Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jitka a Matyášek | 9398 |
|
|
28.11.2005 19:30:26
Já bych byla víc pro 22.12., ale jinak je mi to taky jedno.
Kláro, kde jsi sbalila třetí dítko? :-))) JJ |
| rascal-ka | 15516 |
|
|
28.11.2005 19:18:25
Ahoj holky, tak abyste věděly, že jsem konečně vzala zimu na vědomí, vkládám důkaz ze včerejšího sáňkování.
![]() Už jsem dokonce sehnala korpus na adventní věnec, sice už nestihnu první svíčku, ale to neva, zápálím obě najednou :oD. BRŇANDY - mě je ten termín taky celkem jedno, takže nějaký zarezervujte a oznamte datum :o) Marťo, už jsem na to odpovádala Markétě, figurky jsou z vajíček a koupíš je skoro v každém supermarketu. |
| Dáša + tři ( pět dětí) | 14291 |
|
|
28.11.2005 17:46:57
Jitu - mě se hodí obě data.Takže to nechám na Vás ostatních.
Marťo - tak to už asi nepřijde.Už je to myslím docela dlouho od odeslání.Nebo budeš takový ten případ co se o tom pak píše v novinách v rubrice Kuriozity.Jako že dopis dorazil po pětatřiceti letech k adresátce.Je to stará paní, a na tuhle zásilku čeká celá léta a těší se jak si vytvoří obrázek. Néééé fakt mě to štve - jen jsem se teď snažila trochu zlehčit situaci. Dáša |
| Jitka a Matyášek | 9398 |
|
|
28.11.2005 16:12:18
Ahoj Dáši a ostatní Brňandy!
Já bych navrhovala srazík v pátek 16.12. nebo až ve čtrtek 22.12. (to už budeme mít napečeno a nazdobeno :-))jako vždycky v 10h. Můžete, hodí se vám to? JJ |
| Michelle a Jakub 7/03 | 25811 |
|
|
28.11.2005 16:10:27
Dáši,tak ubrousek fakt nepřišel,pošta jedna z....
Jak se máš,co dětičky??? :o))) |
| Dáša + tři ( pět dětí) | 14291 |
|
|
28.11.2005 15:38:50
Zdareček holky - koukám, že jste tady za tu dobu co jsem se za Váma nedostala pěkně nakecaly :o)))
Už je stanovené datum dalšího Brněnského srazíku??? Mohla jsem to přehlédnout,což by mě moc mrzelo. Jo a taky bych Vás chtěla pozvat na 7. a 8. prosince dopoledne ( k nám do Mateřského centra Klokánek v Brně na Lesné ( Nejedlého 13 - areál Mateřské školky). Budeme pořádat již tradiční VÁNOČNÍ JARMARK .Šikovné maminky( klidně i Vy) si tam mohou donést svoje drobné výtvory a prodat si je. Vloni jsme s holkama vyrobily třeba : sisalové ozdoby,textilní hračky,perníky,decoupage,trička na 100 způsobů zdobená,malované vařečky,svícínky,kreslené obrázky,vánoční ozdoby z přírodnin , malované hedvábí a mnoho dalších věcí. Nečekejte teda žádný nával kupujících, ale určitě se setkáte s báječnou vánoční atmosférou a donakoupíte si v klidu pár pěkných dárků a třeba i něco tržíte.Fakt to stojí za to.Jo a prcky vemte s sebou. Dáša |
| Pheob | 34975 |
|
|
28.11.2005 15:14:43
Prosim, prosím, neměla byste některá na výměnu ubrousek s motivem mapy, zebří pruhy? A ještě bych měla otázečku, zda existují ubrousky s písmenkama nebo rovnou celýma jménama.díky
|
| Iva, Adámek 12/03 | 35203 |
|
|
28.11.2005 13:40:50
Ahoj Marťo,
díky za odpověď. Iva |
|
|
27.11.2005 21:44:34
Ještě musím dodat,že Lionka má opět vše super,fakt moc krásný :o)))
Kláro, obrázky jsou moc krásný.Kde bereš prosím ty malé postavičky princezen?? V Čechách asi ne,viď???Ta váza je taky super,zrovna včera jsem si koupila ten ubrousek s fialkama. |
|
|
27.11.2005 21:39:38
IVO,ty zvonečky jsou super,i ten obrázek k tomu :o))
Ty plechovky lakuju celé Sportakrylem a ubrousky se mi moc nekrabatí. Myslím,že je to tím,že je ten Sportakryl takový hustší. VERI,ty Vánoční dekorace se ti moc povedli,moc pěkné :o))) Srázek v Praze. My jsme taky nemocní,tak nám to vyhovuje později,ale asi nebudu mít hlídání :o(( |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.