Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lionka | 8937 |
|
|
24.11.2005 20:04:47
ano -viděla jsem,že existuje minimálně 5 motivů!
|
| Lionka | 8937 |
|
|
24.11.2005 20:04:07
ano -viděla jsem,že existuje minimálně 5 motivů!
|
| Romana, 2 holciny | 2981 |
|
|
24.11.2005 18:05:58
Ahoj holky,
tak vanocni trhy na kterych jsem byla skoncily a mam konecne trosku vic casu. No vic:-), pustila jsem se do darku a vanocni vyzdoby pro me domu, ale uz to neni takovy stres.... Zkusim to vzit poporade:-) Marto, byla jsem na poslednim vanocnim trhu minuly vikend, celou sobotu i nedeli. Trzba byla dost dobra, jsem spokojena:-).Ted mam jeste jednu "privatni" vystavu, uvidime, jestli se jeste neco proda. No, ze sedmi krabic zbyly 2, tak i kdyby se ten zbytek uz neprodal, tak uz to tolik neboli:-). Tulenik, urcite uz ti nekdo odpovedel, ale pridam svoje zkusenosti. Jako podkladovou barvu pouzivam bily balakryl nebo normalni bilou barvu na steny. Ale to je velike baleni, pro tebe jako zacatecnika bude asi balakryl vyhodnejsi. A potom uz dokrasluju nebo tonuju akrylovyma barvama. Urcite jsou drazsi nez treba tempery, ale na druhou stranu jsou kvalitnejsi, vetsinou pocasi a vode odolne, takze je muzes pouzit i pro veci, ktere mas na ven. Ramecky holky naposledy pokud vim kupovaly od ad-astry, mela nabidku tady na diskusi, prolistuj dozadu. Moje ubrousky na vymenu najdes na http://rodina.cz/hazavehovi. Klaro, tak jsem zas po casu jukla k tobe do alba: SIKULKA:-). Carolino, nemyslim si, ze by se s tebou nikdo nechtel bavit. Spis se asi nikdo neozval, protoze nikdo ubrousek ktery shanis nema. Ja se priznam, jeste jsem nekoukala, mela jsem ted docela honicku, ale zitra to napravim a projedu ty moje 4 bedny a dam ti vedet. Starodavne ruze do modra, ze? Jani(s Verunkou), to je prima ze te tu zas vidim:-). Chtela jsem navrhnout to same co Lionka, trosku osmirglovat. Ale chce to hodne jemny smirgl, nekdy staci i kovova dratenka, aby ti to neudelalo ryhy, pak by se zas lepidlo drzelo v ryhach. Dej pak vedet jak jsi dopadla:-). Vsechny zdravim a preju hezky vikend! Romana |
| Michelle a Jakub 7/03 | 25811 |
|
|
24.11.2005 17:18:04
Ahoj Dáši,
třeba ještě dorazí.Další mi raději neposílej,nebo to dopadne stejně. |
| Dáša + tři ( pět dětí) | 14291 |
|
|
24.11.2005 16:42:39
Marťo - to mě teda dost mrzí :o((( naše pošta funguje všelijak,jenom nééé dobře.
Pošlu Ti teda ten druhý co tady mám,slíbila jsem Ti ho,tak snad dojde alespoň ten druhý. Holky - Brňandy - zítra večer jedu do Prahy.Kdo máte objednávku u Marcely( svět.cz) a chcete to dovézt do Brna ( ušetřit poštovné),zavolejte Marcele a domluvte se s ní.Já to když tak vezmu.Pošta funguje blbě,tak jí přeci nebudeme zbytečně živit. Ahojky Dáša |
| Zdeňka + Šimon 12/03 | 22674 |
|
|
24.11.2005 16:36:42
Mně v obchodě poradili Lak na nábytek ve spreji od firmy COLORLAK, ale ještě jsem ho nevyzkoušela.
|
| Michelle a Jakub 7/03 | 25811 |
|
|
24.11.2005 16:27:15
Ahojky,
já používám Sportakryl od Balakomu a myslím,že je na kork.podložky dobrý. Nevím ale co používají ostatní holky,třeba je nějaký lepší. |
| Pamian | 11580 |
|
|
24.11.2005 16:20:33
Ahoj holky, nejdriv ze vseho vas musim vsechny moc pochvalit uz par dni omrkavam vasi diskusi a vsechny ty vase vytvory a jste moc sikovne !!!
A rovnou vas pekne prosim o radu - casto tu pisete, ze se ma neco prelakovat. Rada bych udelala k Vanocum sadu korkovych podtacku a je mi jasne, ze se to necim prelakovat musi, aby to hrnicky ci sklenicky nerozmocily. Ale jaky druh laku se pouziva ? Dneska jsem byla mrknout v obchode a meli tam laku nekolik druhu, treba na drevo, akrylatovy, silikonovy a dalsi. Ktery je ten pravy na decoupage ? A pokud se na to pak postavi horky hrnicek, nebude se ten lak lepit ? Vsem preju hodne dobrych napadu a doufam, ze mi poradite a predem za odpoved dekuji :-))))) |
| Jitka a Matyášek | 9398 |
|
|
24.11.2005 16:17:57
Existuje, viděla jsem ho kdysi na nějakém německém serveru.
JJ |
| Zdeňka + Šimon 12/03 | 22674 |
|
|
24.11.2005 16:08:15
Já jsem pro, ale nějak jsme se nedomluvily, zda se srazíme s dětmi nebo bez nich ???
Holky, existuje ubrousek s Bořkem ?? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.