| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Ubrousková technika

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1040] Názory 10411050 z 2295  [Dalších 1245 >>]
néni 24998
27.11.2005 16:20:02
Ivo - jsi také moc šikovná. Zvonečky jsou nádherné.
néni 24998
27.11.2005 16:19:05
zdravím tvořitelky :-)
teda holky, ty plechovky jsou moc pěkné. Též i slupovačky jsou hezké. Já také trochu tvořila. Letos jsem na vrata dala zvonky a věnec jen na stůl. Na zvonky mě tu teda naladila Myšák s myškama, tak jsem to trochu obšlehla. Zde je výtvor:

a zde veneček

ráda budu zase obkukovat. Ty plechovky se dělají normálně krylovkou?
Markéta - Verunka a Daneček 16351
27.11.2005 14:28:08
Ahoj, teda koukám na vaše výtvory, jsou nádherný, jste šikulky.
Já jsem teť řádila spíš se slupovačkama va sklo, aspoň se mohla zapojit taky Verunka.

Iva, Adámek 12/03 35203
27.11.2005 13:23:26
Ještě jeden obázek

Iva, Adámek 12/03 35203
27.11.2005 13:21:14
Marťo,
plechovky jsou moc hezké. Chtěla bych se zeptat, jestli lakuješ i motivy. Já když je přelakuju, třeba na květináči, tak se "zkrabatí". Nevím, co s tím. Poradíš mně, kde dělám chybu? Díky

Zdeňko,
Adámek je nemocný. Mně by se to hodilo třeba příští víkend, kdy budu mít hlídání.

Konečně jsem doděla pár zvonečků.

>

Více na rodina.cz/hadam

Iva

Lionka 8937
26.11.2005 12:47:45
Marťo-jestli si dobře pamatuju,tak Eldorado dříve bralo právě od Žubora-a ten má rámečky úplně nejlevnější,ale také ne příliš do hladka zpracované (oboustranně) a taky se mi při poslední dodávce stalo,že po umístění u topení mi začaly dosychat=tzn. že se vytvořily škvíry se spojích-musela jsem zakytovat)-hodí se tak na opískovaní a pod. techniky a nebo DODO(=dodělej doma).Je chyba Eldoráda,že na on-line shop webu neupřesnili kvalitu nabízených rámečků a tím pádem kupci očekávali něco jiného než jim přišlo v balíku-tím pádem jsou od dalších objednávek odrazeni.Vím,že teď si našli jiného místního truhláře a jeho kvalita práce je vynikající.

Romčo-já právě taky brala dříve od vyuč. truhláře,kam jsem si jezdila osobně, a cena byla dvojásobná jak od Žubora,ale kvalita stejná(jen snad dřevo bylo tvrdší-ale na tom mi nezáleželo)-takže ani vyuč. truhlář nebyl zárukou spokojenosti.Taky je problém,že za nízkou cenu není ani moc lukrativní pro truhláře dělat rámečky-třeba mám v rodině příbuzného,který se léta věnuje truhlařině,ale za 50,-Kč za rámeček by se vůbec nenamáhal.
Michelle a Jakub 7/03 25811
25.11.2005 22:32:01
Omlouvám se za tak velké formáty,nějak jsem to málo zmenšila :o))
25.11.2005 22:31:00
Ahoj Majdo,
já plechovky dělám.Nejdřív na ni nanesu barvu(Balakryl)menším kouskem houbičky
na nádobí,většinou tak dvě vrstvy.Potom nalepím ubrousek a nakonec celé přetřu Sportakrylem.
Posílám fotečky

25.11.2005 22:21:44
Lionko,
já když si objednávala,tak tam měli rámečky které tam ted nemají.
Byli to ze dřeva na 1/4malého ubrousku za 23,-atd.,Všechny byli až kupodivu levné.
Každy má nějakou chybu,odštíplé dřevo,vykukující hřebíčky ze stran(ze všech čtyř),
nedoléhající spoje,takže tam jsou mezery :o(( Pak jsem si objednala jeden velký rámeček
na celý ubrousek a tam je 1,5cm díra po suku.No prostě,jak jsem se na rámečky moc těšila,
tak mi pak trochu stvrdl úsměv.
Lionko,
ty rámečky z MDF,vypadají dobře,ale teď už nějak nemám odvahu :o((
Romana, 2 holciny 2981
25.11.2005 21:15:52
Ahoj holky,

koukam, ze resite ramecky...k tomu vam moc neporadim, protoze je z on-line shopu neberu....nejlepsi je asi opravdu sehnat si sikovneho truhlare a domluvit se s nim na presnych rozmerech...ale musim potvrdit, ze jsem jednou mela podobny problem, ramecek byl o cca 1,5 cm uzsi nez bezne a sup, uz byl problem...je to k vzteku...

@Carolina

prosim te, vydrz jeste ted o vikendu, dneska jsem se k tomu nedostala....ale slibuju, ze se o vikendu podivam:-)

PReju vsem krasnou a hlavne kreativni sobotu! R.
[<<Předchozích 1040] Názory 10411050 z 2295  [Dalších 1245 >>]

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.