Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lionka | 8937 |
|
|
1.11.2005 18:36:01
no ale jak Tě poznat? :o)))
vás šikulek je tolik a já Tě mám zafixovanou za Romana-a ne zari-je pravda,že jsem už na tomto albu kdysi byla(jestli si matně vzpomínám),ale fakt si nejsem schopna zapamatovat všechny nicky jedné osoby :o)))(jo najdu časem to album,se kterým jsem si Tě nevědomky spletla) tak už se nezlob ;o) jo a výtvarník to dělal jen jako zakázku na prodej(on dělá kdeco pro Němce-jako finální výrobek-taky různá světýlka jako Bořek-Stavitel,Slon v cirkuse atp.)-domečky jako polotovar nenabízí,ale tvrdil,že prý je možno je vyrobit za cenu cca 30,-Kč-koukali jsme totiž při té debatě na jeden německý web- on-line obchod s hobby zbožím a tam byl k nabídce za cca 3 EU-no pálka jako hrom |
| Dáša + tři ( pět dětí) | 14291 |
|
|
1.11.2005 17:30:20
Tak hlásím, že to vyšlo a něco malého a milého na olepení přinesu.Těšte se.
Dáša |
| Romana, 2 holciny | 2981 |
|
|
1.11.2005 16:53:25
No Lionko, priznam se, ze se me to docela dotklo. Rikala jsem si, ze se odsud "zname" uz docela dlouho na to, abys o me takhle pochybovala:-). No jo, tak zas vsechno dobry! Jen se zeptam, jak delal Vytvarnik ty domecky? Ty dreveny polotovary nebo je zdobil?
R. |
| Lionka | 8937 |
|
|
1.11.2005 13:55:24
holky-uvolnila jsem ze své sbírky další ubrousky-kdo chce písněte do vzkazíků-album je tady:
http://rodina.cz/mimi : |
| Lionka | 8937 |
|
|
1.11.2005 13:27:12
jé,Romčo-album hezkemalickosti jsou Tvoje?To mne nenapadlo!To se omlouvám,snad se Tě to nedotklo-včera jsme debatily nad tím domečkem Sněhuláček-já to ukazovala jako inspiraci na dámě.cz a ozval se výtvarník,že ty domečky dělal on jako zakázku pro Němce v loni(ukazoval trochu jinak nazdobený a z toho jsem usoudila,že to je nafocená jeho kolekce a autorka toho alba si ji stáhla z netu jako inspiraci. Je fakt,že jste oba mohli být inspirovaní stejným ubrouskem a vytvořili něco hodně podobného (ostatně to není nic nového-spousta lidí dokáže nezávisle na sobě vytvořit ze stejného ubrousku hodně podobné dílko).Nicméně-ta práce je moc hezká a tleskám-Tobě (i jiným,pokud ji tak podobně udělali)-je to velmi nápadité!
|
| Dáša + tři ( pět dětí) | 14291 |
|
|
1.11.2005 12:58:52
Holky odpoledne ve 14,00 hodin zase nemůžu já.Děti mi vstávají tak kolem 16-té hodiny.Ale už se na Vás všechny moc těším a jestli to vyjde,přinesu ukázat( i velice levně odprodat) něco zajímavého na decoupage.
Dáša |
| Jitka a Matyášek | 9398 |
|
|
1.11.2005 12:42:09
Ahoj Marci, díky za nabídku, ale já od Brýdové nepotřebuju nic. Tak na příští srazíku ahoj :-)
|
| Marčelína,Adámek01,Anička08 | 25577 |
|
|
1.11.2005 11:08:46
Ahojky holky, moc se omlouvám, že jsem na poslední srazík nedorazila, ale nebyla jsem pojízdná. Našli se lumpové, kteří se mi vloupali do auta a měla jsem poškozený zámek. Jinak v listopadu určitě dorazím.
Dělám dnes večer objednávku u Brýdové, tak jestli některá něco chcete, tak písněte. |
| Romana, 2 holciny | 2981 |
|
|
1.11.2005 10:48:25
Dasi, staci normalka. A vubec to nepospicha, ja se ted do CR dostanu az na vanoce, doufam:-).Posilam ti jeste jeden mailik. R.
|
| Jitka a Matyášek | 9398 |
|
|
1.11.2005 9:19:39
Holky, já dopoledne nemůžu, musím k doktorovi, nejde to změnit. Nešel by srazík odpoledne? Tak kolem 14h.?
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.