| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Ubrousková technika

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1390] Názory 13911400 z 2295  [Dalších 895 >>]
misu a dva kluci 32115
28.10.2005 20:00:40
Jajo, taky by jsi si mohla uvedomit, ze vsechna cizojazycna slova nemusi pochazet pokazde z anglictiny. Decoupage je napriklad francouzske slovo a znamena vystrihovat. Hlavne jsem nepochopila proc se vlastne vyjadrujes k necemu cemu vubec nerozumis.
Holky naprosto vas chapu, nebot tato metoda je jedna z nejkrasnejsich a ne zrovna jednoduchych. Preji vam hodne skvelych napadu a nenechte se odradit. Misa
Myšák*** 31646
28.10.2005 19:07:45
Ne JAJO, promiň ale ty jsi přímo nechutná lezeš do cizí diskuse a urážíš a pro jistotu se ani nedokážeš přihlásit pod svým nickem,aby jsme tě náhodou nepotkaly jinde co? - to jsi hrdinka o:))))
Ubrousky se tu zbírají za nějakým účelem, ne jen tak. Nazdar
jaja
  • 
28.10.2005 18:55:44
No tak to mas pravdu ze decoupage mi teda nic nerika jelikoz to ani neni slovo v anglictine ... jo tedy je ale tak trochu nejde dohromady co si pod tim slovem vysvetlit !!!
A nemyslim Ti nic spatneho tak nevim proc hned pises ze jsem hloupa .Sama jestli nejsi hloupa ty tak se ptam holek co z toho maji ze to sbiraji a cekam odpoved ze mi to vysvetli a ne ze me tu bude hned nekdo napadat ze jsem hloupa !!! ??
Dany
  • 
28.10.2005 18:27:32
Jájo je vidět jak si hloupá. Prvně než na něco zareaguješ přečti si nadpis diskuse.
Jedná se o sbírání ubrousků na techniku decoupage, která ti zřejmě nic neříká...
jaja
  • 
28.10.2005 18:23:18
Holky nezlobte se ale ted jedna otazka ktera mi vrta hlavou !
Co na tom mate ze sbirate ubrousky ??
Me to prijde jak za komunistu kdyz jsem byla mala a desne me bavilo si schovavt obaly z jidel jako cokolady atd. co jsme meli ze zahranici .
Dneska ziju v Americe a mame tady toho deeesne moc takze kdyz si predstavim ze bych to mela sbirat tak bych asi doma mela pekny bordel a prisla bych si jako socka co schovava veci na jedno pouziti .
Prominte mi ten vyraz ale jenivm jak to jinak rict aby to opravdu znelo jak ja to citim :o)
Myšák*** 31646
28.10.2005 18:13:57
Tak jsem koukala do toho výtvarníka - a ejhle, opravdu to má, hned v pondělí si pro to jedu (od nás je to asi 40 min. autem)a samozřejmě, že jsem si k tomu uděla ještě hodně dlouhý seznam toho co nutně potřebuju, včetně ubrousků. Dášo, díky za tip.
Markéta - Verunka a Daneček 16351
28.10.2005 16:05:01
Dáši, na srazík bych ráda - dokonce moc ráda, ale z Hradce to mám poněkud z ruky :-) Jdu mrknout k tobě do alba naubrousky a pošlu mail :-)
Dáša + tři ( pět dětí) 14291
28.10.2005 15:41:50
Markéto - buď to pošli, nebo se stav na srazík :o)))
A písni mi prosím, co jsem dlužná.

Myšáku - můžeš si to nechat poslat poštou.Roman má obchůdek i na netu( jak jsem už psala).V klidu si vše prohlédneš a během pár dnů to máš doma.Pěkně pohodlně.

Dáša
Myšák*** 31646
28.10.2005 10:30:03
Holky, dík za tipy, nejsem sice z Prahy, ale z Kladna, což je hned za humny, takže hned v pondělí rozjedu pátrací akci po polystyrenu, popřípadě tam vyšlu manžu, bude asi remcat, ale co by pro klid v domácnosti neudělal, že ? (škoda, že je dnes ten st. svátek a budou mít zavřeno) Dám vědět, jak jsem dopadla. Díky
Markéta - Verunka a Daneček 16351
27.10.2005 23:12:58
Dášo, prosím tě, jestli ten Santa byl na mě a asi jo, mám ti ty ubrousky poslat?
[<<Předchozích 1390] Názory 13911400 z 2295  [Dalších 895 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.