Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Alili (Veru 6/02, Kuba 5/04) | 8156 |
|
|
4.10.2005 19:01:03
Tak tady je moje prvotina...
![]() |
| Michelle a Jakub 7/03 | 25811 |
|
|
4.10.2005 18:24:36
Ahoj Dášo,
dík za pochvalu,na srázek bych ráda,ale jsem z Prahy,takže mám smůlu :o(( |
| Dáša + tři ( pět dětí) | 14291 |
|
|
4.10.2005 16:57:10
Marťo - mám od každého ubrousku celý balíček.takže jestli chceš,vezmu Ti ty šípky na další srazík .
Dáša PS: Zapoměla jsem Ti pochválit dílko.Takže chválím dodatečně . |
|
|
4.10.2005 16:04:22
Mám na výměnu za cokoliv užitečného nebo za bonbošku Mon cherry: sadu 5 hrníčku s motivem karet 4 jednotlivé hrníčky přátelskou sadu v originálním balení(dva hrníčky, dva podšálky) přátelskou sadu vybalenou hrníčky Já a Ty na podnose sadu hrníčků s podšálky se zkříženými kladívky (od nějaké důlní společnosti) 4 sklenice s nápisem Doly V.I.Lenina jednotlivé skleničky různých tvarů pečetíko s pečetním voskem s písmenem F Hrníček na bylinkový čaj s děravou vložkou a víčkem na rozdání: plechovky od čajů v různých barvách a velikostech dvě malé teflonové pánve s obracečkami (jsou hodně tenké) sadu hrníčků s podšálky se zkříženými kladívky jednotlivé skleničky různých tvarů Knihu Plánované rodičovství od Květoslava Šipra (staré vydání) Pokud máte někdo zájem, nafotím a pošlu mailem obrázky. |
| Michelle a Jakub 7/03 | 25811 |
|
|
4.10.2005 14:51:57
Dášo,
ty ubrousky jsou super,hlavně ten s šípky,ten ti závidím :o)) Já si potřebovala včera zlepšit náladu,tak jsem si udělala obrázek. ![]() |
|
|
4.10.2005 13:37:43
Tak jsem dneska zase neodolala a v Bille přikoupila ještě po balíčku těchhle:
![]() detail ubrousku: ![]() ![]() Dáša |
|
|
3.10.2005 22:16:12
Holky dneska jsem v Bille zjistila novou zásilku ubrousků,hnedka jsem jim to tam přehrabošila a tyhle si vzala.Kdyby jste některá chtěla,tak písněte.
![]() ![]() Dáša Už je jisté nějaké datum na srazík??? |
|
|
3.10.2005 17:20:32
Tak jsem včera sedla a udělala své dva první květináče. Neměla jsem ty hliněné, ale umělohmotné přebalové. Ještě to přelakuju a vyfotím, večer sfouknu možná ještě další. Je to úplně super! U toho prvního mám ty větší motivy místy trošinku pokrčené, ten druhý je dost pěkný, tam už sjem to měla líp v ruce. A našla jsem doma fůru pěkné překližky, jen jí šikovně naporcovat, adeptů na obrázek je fůra - po srazíku celá škatule!! :o) Holky, fakt díky!!
Chlapovi už jsem napsala, zatím se jen rozhlídne, ale určo něco doveze, to vám slibuju. Pokud máte zkušenosti s německými motivy, piště mi též, kámoška je odtud a občas zavítá domů. Poslat to hned by také neměl být problém. Lionko, můžeš se mi prosím ozvat mailem? Chtěla bych se vrhnout na šití a potřebovala bych radu zkušeného! Dívala jsem se na Tvé výtvory a věřím, že mi dobře poradíš! |
| Lucijáš a Matýsek |
| • |
2.10.2005 21:03:59
Ahoj
ten papír se prodává třeba normálně i v Tescu a takovýhle těch velkých supermárketech tam kde mají papíry do kopírek atd. tedy alespoň u nás to tak je. Je to ale vážně dost drahá sranda. Tenkrát když jsem na to koukala já tak stálo asi 10 archů kolem 400kč. Lucijáš |
| Mišula | 15185 |
|
|
2.10.2005 20:37:15
chci se zeptat, je-li mezi vámi někdo, kdo sbírá ubrousky ne jen na ubrouskovou techniku. Kdysi jsem ubrousky sbírala, mám doma bednu takových těch "totalitních", mnohdy jen jednovrstvých. Vyměnila bych.
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.