Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Myšák*** | 31646 |
|
|
18.11.2005 9:59:15
Tak tenhle ubrousek je asi opravdu oblíbený a to hlavně u začátečníků, já z něj včera dělala dárek pro prababičku k narozeninám - dekorační prkýnko a vařečku.
Markéto, ubrousky jsou odeslány, dostaneš je v pondělí. Jinak princezny a barbíny jdu taky shánět, tak kdys náhodou něco objevila, tak mi dej vědět, objednaly by jsme je spolu a o poštovné se podělily ? |
| Dáša + tři ( pět dětí) | 14291 |
|
|
18.11.2005 8:39:55
Markéto - já všechny princezny získala postupným vyměňováním s ubrouskářkama.Takže radím chodit i na jiné chaty kde se scházení výtvarníci a směňovat a směňovat.
Nebo koukej na zahraniční ubrouskové obchody a objednej si tam.Já bohužel neumím jinak než česky,tak mám smůlu :o((( Dáša Jdu se chystat do Babycafe - zatím tedy ahojte.Moc se na Vás těším. |
| Markéta - Verunka a Daneček | 16351 |
|
|
18.11.2005 8:36:06
Mě teda korek lepidlo vsál taky, ale při zažehlení to bylo v pohodě. Když to bylo suché, tak jsem to lepidlem ještě přelákla a nabylo to vůbec krabaté a krásně to drží. Teda doufám :-)
Irbisirbis, koukám, že tohle je hodně oblíbený ubrousek :-) |
| Naudi | 33463 |
|
|
18.11.2005 7:40:48
Ahojky, taky jsem zkoušela korek, ale musím říct, že mi to moc nešlo. Když jsem lepidlo nanesla a nechala zaschnout, abych mohla zažehlit, stalo se mi, že mi korek lepidlo jakoby vsákl a při zažehlování se ubrousek nenalepil. Je lepší asi nejprve korek nalakovat?
![]() |
|
|
17.11.2005 22:35:22
Já na korek zažehluju a jde to pěkně. Ubrousek pak pěkně kopíruje ty hrbolky na korku, vypadá to jako součást podložky.
Dášo, prosím tě, kde objednáváš ubrousky s princeznama? Já mám jen tančící princezny, ale o jiný nebo pěknou Barbienku nemůžu zavadit :-( |
| da-da- |
| • |
17.11.2005 21:58:32
Poraďte mi, prosím, zkoušeli jste na ratanové prostírání ubrousek přižehlovat - funguje to? Nevadí, že je to hrbolatý? A co na korek? Jde to přižehlit nebo jen lepit štětečkem? Děkuju za odpovědi a přeju úspěšné tvoření!
|
| Dáša + tři ( pět dětí) | 14291 |
|
|
17.11.2005 19:14:07
Myšáku - posílám beruškám dvojitou velkou gratulaci.
Kdybys k těm Bárbínám potřebovala růžičky,tak těch co mám na fotce mám dost. Dáša |
| Myšák*** | 31646 |
|
|
17.11.2005 19:01:47
Ještě se musím jako pyšná matka pochlubit - včera měly moje holčičky první narozeniny, takže v sobotu nás čeká dvojitá oslava.
|
| Myšák*** | 31646 |
|
|
17.11.2005 19:00:31
Dášo, to je snad telepatie myšlenek, dneska mě napadlo, že musím někde najít ubrousky s barbínama, nebo s princeznama a udělat něco pro dceru kamarádky, nejlépe obráze a obal na květník a ty mi sem hned šoupneš super nápad - móóóc krásný.
Korek - taky jsem zkoušla z nouze zdobit staré malé podtácky a dělala jsem to taky rovnou,bez nátěru, ale použila jsem herkules a okolo je vydět, speciální lepidlo na dekupáž ne!Jo a nakonec jsem samo přelakovala. |
|
|
17.11.2005 17:46:53
Zdeňko, já jsem zdobila přímo na korek. Vypadá to hezky v případě, že na ubrousky jsou jasné barvy. Já dávala slunečnioce, ty aspoň podle mě vypadají hezky. Ale teť jsem dělala na korek celou 1/4 ubrousku a to jsem natřela.
Tady ty korkové podložky jsou zdobené rovnou. ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.