x pěkně přežehli celou plochu ubrousku.

5.Klidně můžeš sundat pečící papír - skutečně se nepřilepí a to ani kdybys ho na ubrousku z nějakého důvodu nechala déle.Já ho sundávám hned po žehlení.

Co se týče krabacení při lakování,tak to je dle mojí zkušenosti takhle:Když lepím štětcem,lakuju štětcem lakem Sportakryl.Když přižehluju, lakuju lakem ve spreji - ten koupíš v každé lepší drogerii a stává kolem stovky.Nelakuj štětcem zažehlené,protože pak se Ti to skutečně nakrabatí.

Dáša
Myšák*** 31646
29.11.2005 11:05:26
děkuju za odpověď, já jsem taky začátečnice. Taky jsem slyšela, že někdo třeba na květináč lepidlo nedává, ale dává ho až přes ubrousek a prý to drží a nekrabatí se , to chci taky zkusit.
[<<Předchozích 1000] Názory 10011010 z 2295  [Dalších 1285 >>]

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.