| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Ubrousková technika

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1050] Názory 10511060 z 2295  [Dalších 1235 >>]
da-da-
  • 
25.11.2005 20:47:09
Carolina: mám ubrousek s růžema, ubrousek je žlutý, v každém rohu jsou 3 světlé růže (růžový střed přechází do takové béžovo-žluté). Pokud máš zájem, napiš mi na ma.tysek@seznam.cz, já bych Ti ho zítra vyfotila a fotku poslala - teba to bude to, co hledáš.
Lionka 8937
25.11.2005 20:20:24
Marťo- já si před týdnem objednala z Eldorada rámečky na 1/4 ubrousku a jsem naprosto spokojená.byly to tyto:
-z MDF za 40,-Kč-jsou nááádherné,opravdu kvalita vynikající
-pak tenké ze dřeva za 35,-
S oběma jsem s jejich kvalitou NAPROSTO spokojena
Musím skutečně potvrdit,že s lepší kvalitou za tuto cenu jsme se nikde v ČR nesetkala(ba byly i dražší ale katastrofálně zpracované!!!),a to jsem brala rámečky z Lubka-internetshopping,pak od truhláře,co brávala Majka do Easyshoppu,pak od Žubora a prostě tyto nemají konkurenci.

Co se týká rozměru-tak si musíte dobře rozmyslet do jaké velikosti motiv dáte-je spousta ubrousků co se vejde do vnitřního rozměru 17 x 17cm,jiné se do toho nevejdou a musí mít rozměry 16,5 x 16,5.Nejlépe se vejdou ubrousky do 16 x 16,ale jsou i takové,co se vejdou do max. 15,5 x 15,5 cm! Prostě není ubrousek jako ubrousek-sama mám několikero druhů rozměru,aby se tam ubrousek pěkně vešel (záleží samozřejmě na motivu).Já nemám taky ráda,když jsou vidět mezery sololaku nebo když je motiv z ubrousku jakoby useknutý(temeno hlavy,ruce apod- proto,že rámeček byl třeba malý.
Carolína 32583
25.11.2005 20:18:49
Ahoj Romčo - Romano a holčiny,jsem moc ráda že si se ozvala,potřebuju vyplnit střed ciferníku ve starož.hodinách.Vlastně je úplně celý předělávám.Všechno už jsem sehnala aby se daly opravit a chybí mi pouze ten romantickej ubrousek s růžema - růží.Nemusí být úplně modrý ale nějaký třeba světlounce do béžova nebo růžova a i do modra.Hlavně néé červenej,žádné syté barvi.Na některých str.jsem je už i viděla ale nevím jak si to mezi sebou posíláte a jak se pak vyrovnáváte.Zatim ahoj.
Lionka 8937
25.11.2005 20:09:37
plechovky jste teda ještě nedělala(jen plechový koflík na trávu)-děůám z plastu-úplně jednoduše-nejdříve natři podkladovou barvou a nalep ubrousek,pak přelakuj ;o)
rascal-ka 15516
25.11.2005 17:44:20
Janno, mě ty malý taky nedošly, v dodáku bylo napsáno, že budou dodány později, čekala jsem dva a půl měsíce, pak jsem se ozvala a okamžitě mi dorazily. Kdybych se ale neozvala, tak na ně čekám pořád, pač se mi paní Eva omluvila, že na to zapoměla.

Já už se k Eldorádu nebudu vyjadřovat, nebo se tu opět ztrhne ostrá diskuse s paní Evou.
da-da-
  • 
25.11.2005 17:42:07
Já jsem si objednávala rámečky na INSPIRACI (http://www.easy-shop.cz/inspirace/scripts/index_shop.php) a jsou super. Objednávala jsem 19. a dnes to přišlo.
Michelle a Jakub 7/03 25811
25.11.2005 17:30:34
No,pokud to máme všechny,tak to asi nebude jen jedna várka.
Taky mi neposlali všechny,ted čekám na zbývající.
Na ty první jsem čekala přes měsíc.
Asi si raději koupím dražší a kvalitnějsí :o)))
Janna + 2 berušky 22270
25.11.2005 17:25:19
Holkýýý, tak to buďte rády, že vám je vůbec poslali, mě ty malý nepřišly vůbec, musím tam napsat, kdy že mi je hodlaj dodat, protože už je to dost dlouho :o))))

Jo a zezadu hřebíčky jsou, ale to mi tak neva, jako tam mezera. Tady jsem to sice zakamuflovala třpytkama, ale jinde nevím, jak bych to udělala, jedině barva nebo něco, ale je to zase práce navíc. škoda, sice byly levný, ale jako obvykle - něco za něco. A to je tu mám už dýl, takže nevím, jestli se jim nepovedla zrovna jedna várka.....
rascal-ka 15516
25.11.2005 17:25:16
Marťo, já to mám taky u všech, já tím "větších" myslela, že jsou rámečky větší než ubrousek. A představ si, že já objednávala skoro 50 rámečků!
Michelle a Jakub 7/03 25811
25.11.2005 17:11:25
Jo,ještě píšeš,že je to u těch větších rámečků,já to mám tedy u všech :o(((
[<<Předchozích 1050] Názory 10511060 z 2295  [Dalších 1235 >>]

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.