Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Dáša + tři ( pět dětí) | 14291 |
|
|
22.11.2005 10:00:35
Alili - až budeš na Dama.cz,klikni si na diskuse a jdi do Decoupage.Můj nick je tam Dasak a mám i stejnou ikonku jako tady.Klikni na můj nick a budeš v mých stránkách.Tam už si najedeš na galerii a jsi tam kde chceš být.
Dáša |
| Markéta - Verunka a Daneček | 16351 |
|
|
21.11.2005 23:06:34
Tulenik, moje album je: http://caslavaci.ic.cz/
POkud si vybereš tak napiš na můj mail :-) |
| Tulenik + Luky 2/05+Vítek1/09 | 22145 |
|
|
21.11.2005 20:42:17
mám malého prcka a také chci začít s technikou decoupage a byla bych moc vděčná za pár rad.
Za prvé - jaké používáte barvy jako podklad? U nás seženu jen v Baumarktu akrylové - 1 lahvička - 50ml - 69,90 Kč, což se mi zdá docela dost - jaké kupujete vy? Kde sháníte ubrousky? Pořp. dala by jste mi některá kontakt na svoje album a já bych od Vás odkoupila? Jsem z maléhp města a u nás je to problém:-(. A kde sháníte rámečky na obrázky? Díky moc všem za rady a přeji hezký večer. |
| Jitka a Matyášek | 9398 |
|
|
21.11.2005 20:39:45
Ahoj, nestíhám psát maily, tak aspoň sem :-)
Zatím se prodaly 4 vánoční obrázky a máš u mě 810Kč. Až ti budu posílat balík zpět, přiložím to, jo? JJ |
| Michelle a Jakub 7/03 | 25811 |
|
|
21.11.2005 19:59:56
Romčo,
byla jsi zase na Vánočním trhu??? Nějak jsem to zapomněla kdy :o((( |
| Romana, 2 holciny | 2981 |
|
|
21.11.2005 19:20:16
Alili, tos pochopila spatne. Musis ted pres krakelovaci lak nanest jeste jednu barvu, v tvem pripade tmavsi a ta popraska. Potom ti bude pod tmavou barvou prosvitat ta svetla, cos nanasela jako prvni. NIKDY nepraska barva POD lakem ale barva nanesena NA laku. Treba jeste tvoje vanocni darky zachranis:-).
Romana |
| Alili (Veru 6/02, Kuba 5/04) | 8156 |
|
|
21.11.2005 17:03:02
Já jsem na tmavou desku nanesla světlou barvu a na dobře zaschlou jsem natřela lak, dle návodu. Pochopila jsem to, že měla popraskat ta světlá barva pod lakem, takže by měla prasklinkami prosvítat spodní tmavá deska. A ono nic....
|
| Romana, 2 holciny | 2981 |
|
|
21.11.2005 16:32:57
Alili,
nejak nejsem moudra z tveho dotazu ohledne krakelovani. Nerchau je solidni firma s kvalitnimi vyrobky. Natrela jsi na dobre zaschly lak barvou? Protoze krakelovaci lak samotny ti spodni barvu nepopraska. Funguje to tak, ze predmet, ktery chces krakelovat se natre zakladni barvou, svetlou nebo tmavou. Potom natres krakelovacim lakem, nechas samozrejme poradne zaschnout. A na krakelak se nanasi kontrastni barva, ktera praska. V prasklinkach je videt spodni barva, proto musi byt kontrastni. Romana |
| Alili (Veru 6/02, Kuba 5/04) | 8156 |
|
|
21.11.2005 16:17:23
Holky, nemáte někdo zkušenost s německým Krakelier-lack od Nerchau? Malá lahvička 59 ml za 78,- peněz.
Já natírala jak blázen, těšila se a obo NIC!!!! Prostě jen rovná lesknoucí se plocha!! Je to lak co se natírá na barvu, nikde se nic nepsalo o hustotě, natřela jsem to pořádně barvou, nechala zaschnout a pak 2x lakem, jak psali v návodu. Jsem teda dost naštvaná, chtěla jsem dělat dárky na Vánoce a teď leda prd...! Jaké laky používáte vy? Ojednáváte někdo na www.svet.cz ? Já jsem se úspěšně zaregistrovala, ale měla jsem problémy s naplněním košíku, zaskočilo mě, že se ubrousky zadávají jednotlivě. Nebo je na to nějaký fígl - napřed odklikat a pak zkontrolovat? Dášo, na Tvé album na dámě jsem se nedostala, jak se tam leze? Chtěla jsem si vybrat nějaké ubrousky. |
| macinam | 20024 |
|
|
21.11.2005 16:08:11
jen bych ještě chtěla upozornit, že lak taky nemá rád moc styk s vodou, sice snese docela dost, ale pokud by někdo prostírání pravidelně namáčel, tak nepomůže ani následné pečlivé vysoušení, a lak se oloupe, proto jen otírat vlhkým hadříkem nebo tak nějak :-)
a stejně díky za rady mám už objednaných 20ubrousků a velké lepidlo a dáme se s dcerkou do toho, budem dělat na vánoce babičkám jako dárek kalendáře, budou zdobené fotkama, obrázkama, otiskama ruk a noh a i ubrouskama :-) doufám, že se povedou a budou se líbit :-) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.