| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Ubrousková technika

(?)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 2295  [Dalších 2175 >>]
Markéta - Verunka a Daneček 16351
23.5.2008 12:29:30
Prosím, nemáte některá na výměnu nebo prodej ubrousky s mašinkou Tomášem? Jestli ano, písněte mi prosím do mailu, díky
drahuš
  • 
8.4.2008 20:26:39
nabízím ubrousky-http://www.drahus.estranky.cz/nebo zde-
http://diskuse.dama.cz/diskuse.php?d=3127
mikasss 33123
13.3.2008 21:27:29
Ahojky,
jsem prozatím jen začátečník a momentálně sháním vše potřebné k hromadným výtvorům. Chci si předělat všechny květináče, a že jich není zrovna málo. :-))
Proto bych vás chtěla poprosit o radu. Chci si pořídit nějaký lak (pokud možno nic drahého) a zrovna v nějaké větší plechovce tak, jako jsem si pořídila v plechovce i barvu. Jenže nevím, jaký lak je vhodný pro to, abych do květníků mohla zasadit kytky a přitom tedy ten lak kytkám neškodil. Samozřejmě tím myslím, když květník nalakuju i uvnitř, aby mi nesál vodu. No snad mi rozumíte, co myslím.
A další věc ve které tápu je, že si nechci pořizovat podmisky hliněné (z finančních důvodů) a vy, které používáte i podmisky plastové, poradíte? Zkoušela jsem tu plastovou misku natřít a ta akrylová barva se mi na to moc nechytala. Nešla pořádně zatřít původní barva. Proto bych byla ráda, kdyby jste mi poradily, jakou barvu na ty plastové misky používáte.
Budu moc ráda, když mně poradíte, jakožto zkušené ubrouskářky :-)
A jestli můžu poprosit, kromě názvu laku a barvy na podmisky mi zkuste napsat i jak se to pohybuje cenově.

Díky moc Petra

Ivana
  • 
13.3.2008 19:30:38
Pokud platí ještě Vaše nabídka ozvěte se prosím.
Ivana
  • 
13.3.2008 19:21:06
Ráda bych s Vámi měnila.Pokud máte zájem ozvěte se na muj email.Díky
Jana Perlíková,moc práce 79453
12.3.2008 12:38:41
vyměníte nebo prodáte nějaké ubrousky,na výměnu toho moc nemám,začala jsem nedávno znovu sbírat,máte-li zájem fota pošlu emailem vrdy.perlikova@seznam.cz
12.3.2008 12:30:13
měla bych zájem o nějaké ubrousky,napište prosím podmínky prodeje vrdy.perlikova@seznam.cz
12.3.2008 12:27:10
měla bych zájem o výměnu,moc toho nemám,začala jsem nedávno znovu sbírat,máte-li zájem fota pošlu emailem vrdy.perlikova@seznam.cz
12.3.2008 10:46:51
ráda bych s Vámi nějaké ubrousky vyměnila,ale mám jen pár obyčejných,mohu Vám fota poslat e-mailem,máte-li zájem poslete mi adresu,prodáváte ubrousky nebo jen měníte vrdy.perlikova@seznam.cz
maminka-martinka 54996
25.2.2008 14:10:16
A ještě přidám nabídku. Budu si obědnávat nějaké ubrousky z německého katalogu ....tak že pokud by měl někdo zájem se přidat tak klidně tady je stránka kde se na ně můžete mrknout. Tedy on je to katalog všeho možného né jen ubrousků tak že......je to i s cenama tak se juknite a když tak dejte vědět. www.vbs-hobby.com

P.S.: jo ubrousková technika (Decoupage-Décopatch)= Serviettentechnik
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 2295  [Dalších 2175 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.