| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Ubrousková technika

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1190] Názory 11911200 z 2295  [Dalších 1095 >>]
Romana, 2 holciny 2981
13.11.2005 20:10:32
Marto, diky:-). Nejvic sla stinitka na svicky a osvicena malirska platna a lampy.

Ta sla vazne na odbyt, skoro vsechna jsou pryc. Take vanocni gratulace samozrejme, to uz je klasika. Mela jsem vsechno s vanocni tematikou, byl to preci jen Vanocni trh:-). A dokonce mam i par objednavek, tak to cloveku hned zas o kousek poskoci sebevedomi:-).

R.
Myšák*** 31646
13.11.2005 19:58:08
Ahoj, tak já se taky pochlubím svýmy včerejšímy "fotbalovýmy" dílky, škoda jen, že ten fotbal není častěji. Opravdu nechápu, jak jsem ještě nedávno mohla tvrdit, že krakerování ani omylem o:))))

jo a navíc jsem se zbláznila a protože jdu na nějaký7 srazy, tak si tisknu svoje všechna dílka jako fotky do alba, abych se mohla chlubit, ach jo, ta moje chlubivá povaha a chudák toner o:))))))
Michelle a Jakub 7/03 25811
13.11.2005 19:51:28
Markéto,tak to jsi fakt šikulka :o)) Já si tedy na domalování netroufám.
Ten obrázek se zvířaty je taky super.Odkud jsi,jestli se můžu zeptat??
Jo a vítám tě do spolku mamin závislaček-ubrouskářek :o))
markéta
  • 
13.11.2005 18:53:03
Ahoj Marťo, obrázek je na staré překližce, domalovaný temperami a balakrylem,rámeček lehce opískovaný.
dovolím si ještě jeden obrázek a večer se pokusím založit to album, ale nevím jestli to zvládnu.

13.11.2005 18:19:56
Ahoj Markéto,
je to super,ta hra je skvělý nápad :o))
Ten velký obrázek je na sololitové destičce a domalovaný???
Na to že začínáš,tak jsi šikulka :o)))
markéta
  • 
13.11.2005 18:08:44
Ahoj holky ubrouskářky, také se pokouším o ubrousková díla, sice nejsem ještě profesionálka jako některé z vás ani zatím nemám své album, ale snad se časem k němu dopracuji .

13.11.2005 17:20:47
Dášo,
přišel ti mailík ohledně toho ubrousku????
13.11.2005 16:49:14
Ahoj Romčo,
tak ti blahopřeji k úspěšnému prodeji,vidíš že to bylo ok :o))
Hlavně přeji,aby to bylo příště ještě lepší :o))
Měla jsi vše s Vánoční tématikou,nebo i ostatní???
Co se líbilo nejvíc,jestli se mohu zeptat??
Romana, 2 holciny 2981
13.11.2005 14:07:41
Ahoj holky,

tak mam prvni vanocni trh za sebou, uf:-). Bylo to docela dobry, na to, ze neprislo moc lidi(bylo krasne a nikdo jeste asi pod vlivem slunicka nemyslel na vanoce:-) ), trzba byla slusna. Pristi tyden mam jeste jeden vanocni trh, cely vikend, tak snad se proda ten zbytek. Ale docela me to vzalo, byla jsem dost unavena a zapadla do postele uz v pul desaty:-).

Ad-Astra: myslim, ze to neni v tom, ze bys nemela album tady na Rodine. Vkladam i obrazky z jinych alb nebo www-stranek a jde to normalne. Postup asi znas(), takze v tom bude jiny hacek. Nekdy se to proste nezadari, at delas co delas, clovek by se z toho zblaznil:-).

Zuziku, ty styroporovy koule jsou v podstate strasne jednoduchy. Natres zakladovou barvou, nalepis ubr. motiv, dozdobis akr. barvami a ev. um. snehem nebo flitry apod. No a nakonec pridelas masli a stuzku na zaveseni(o tom se pomerne do podrobna debatovalo o stranku driv). A hotovo:-).

Vsem preju hezky zbytek nedele! R.
ad-astra 22371
13.11.2005 9:32:19
Dáši, moc ti děkuji za vložení rámečku, jsem z toho prostě srna, nešlo to a nešlo, i když jsem to dělala podle tvé rady, možná, jestli není zakopaný jezevčík v tom, že musím mít napřed obrazky ve svém albu tady na rodince?

A ted si Vás jdu přečíst :-)
[<<Předchozích 1190] Názory 11911200 z 2295  [Dalších 1095 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.